Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروز باقرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بر اساس مصوبه هیأت وزیران، تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی ناشی از حوادث غیر مترقبه موضوع آئین نامه اجرایی بند (خ) ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه امهال می‌شود.

وی افزود: کشاورزانی که از بانک‌های عامل، در بخش کشاورزی شامل زراعت، باغبانی، پرورش دام و طیور و آبزیان، جنگلداری و مرتعداری تسهیلات دریافت کرده و سر رسید بدهی آنها از یکم مهر ۹۶ تا ۲۹ اسفند ۹۷ است و خسارت وارده به آن‌ها در اثر حوادث غیر مترقبه در سال زراعی ۱۳۹۷-۱۳۹۶ به تائید کارگروه رسیده باشد، مشمول این مصوبه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: کارگروهی متشکل از نمایندگان فرمانداری‌ها، مدیریت جهاد کشاورزی و مؤسسه اعتباری عامل در شهرستان‌ها نسبت به بررسی و اعلام نظر در خصوص افراد واجد شرایط اقدام می‌کند.

باقرزاده با بیان اینکه امهال و بخشودگی مطالبات شامل خدمات و صنایع وابسته به بخش کشاورزی از جمله صنایع تبدیلی، تولید سم، کود و بذر، تولید وسایل، ادوات و تجهیزات کشاورزی نیست، اعلام کرد: متقاضیان استفاده از این بند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها درخواست خود را ارائه و پس از بررسی از سوی جهاد کشاورزی نسبت به ارسال لیست به شعب بانک‌های عامل اقدام و هزینه امهال و بخشودگی استعلام می‌شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه براساس بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه در سال ۹۸، کل سود، سود پس از سررسید و وجه التزام تاخیر تادیه تسهیلات یا اقساط مشمول بخشودگی و اصل تسهیلات یا اقساط مشمول امهال به مدت ۳ سال می‌شود، ادامه داد: لیست برآورد هزینه بخشودگی پس از بررسی و تصویب کارگروه برای اجرای امهال به بانک عودت داده می‌شود.

وی با بیان اینکه خشکسالی، سیل، برف، تگرگ، سرمازدگی، آتش سوزی غیرعمد، زلزله، آفات و بیماری‌های همه گیر گیاهی و دامی حوادث غیرمترقبه‌ای هستند که مشمول این دستوالعمل می‌شوند، افزود: کشاورزان می‌توانند اصل تسهیلات را به مدت ۳ سال قسط بندی کنند یا همه اصل تسهیلات را در پایان ۳ سال یکجا پرداخت کنند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه سه هزار میلیارد ریال تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی در سطح کشور امهال می‌شود به سهم ۶ درصدی استان آذربایجان شرقی از این مبلغ اشاره کرد و افزود: با سهم ۱۲۰ میلیارد تومانی سال ۹۷ استان آذربایجان شرقی و سهم ۵۰ میلیارد تومانی سالجاری، تسهیلات خسارت دیدگان بخش کشاورزی ناشی از حوادث غیر مترقبه در این استان به ارزش ۱۷۰ میلیارد تومان امهال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار طرح مذکور شناور بوده و افرادی که زودتر اقدام نمایند، از شانس بیشتری برای بخشودگی و امهال تسهیلات معوق خود برخوردارند،

باقرزاده با اشاره به اینکه سود و جرایم قبل و بعد از بازه زمانی مشخص شده بعهده مشتری می‌باشد، گفت: سود دوران تقسیط ۳ ساله بعهده مشتری است.

به گزارش ایرنا، سرمازدگی ابتدای سال جاری یک هزار و ۱۲۵ میلیارد تومان به بخش کشاورزی آذربایجان شرقی خسارت وارد کرد.

۳۰۷۱/‏۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: تا دو سال آینده با هدف ارتقای تولید و افزایش عملکرد در واحد سطح، در تولید بذر گندم به خودکفایی خواهیم رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، اردشیر شهرکی به مناسبت سی‌ویکم فروردین، روز ملی گندم و نان اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ای که این معاونت تدوین کرده است، تا دو سال آینده با هدف ارتقای تولید و افزایش عملکرد در واحد سطح، در تولید بذر گندم به خودکفایی رسیده و برنامه داریم نفوذ بذر اصلاح شده و گواهی شده را در گندم‌زارهای استان به میزان قابل ملاحظه‌ای ارتقا دهیم.

وی میزان نفوذ بذر اصلاح شده در مزارع را حدود ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: سالیانه بین ۶ تا ۷ هزار تن بذر در فصل کشت مورد نیاز کشاورزان سیستان و بلوچستان می‌باشد در حال حاضر علاوه بر بذر تولیدی استان، از سایر استان‌ها نیز بذر گندم وارد می‌کنیم.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان صریح کرد: با همراهی مراکز تحقیقات، ارقام اصلاح شده که مقاوم به تنش‌های محیطی است و عملکرد بالایی دارند برای کشت در منطقه به کشاورزان معرفی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای فصل برداشت گندم در سال زراعی جاری تاکنون کشاورزان ۶۱۰۰ تن گندم به مراکز خرید تحویل دادند بیان داشت امسال ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان به کشت گندم اختصاص یافته که با مشارکت کشاورزان، ۳۱ هزار و ۲۰۰ هکتار حدود ۹۰ درصد از گندم‌زارهای سیستان و بلوچستان زیر پوشش کشت قراردادی قرار گرفت.

شهرکی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰ دستگاه دروگر به منظور برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش‌بینی و آماده خدمت رسانی هستند.

وی خاطرنشان کرد: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان و بلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

کد خبر 745925

دیگر خبرها

  • تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان
  • ۱مصدوم و ۳ حادثه دیده درسانحه رانندگی محور میاندوآب- مهاباد
  • خسارت هزار میلیارد ریالی بارندگی به کشاورزان لامردی
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • باران راه ارتباطی ۳۸ روستای جبالبارز وساردوئیه را مسدود کرده است
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • کارگاه آموزشی مددکاران ترویجی جنوب آذربایجان غربی در مهاباد
  • اعلام برنامه‌های روز ملی گندم و نان در استان آذربایجان شرقی
  • اعلام برنامه های روز ملی گندم و نان در آذربایجان شرقی