Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@07:00:08 GMT

وضعیت زباله در مازندران فوق بحرانی است

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۷۶۶۶

وضعیت زباله در مازندران فوق بحرانی است

احمد حسین زادگان صبح پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان با اشاره به مسائل مختلف استان مانند پسماند خواستار برنامه ریزی برای رفع مسائل فراروی شد.

وی با اشاره به ساخت نیروگاه زباله سوز در استان گفت: ساخت نیروگاه زباله سوز نوشهر ۹۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پروژه ساری نیز پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مشکل پسماند فوق العاده بحرانی است گفت: این مشکل فقط مختص مازندران نیست و سالانه گردشگران زیادی به استان وارد می‌شوند و در تولید زباله نقش دارند.

استاندار مازندران با اظهار اینکه درصورت تخصیص بودجه می‌توان برخی مشکلات استان را حل کرد و گفت: مازندران جزو استان‌هایی است که دفن زباله در محیط زیست آن ممنوع شده است و باید به موضوع زباله به عنوان یک اولویت نگریست.

وی به مسائل حوزه راه اشاره و اضافه کرد: سیل به محور‌های اصلی و فرعی استان خسارت زده است و باید برای جبران خسارات اعتبار مناسب تعریف شود.

حسین زادگان ترافیک را از جمله مشکلات استان بیان کرد وخواستار تکمیل و توسعه رینگ شهری در مناطق مختلف استان شد و گفت: مسائل مربوط به حوزه راه، آب و شرب و فاضلاب نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در بخش فاضلاب ۲۸۱ میلیون یورو اعتبار پیش بینی شده است اظهار امیدواری کرد تا با تصویب این اعتبار بخشی از عقب ماندگی استان رفع شود.

استاندار مازندران خواستار توجه به پروژه‌های اولویت دار استان در بخش آب، راه، پسماند و ورزشی شد و گفت: مازندران با توجه به بخش کشاورزی می‌تواند به توسعه دست یابد، زیرا استانی مستعد در این بخش است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زباله مازندران مدیریت پسماند فوق بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند

 فاطمه سرگزی   بیان کرد: خانواده به‌عنوان اولین محیطی که هر فرد اولین تعاملات و تجربیات خود را دارد نقش بسیار حساس و قابل‌توجهی را در چگونگی سلامت روان افراد ایفا می‌کند.

وی با اشاره اینکه آموزش به‌موقع مهارت‌های زندگی می‌توانید در برابر مشکلات، سلامت روان افراد را تا حد زیادی واکسینه کند بیان کرد: کلیه مراکز خدمات جامع سلامت دارای روان‌شناس بالینی هستند که به‌صورت رایگان خدمات روان‌شناختی را ارائه می‌کنند.

مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به عوامل مؤثر در سلامت روانی خانواده تصریح کرد: ایجاد و تدوین قواعد و مقررات خاص توسط سرپرست خانواده برای حفظ ارزش‌ها، نیازها و اهداف این واحد کوچک و مهم اجتماعی، امری ضروری است. وجود چنین قواعدی باعث ایجاد هماهنگی بین اعضای خانواده در جهت ارتقای سلامت روانی آن‌ها خواهد شد و از بروز نابهنجاری‌ها و کج‌روی‌ها جلوگیری خواهد کرد.

سرگزی با اشاره به اینکه از طریق تقسیم قدرت، یکپارچگی و پشتیبانی اعضای خانواده از یکدیگر،توان مقابله خانواده با بحران‌های زندگی افزایش میابد،خاطرنشان کرد: خانواده‌های سالم، ساختار درونی خود را برای پذیرش موقعیت‌های متغیر و بحرانی اصلاح می‌کنند درحالی‌که خانواده‌های ناکارآمد، ساختار خشک خود را که در برخورد با وضعیت جدید کارآمد نیست، حفظ می‌کنند.

وی گفت: خانواده‌های ناسالم در شرایط بحرانی به‌جای حمایت از یکدیگر و کمک برای حل معضلات روش سرزنش را انتخاب می‌کنند درحالی‌که سرزنش افراد در این شرایط به جز تخریب روحی هیچ حاصلی نخواهد داشت.

مدیر سلامت روان، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد: در حالت کلی خانواده باید برای حفظ انسجام خود، به‌اندازه کافی پایدار و دارای چارچوب شخصی باشد؛ اما درعین‌حال برای کنارآمدن با موقعیت‌های بحرانی از انعطاف‌پذیری لازم برخوردار باشد.

 وی افزود: در خانواده‌های درهم‌تنیده، مرز بین افراد مبهم است، در نتیجه در صورت بروز بحران، اعضای خانواده واکنش نامعقولی از خود نشان می‌دهند و به طور ناخواسته با هم درگیر می‌شوند.

سرگزی تصریح کرد: والدین درهم‌تنیده با فرزندان، با ممانعت از شکل‌گیری رفتارهای پخته در کودکانشان و وابسته کردن آن‌ها به خودشان و دخالت در توانایی آن‌ها در حل مشکلات، مسائل خانواده را در مواقع بحرانی تشدید می‌کنند.

وی ادامه داد: برای حفظ سلامت روان اعضای خانواده، باید به افراد تفهیم شود که خانواده کلیتی است که از مجموعه اعضای آن فراتر است و منافع و اولویت‌های آن باید بر منافع و مصالح شخصی ارجح باشد.

این مسئول در پایان با اشاره به شناخت تفاوت‌ها در اعضای خانواده گفت: شناخت تفاوت‌ها در خانواده کمک می‌کند تا در قضاوت نسبت به یکدیگر عادل باشند و بتوانند تفاوت در نحوه واکنش یکدیگر را در بحران‌ها و تغییرات ایجاد شده در شرایط زندگی درک کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • بررسی مسائل و وضعیت فاضلاب معابر شهر سلماس
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • ۳۵۰۰ هکتار از مزارع مازندران بایر مانده است/ توقف فینسک
  • لزوم مدیریت مسائل فرهنگی در تفرجگا‌ها و سواحل مازندران
  • کشف ۹۰ خاور زباله از منزل یک میلیاردر در بجنورد + تصاویر | وضعیت خانه را ببینید
  • سرریز پساب و فاضلاب از رودخانه به دریای فریدونکنار