Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مجیدی با تاکید بر لزوم اهتمام به گفتمان‌سازی مهدوی در برنامه‌های اوقات فراغت مساجد، گفت: متولیان امر در مساجد باید با برنامه‌ریزی، این ایام را به فرصت مهدی‌باوری و مهدی‌یاوری و دغدغه‌مند کردن نسل آینده نسبت به ظهور تبدیل کنند.

حجت الاسلام «مهران مجیدی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان بر لزوم اهتمام به گفتمان سازی موضوع مهدویت در برنامه های اوقات فراغت مساجد تاکید کرد و گفت: موضوعی که در وهله اول باید در ایام اوقات فراغت مورد توجه مساجد و کانون های فرهنگی هنری آن قرار گیرد، مشورت و بهره گیری از نظرات کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت و انجام فعالیت های پژوهشی در زمینه مهدویت است و پس از آن برنامه ریزی برای اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و کارگاه های آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کارشناس مذهبی اظهار کرد: خوشبختانه بسیاری از ائمه جماعات مساجد در زمینه مهدویت پژوهی و فعالیت های مهدوی، اقدامات موثری انجام داده اند و تجارب گسترده ای دارند، بدون شک با کادرسازی در مساجد می توان، رویکرد برنامه های مساجد را در طول سال بویژه ایام اوقات فراغت برای کودکان و نوجوانان بر مبنای برنامه های مهدوی و پیوند با حضرت مهدی(عج) قرار داد.

 

حجت الاسلام مجیدی تصریح کرد: با توجه به آنکه ایام دهه ولایت و امامت(از قربان و غدیر) با فراغت تابستان همزمان است، بنابراین این ایام می تواند بهترین فرصت برای گفتمان سازی، بسط و گسترش فرهنگ مهدویت و معرفت افزایی مخاطبان در موضوع مهدویت باشد، لذا مسئولین و دست اندرکاران مساجد باید تدابیری به کار بگیرند که از این ایام جشن و سرور برای تبیین معارف و آموزه های مهدوی و بعد از آن پیوند و نزدیکی به حضرت حجت(عج) استفاده کنند.

 

این کارشناس مذهبی با تاکید بر اینکه باید سمت و سوی برنامه های ایام اوقات فراغت به سمت مهدی باوری و مهدی یاوری پیش رود، ادامه داد: با فضای سازی های لازم در این زمینه و نیز پاسخ به سوالات نوجوانان و جوانان، می توان ارتباط بین نوجوانان و جوانان با امام زمان(عج) را عمیق کرد تا آنها به این باور برسند که سعادت امروز و فردا در گروی اعتقاد قلبی و محبت به حضرت بقیه الله(عج) است.

 

حجت الاسلام مجیدی با اشاره به جایگاه اثرگذار مساجد از صدر اسلام تاکنون بیان کرد: حضور کودکان و نوجوانان در برنامه های فرهنگی و آموزشی مساجد در ایام اوقات فراغت فرصتی برای هدایت نسل آینده ساز به سوی معنویت است  و چه موضوعی مهم تر از طرح مباحث مهدوی که زمینه ساز طی کردن مسیر تعالی و رشد انسان ها است.

 

وی با اشاره به جایگاه مهم مساجد در صدر اسلام و دوران ظهور، خاطر نشان کرد: در عصر ظهور مساجد تبدیل به پایگاه خدمت رسانی به مردم می شوند، امروز هم باید مساجد بسترساز تشویق و ترغیب نوجوانان و جوانان به خدمت رسانی به نیازمندان و مستمندان باشند.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل غنی سازی اوقات فراغت اوقات فراغت شیراز بیرجند مجلس کانون های مساجد خراسان جنوبی کانون های فرهنگی هنری مساجد جشن های دهه کرامت انس با امام زمان عج غنی سازی اوقات فراغت کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی الزامات تحقق شعار سال و تبیین نقشه مهندسی استان اردبیل، اظهار کرد: ایجاد شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در سطح محلات با محوریت مساجد می‌تواند جنگ رسانه‌ای دشمنان را خنثی و فعالیت‌های گسترده اقدامات فرهنگی را به مردم نشان دهد.

وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی سواد رسانه‌ای در سال ۱۴۰۲ با هدف ایجاد این شبکه رسانه‌ای با حضور بیش از ۱۵۰ نفر محقق شد، ادامه داد: تلاش خواهیم کرد در سال جاری نیز این دوره آموزشی با حضور اساتید کشوری برگزار شود، همچنین شهدای مدافع حرم استان اردبیل در یادواره شهدای منتسب به کانون‌های مساجد به صورت کشوری معرفی خواهند شد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل بیان کرد: برگزاری برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت از دیگر دغدغه‌های کانون‌های مساجد است که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته نیازمند تعامل بیش از پیش دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی برای پیشبرد اهداف در جذب نوجوانان و جوانان به مسجد هستیم.

آمون افزود: هم اکنون بیش از ۱۳۷ پایگاه قرآنی در سطح مساجد استان اردبیل به همت کانون‌ها فعال است که رقابت‌های قرآنی به صورت محلی، منطقه‌ای، شهرستانی، استانی و کشوری برای بازتاب برنامه‌های معنوی این پایگاه‌ها در سال جاری برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کارهای اقتصادی و کارآفرینی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری نیازمند پیوست اقتصادی هستند تا بتواند جلوه‌های بهتری از تکنولوژی و امکانات را برای نوجوانان و جوانان در بستر مساجد فراهم کند.

کد خبر 6081013

دیگر خبرها

  • تیم منتخب بهترین گلسازهای لیگ برتر ایران
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • کاهش بیش از ۳۰ درصدی سرقت در ایام نوروز در قزوین
  • افتتاح آموزشگاه مشارکتی شش کلاسه در مهدی‌شهر
  • مساجد خاستگاه فرهنگ و هنر اسلامی هستند
  • ترانسفر نافرجام در تبریز؛ مهاجمان استقلال و پرسپولیس به نیمکت پیچ شدند
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • لزوم مشارکت کانون‌های مساجد در برنامه‌های دهه کرامت
  • واکاوی شرایط زمانه ما و عملیات وعده صادق در رادیو فرهنگ