Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@19:45:47 GMT

ارتباط میان وضعیت اقتصادی مردم ایران با مصرف ماهی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۷۷۸۲

ارتباط میان وضعیت اقتصادی مردم ایران با مصرف ماهی

نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) در روزهای ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد ماه ۹۸ نشان می‌دهد ۲۸.۷ درصد کسانی که وضع اقتصادی خود را "خوب" ارزیابی کرده‌اند، حداقل یک بار در هفته ماهی مصرف می‌کنند؛ این میزان برای طبقه‌ای که وضعیت اقتصادی خود را "بد" ارزیابی کرده است، ۱۴.۷ درصد است.

به گزارش ایسنا، بر اساس نظرسنجی ملی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) که در روزهای ۳۱ اردیبهشت و ۱ خرداد ماه ۹۸ به صورت تلفنی با جامعه آماری شهروندان کل کشور (اعم از شهر و روستا) انجام شده است، ۲۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ درصد کسانی که وضع اقتصادی خود را "خوب" ارزیابی کرده‌اند، حداقل یک بار در هفته ماهی مصرف می‌کنند. این میزان برای طبقه متوسط ۲۲ درصد و برای طبقه‌ای که وضعیت اقتصادی خود را "بد" ارزیابی کرده است، ۱۴.۷ درصد است.

بخش دیگری از این نظرسنجی ملی نشان می‌دهد ۱۹.۷ درصد پاسخگویان در یک سال گذشته، چند روز در هفته ماهی مصرف کرده‌اند.

در این نظرسنجی از پاسخگویان پرسیده شده است: «در خانواده شما در یک سال گذشته تا چه حد ماهی مصرف شده است؟»

بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۰.۶ درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند در یک سال گذشته هر روز ماهی مصرف کرده‌اند.

این در حالی است که ۱۹.۷ درصد پاسخگویان اعلام کرده‌اند در یک سال گذشته چند روز در هفته، ۳۹.۱ درصد پاسخگویان چند روز در ماه، ۲۹.۹ درصد پاسخگویان چند بار در سال ماهی مصرف کرده‌اند.

بر اساس اعلام مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، ۱۰.۵ درصد پاسخگویان نیز اعلام کرده‌اند در یک سال گذشته اصلاً ماهی مصرف نکرده‌اند و ۰.۳ درصد پاسخگویان نیز به این سوال پاسخی ندادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي مصرف ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۷۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود

به گزارش تابناک اقتصادی؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

دیگر خبرها

  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • صدای شکسته شدن استخوان به گوش می‌رسد | ما می‌دانستیم سفره مردم کوچک شده!
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم