Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه توزیع کالاهای اساسی خراسان رضوی از هفته آینده با همکاری اتاق‌های اصناف هوشمند می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، راضیه علیرضایی  رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در نشست با خبرنگاران افزود: سهمیه بندی کالا و توزیع کالابرگ الکترونیکی مطرح نیست و هوشمند سازی شبکه توزیع راهی برای عبور از شیوه سنتی و توزیع کالا به صورت هوشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این روش شبکه توزیع به صورت هوشمند در اختیار اتاق اصناف قرار می‌گیرد تا ضمن رعایت عدالت توزیعی، ترتیبی اتخاذ کند که همه مردم از این کالاها بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی اولین استانی است که در این زمینه پیشقدم شده است گفت: فرآیند این کار در دست بررسی است و در حال هماهنگی با تهران هستیم که اتاق اصناف بتواند هوشمند سازی شبکه و توزیع کالاهای اساسی را از این طریق آغاز کند.
گسترش شبکه توزیع کالاهای اساسی در خراسان رضوی علی غفوری مقدم معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هم در این نشست گفت: از ابتدای سال گذشته با مسائلی نظیر کمبود کالا و تغییرات قیمت آن مواجه بودیم که در این راستا تامین و کنترل قیمت کالاهای اساسی مانند مواد پروتئینی، گوشت قرمز، گوشت مرغ، شکر، لاستیک، برنج و حبوبات در دستور کار کارگروه تنظیم بازار استان قرار گرفت.

وی افزود: از سال گذشته تاکنون ۳۱ هزار تن شکر در حوزه صنف و صنعت، پنج هزار تن شکر در حوزه خانوار استان توزیع شد که منجر به کاهش قیمت و رسیدن آن به میانگین هر کیلو ۴۰ تا ۴۵ هزار ریال گردید.

معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار داشت: بخشی از شکر طرح تنظیم بازار به واحدهای قندساز داده شده است تا قند تنظیم بازار تولید شود که عرضه این قند قیمت آن را در سطح بازار ۴۰ درصد کاهش داد.

غفوری مقدم گفت: در این مدت بیش از چهار هزار تن گوشت منجمد مرغ از محل طرح تنظیم بازار توزیع شد که با تدابیر انجام گرفته برای توزیع گوشت مرغ گرم نیز میانگین قیمت آن در بازار به هر کیلو ۱۰۰ هزار ریال رسیده و از میانگین آن در کشور کمتر است.

وی افزود: در حوزه گوشت قرمز تاکنون سه هزار و ۳۰۰ تن انواع گوشت قرمز، شامل گوشت منجمد گوساله، گوشت منجمد گوسفند، گوشت گرم گوساله و گوشت گرم گوسفند از منابع داخلی و وارداتی در استان تامین و توزیع شده که باعث متعادل شدن قیمت آن در بازار شده است.

معاون توسعه امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی توزیع ۶ هزار تن انواع برنج با قیمت مصوب طرح تنظیم بازار و توزیع ۷۲ هزار و ۹۵۰ حلقه لاستیک سنگین در اندازه‌های مختلف از طریق شبکه حمل و نقل درون شهری و برون شهری را از دیگر اقدامات کارگروه تنظیم بازار استان برشمرد.

وی گفت: تلاش بسیار صورت گرفته که شبکه توزیع کالاهای اساسی در استان گسترش یابد و در این راستا هر هفته عمده کالاهای اساسی در بازارهای شهرداری به قیمت مصوب توزیع می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: توزیع کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است

به گزارش همشهری آنلاین، مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و بسته‌بندی کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی با حضور رؤسای جهاد کشاورزی استان تهران و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و همراهی وزارت کشور، اتاق اصناف و امنیت اقتصادی آغاز شد. مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره اهداف برگزاری این مانور به همشهری گفت: کالاهای اساسی مشمول ارز دولتی کماکان با همان ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان وارد کشور شده است و امسال هم با توجه به تصمیمی که دولت دارد ارز این کالاها هیچ تغییری نکرده است و گروه کالایی آنها همانند قبل است.

