Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@13:59:48 GMT

سطح زير کشت گيلاس در نيشابور 1060 هکتاراست

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۷۱۴۱

سطح زير کشت گيلاس در نيشابور 1060 هکتاراست

خبرگزاري آريا-معاون سازمان و مدير جهادکشاورزي نيشابور سطح زير کشت گيلاس در نيشابور   1060  هکتارمي باشد که از اين ميزان 910 هکتار سطح بارور است.

به گزارش خبرنگار آريا در نيشابور ،معاون سازمان و مدير جهادکشاورزي نيشابوراظهارکرد:با توجه به اينکه نيشابور يکي از قطب هاي توليد گيلاس در استان خراسان رضوي است و ميزان توليد گيلاس در سال جاري زراعي  5460  تن است ودر سال گذشته 2820 تن به دليل سرمازدگي بود  که سه رقم گيلاس سياه مشهد، فرنگي و کرجي اقلام موجود در بخش مرکزي و زبرخان شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد علي فرهمند راد گفت: نيشابوررتبه اول در سطح زيرکشت و دوم در توليد استان است و نقاط قوت اين محصول در شهرستان شرايط اقليمي مناسب، باغداران علاقه مند و متبحر، کم آفت بودن و شرايط بازار رساني به موقع و صادرات به کشورهاي روسيه مي باشد.

وي  خاطرنشان کرد: از گيلاس علاوه بر مصرف تازه خوري، مربا و کمپوت ساخته مي‌شود. برگ آن به صورت دم کرده براي درمان بيماري کليه و کبد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. ميوه گيلاس در سلامت چشم، پوست،پيري و کاهش وزن بسيار مؤثر مي باشد.

معاون سازمان و مدير جهادکشاورزي نيشابورتصريح کرد:نسبت به بيمه نمودن باغ ها توسط باغداران نزد بيمه صندوق محصولات کشاورزي و تقويت درختان در راستاي کاهش خسارت بايد انجام شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سطح زير کشت گيلاس در نيشابور 1060 هکتار است

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد

در حکمی از سوی هاشم امینی؛ مدیرعامل آبفای کشور، رضا عطایی به عنوان مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی منصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، در حکمی از سوی هاشم امینی؛ مدیرعامل آبفای کشور، رضا عطایی؛ به عنوان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی منصوب شد.

معاون بهره برداری آب و فاضلاب شهری، معاون بهره برداری و توسعه آب، قائم مقام و معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه گذاری شرکت آب و فاضلاب استان خراسان شمالی از جمله مسئولیت های رضا عطایی در این شرکت بوده است.

در حالی که برخی از رسانه‌های استان از برکناری مدیرعامل سابق آبفا خبر می‌دهند، پیگیری‌های تسنیم حاکی است، رضا نعیمی پس از بیش از 30 سال خدمت در بخش‌های مختلف وزارت نیرو، به کسوت بازنشستگی نائل شده است.

خبرهای موثق حاکی است، باوجود اصرار مدیران ارشد وزارت نیرو برای ابقای این مدیر جهادی و با تجربه، وی با تمایل شخصی به دلیل چرخش مدیران و انتخاب مدیری جوان، بازنشست شده است. برخی اقدامات نعیمی در دوره مسئولیت آبفای خراسان شمالی نظیر طرح بزرگ انتقال آب تحت اشراف قرارگاه امام حسن و کاهش روستاهای دارای تنش آبی از 300 به 200 روستا با انتقال آب‌های پایدار، از جمله تلاش‌های این مدیر لایق مجموعه وزارت نیرو است.

معارفه مدیر جدید و نوع برگزاری این مراسم نیز به دلیل اصرار این مدیر باتجربه و رزمنده سال‌های دفاع مقدس برای بر زمین نماندن امورات این مجموعه بوده است.

85 درصد خراسان شمالی با خشکسالی مواجه و تامین منابع آب هم اکنون یکی از دغدغه‌های مسئولان است و آب شرب سه شهر بجنورد، شیروان و اسفراین از سدها تامین می شود. شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از 200 هزار مشترک آب در شهرها، 121 هزار مشترک آب در روستاها و 60 هزار مشترک فاضلاب دارد.

این استان در شمال شرق ایران دارای 1 میلیون نفر جمعیت است که 44درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند.

انتهای پیام/311

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • همکاری های دوجانبه کانونهای خدمت رضوی استان و سازمان جهادکشاورزی استان یزد
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • خبر‌های کوتاه در خراسان رضوی؛ سه شنبه ۴ اردیبهشت
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • مجلس گزارش تفحص از وزارت جهادکشاورزی را به قوه قضاییه ارجاع کرد
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است