Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@06:55:15 GMT

فعالیت ۱۱۰ حزب با گرایش‌های مختلف سیاسی در کشور

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۲۸۱۷۵

فعالیت ۱۱۰ حزب با گرایش‌های مختلف سیاسی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ملانوری صبح امروز پنج شنبه در نشست معاون سیاسی وزیر کشور با معتمدین، نخبگان و برگزیدگان استان کرمانشاه اظهار داشت: برگزاری انتخابات مهمترین نماد مردم سالاری دینی است که در طول تاریخ بعد از انقلاب همواره با حضور حداکثری مردم همراه بوده است.

وی نقش احزاب و تشکل‌های سیاسی و سازمانهای مردم نهاد را بسیار مهم دانست و گفت: احزاب و سمن‌ها به موضوعات مختلف به طور ضابطه مند و قانونمند ورود کرده و مشارکت تأثیرگذاری داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور ادامه داد: اعتقاد دولت بر توسعه سیاسی و تحزب است و احزاب به عنوان نهادهای مردمی که دربرگیرنده نخبگانی هستند که به خوبی می‌توان از ظرفیت آنها در تصمیم گیری ها استفاده کرد.

وی فلسفه وجودی احزاب و انتظار از آنها را افزایش دانش و آگاهی مردم نسبت به مسائل اجتماعی و رشد عقلانیت سیاسی در جامعه عنوان کرد.

ملانوری از فعالیت ۱۱۰ حزب با گرایش‌های مختلف سیاسی در کشور خبر داد و افزود: همچنین تاکنون سه جبهه سیاسی اعم از جمنا، جبهه اصلاح طلبان ایران و اصولگرایان استان قم شکل گرفته است.

وی گفت: در سال ۹۶ و ۹۷ در مجموع ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در اختیار خانه احزاب قرار دادیم این در حالی بود که قبل از دولت یازدهم ۸ سال یارانه احزاب قطع شده بود.

به گفته این مسئول، در حال حاضر در ۱۷ استان کشور خانه احزاب شکل گرفته است.

کد خبر 4646071

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید ملانوری وزارت کشور یارانه احزاب مردم سالاری دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران، گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش ایرنا، سید ابراهیم رئیسی عصر دوشنبه به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و موثر عنوان کرد.

رئیسی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچ کدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و افزود: هیچ کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

رئیس مجلس ملی پاکستان همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • نشست کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگهای
  • فعالیت بیش از ۴۰۰ هزار سفیر سلامت در مازندران
  • آیا قامت این قوم افراخته می‌شود؟
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • دیدار رئیسی با رئیس مجلس ملی پاکستان
  • پاکستان علاقه‌مند و نیازمند به گسترش همکاری‌ها با ایران است
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم
  • تأکید رئیسی بر نقش مجالس ایران و پاکستان در ارتقای روابط