مسعود امرالهی ادامه داد: با این وجود، متاسفانه طی روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر تغییر گروه کالایی ارزی کالاهای اساسی مطرح و عنوان شد ارز کالاهای اساسی از گروه یک به گروه ۲ تغییر کرده است و بر همین اساس بعضا برخی از افرادی که این کالاها را قبلا وارد کشور کرده و در انبارهای خود داشتند و در حال توزیع آنها بودند به یکباره دست به عدم عرضه و احتکار این کالاها زدند که بلافاصله با تصمیمی که گرفته شد از اول اردیبهشت‌ماه طرح نظارت بر انبارها، سردخانه‌ها و مراکز تامین و توزیع کالاهای اساسی در سراسر کشور کلید خورد.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در این مانور، همکاران ما با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت اقتصادی با حضور گشت‌های مشترک موظف شده‌اند به تمامی انبارها و مراکز نگهداری کالاهای اساسی سرکشی کنند و در صورتی که کالایی بیش از آن زمانی که مورد تایید است در انبارها نگهداری شده و عرضه نشده است یا روزانه فروشی نداشته است، برخورد جدی می‌شود و کالاهای متخلفان ضبط و پرونده آنها به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع می‌شود.

قیمت هیچ کالایی تغییر نکرد

امرالهی با تاکید بر اینکه کالاهای اساسی اعم از نهاده‌های ‌دامی، ‌شکر، روغن و برنج و چای در سال جدید هیچ‌گونه افزایش قیمت جدیدی نداشته‌ و قیمت‌ها در حال حاضر همان قیمت‌های سال گذشته است، عنوان کرد: همانطور که اشاره شد، ارز این کالاها همچنان ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی است و ارزش افزوده کالاهای اساسی هم همان یک درصد است و هیچ تغییری نکرده است و با توجه به اینکه ارز آنها تامین شده و مشکل خاصی وجود ندارد برای همین فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت وجود ندارد برای همین هر گونه افزایش قیمت جدیدی مصداق بارز تخلف و گرانفروشی است و بازرسی برخورد می‌کند.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه نظارت مستمر بر کالاهای اساسی با تمام توان در بازار ادامه دارد، گفت: در زمینه نظارت بر خرده‌فروشی‌ها هم ما با سازمان حمایت مذاکره و از آنها درخواست کرده‌ایم که در کنار جهاد کشاورزی که حلقه تامین را بررسی و رصد می‌کند، سازمان حمایت و اتاق اصناف هم بر خرده‌فروشی‌ها نظارت کنند تا اگر گرانفروشی‌ای در خرده‌فروشی‌ها صورت می‌گیرد برخورد جدی شود.

امرالهی همچنین خواستار ایجاد سامانه پیامکی یا تلفنی برای اتحادیه‌ها در راستای گزارش تخلفات از سوی مردم شد.

کد خبر 845913 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها گوشت چای روغن قیمت - تنظیم بازار نهاده های دامی وزارت جهاد کشاورزی برنج گرانفروشی

دیگر خبرها

  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • صرفه‌جویی ۲۵۰ مگاواتی برق در شیراز با نصب کنتور‌های هوشمند
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است
  • تنظیم بازار اصفهان با سامانه‌های هوشمند
  • تشکیل ۹۰۰ پرونده تخلفاتی در حوزه بازار کالاهای اساسی لرستان
  • مشکلی در فراوانی کالاهای اساسی نداریم/توزیع ۲۰۰۰ تن برنج و ۱۰۰۰ تن مرغ در اصفهان
  • توزیع ۳۵۰۰ تن شکر در استان اصفهان
  • همکاری رهتاب و بانک ملی برای ایجادبستر مدیریت یکپارچه زنجیره مالی
  • ذخایر کالاهای اساسی به وضعیت مازاد رسید