Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-03-28@22:49:13 GMT

درمان خانگی زخم های دهانی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۷۳۸۶

درمان خانگی زخم های دهانی

 آفت های دهان و تبخال ها از جمله زخم های شایع دهان و شرایطی بسیار دردناک و آزاردهنده هستند. آنها غذا خوردن، بلع و صحبت کردن را به فعالیت هایی ناراحت کننده تبدیل می کنند.

آفت های دهان زخم های کوچکی هستند که روی بافت نرم داخل دهان شکل می گیرند. دلیل شکل گیری آفت های دهان نامشخص است، اما ممکن است به واسطه یک واکنش ایمنی تحریک شده توسط عوامل مختلف شکل بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از جمله عوامل موثر در این زمینه می توان به استرس، آلرژی ها، زخم ها و تغییرات هورمونی اشاره کرد. آفت های دهان بدون نشانه ای خاص و ناگهانی ظاهر می شوند و به طور معمول طی چند روز بهبود می یابند.

برای تسریع روند بهبودی این زخم های شایع دهان می توانید درمان های خانگی زیر را مد نظر قرار دهید:

درمان آفت دهان با محلول نمک دریایی
یکی از ساده‌ترین روش های درمان آفت دهان استفاده از ترکیب آب و نمک است.

نمک دریایی که به طور طبیعی حاوی سدیم و دیگر مواد معدنی است، گزینه ای عالی به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی محسوب می شود. از این رو، شستشوی دهان با محلول آب‌نمک می تواند بسیار موثر باشد.

مواد تشکیل دهنده:

یک قاشق غذاخوری نمک دریایی
نصف پیمانه آب

روش کار
ابتدا آب را حرارت دهید تا گرم شود. سپس نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.

این محلول را به مدت 30 ثانیه در دهان خود بچرخانید و سپس تف کنید. تا زمانی که کل محلول تمام شود این کار را ادامه دهید. پس از آن، دهان خود را با آب گرم شستشو دهید.

درمان زخم های دهانی با جوش شیرین

از جوش شیرین (سدیم بی کربنات) می توان به عنوان راه حلی موثر برای درمان زخم های دهان، از جمله تبخال ها استفاده کرد.
جوش شیرین ماده ای قلیایی است که اسیدیته دهان - مسئول این زخم های آزار دهنده - شما را خنثی می کند. استفاده از جوش شیرین می تواند روند بهبودی این زخم ها را تسریع کند. همچنین، جوش شیرین با از بین بردن باکتری های مضر در دهان به عنوان یک پاک کننده دهان عمل می کند.

مواد تشکیل دهنده:
نصف پیمانه آب
یک قاشق چایخوری جوش شیرین

روش کار
آب را حرارت دهید تا گرم شود. سپس، جوش شیرین را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
در نهایت، این محلول را چند بار در دهان خود بچرخانید و سپس تف کنید. پس از آن، دهان خود را با آب شستشو دهید.

ریحان برای درمان آفت دهان
ریحان به عنوان درمانی طبیعی در زمینه دندانپزشکی استفاده می شود زیرا این گیاه به عنوان یک عامل ضد میکروب عمل می کند. بر همین اساس، ریحان گزینه ای خوب برای درمان عفونت ها و همچنین پیشگیری از آنها است.

برای درمان زخم های دهان با ریحان می توانید خیلی ساده این گیاه را به صورت خوراکی مصرف کنید. شما می توانید ریحان را برای کمک به پیشگیری از عفونت های دهان و دندان به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

همچنین، شما می توانید از برگ های ریحان یک دهانشویه تهیه کنید.

مواد تشکیل دهنده:

نصف پیمانه برگ ریحان
4 لیوان آب

روش کار
ابتدا آب را به جوش آورید و سپس حرارت را خاموش کنید و برگ های ریحان را به آب اضافه کنید.

اجازه دهید این ترکیب برای 10 دقیقه به همان حالت باقی بماند. پس از سرد شدن، این ترکیب را در یخچال نگهداری کنید. دو بار در روز دهان خود را با این دمنوش شستشو دهید.

این دمنوش به تسریع روند بهبود زخم های دهان کمک می کند. افزون بر این، شما می توانید از آن به عنوان یک روتین دهانشویه برای پیشگیری از بروز زخم های دهان استفاده کنید. پیشگیری همواره بهتر از درمان است!


درمان آفت با بابونه
این یک ضدعفونی کننده طبیعی است که به بهبود زخم های دهان کمک می کند. دمنوش بابونه می تواند به عنوان یک اقدام پیشگرانه برای کاهش بروز ناخواسته این زخم ها نیز استفاده شود.

مواد تشکیل دهنده:

یک چای کیسه ای بابونه یا 2 قاشق غذاخوری بابونه خشک شده
یک پیمانه آب

روش کار
بابونه را در آب جوش ریخته و اجازه دهید تا زمانی که مایع به رنگ زرد درآید در همان حالت باقی بماند. سپس، اجازه دهید دمنوش خنک شود. از این مایع برای شستشوی دهان استفاده کرده و سپس آن را تف کنید.

درمان زخم دهان با آلوئه ورا
از جمله خواص آلوئه ورا می توان به بازسازی پوست اشاره کرد.
از این گیاه می توانید برای مقابله با بسیاری از بیماری ها و علائم آنها از جمله آنهایی که موجب زخم های دهان می شوند، استفاده کنید. همچنین با استفاده از ژل موجود در آلوئه ورا می توانید روند بهبودی و تسکین درد را تسریع کنید.

مواد تشکیل دهنده:

برگ آلوئه ورا

روش کار
ژل آلوئه ورا را با یک قاشق از برگ آن خارج کنید. منطقه زخم را خشک کنید. سپس، ژل آلوئه ورا را به صورت مستقیم روی ناحیه تحت تاثیر قرار گرفته قرار دهید.

این روند می تواند اندکی ناراحت کننده باشد، اما آن را هر چند بار که می توانید تکرار کنید.

درمان آفت دهان با عسل
عسل احتمالا شیرین‌ترین درمان برای زخم های دهان است. به لطف خواص ضد باکتری طبیعی خود، عسل می تواند روند بهبودی را تسریع کند.

برای استفاده از عسل به عنوان یک درمان خانگی برای زخم های دهان یک قطره از آن را به صورت مستقیم روی ناحیه تحت تاثیر قرار گرفته بریزید.

روغن نارگیل
روغن نارگیل یکی از قدیمی‌ترین روش های درمان مورد استفاده برای آفت های دهان است. نارگیل یک ضد التهاب طبیعی است که می تواند درد و تورم را کاهش دهد.

اندکی روغن نارگیل را روی زخم قرار داده و اجازه دهید چند دقیقه به همان حالت باقی بماند. سپس، دهان خود را با آب شستشو دهید تا روغن پاک شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آفت دهان درمان آفت جوش شیرین نمک دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یک باکتری در دهان ممکن است سرطان روده بزرگ را تسریع کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته انجمن سرطان آمریکا، این یافته ممکن است به بینش جدیدی در مورد مبارزه با سرطان روده بزرگ منجر شود.

محققان مرکز سرطان فرد هاچینسون در سیاتل واشنگتن، سطوح یک باکتری خاص دهان به نام Fusobacterium nucleatum را در بافت تومور روده بزرگ که از ۲۰۰ بیمار مبتلا به سرطان روده گرفته شده بود، بررسی کردند.

آنها گزارش دادند که این میکروب چندین زیرگروه دارد، اما به نظر می‌رسد تنها یکی از آنها به نام Fna C۲ با تومور مرتبط است و نه بافت سالم. زیرگروه Fna C۲ همچنین در نمونه‌های مدفوع جمع آوری شده از بیماران سرطان روده بزرگ در مقایسه با افراد سالم بیشتر مشاهده شد.

«سوزان بولمن»، نویسنده این مطالعه، در بیانیه خبری مرکز سرطان گفت: «ما به طور مداوم مشاهده کرده‌ایم که بیماران مبتلا به تومورهای کولورکتال حاوی Fusobacterium nucleatum در مقایسه با بیماران بدون میکروب، بقای ضعیف‌تری دارند.»

بولمن در ادامه افزود: «اکنون ما در می‌یابیم که یک زیرگروه خاص از این میکروب مسئول رشد تومور است. این نشان می‌دهد که درمان‌ها و غربالگری‌هایی که این زیر گروه را هدف قرار می‌دهند، به افرادی که در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان کولورکتال تهاجمی‌تر هستند، کمک می‌کند.»

در طول تحقیقات، محققان برای اولین بار کشف کردند که باکتری F. nucleatum که در دهان وجود دارد، زیرگروه‌های مجزایی دارد. اما فقط زیرگروه Fna C۲ توانایی حرکت از دهان به معده و سپس انتشار در قسمت تحتانی دستگاه گوارش از جمله روده بزرگ را دارد.

تیم تحقیق گفت در پایان، ۵۰ درصد از تومورهای روده بزرگ آزمایش شده وجود زیرگروه Fna C۲ از F. nucleatum را نشان دادند.

به گفته بولمن، «درمان های سلولی مبتنی بر میکروب ممکن است مرز جدیدی در حمله به سرطان روده بزرگ باشد. این درمان‌ها از اشکال تغییر یافته باکتری برای رساندن داروها به طور مستقیم به تومور استفاده می‌کردند.»

کد خبر 6063219

دیگر خبرها

  • مراقب سلامت دندان‌ها در تعطیلات نوروزی باشید
  • ابتکار دانشمند ایرانی در استفاده از نانوذرات طلا برای از بین بردن باکتری‌ دهان و دندان
  • این چهره یک خون آشام واقعی است
  • این چهره یک خون آشام واقعی است (+عکس)
  • راهکار‌های ساده خانگی درمان مشکلات روده در طب سنتی + فیلم
  • وجود یک باکتری در دهان ممکن است سرطان روده بزرگ را تسریع کند
  • بازسازی چهره یک زن خون‌آشام که با آجری در دهانش دفن شده بود
  • حضور پرچم غزه در مراسم محفل قرآنی مشت محکمی بر دهان اسراییل است
  • خواص برخی دمنوش‌ها در ماه مبارک رمضان
  • علت تشنگی زیاد چیست؟