Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: انتظار ما از دستگاه‌های اجرایی این است که خودشان رصد کنند و جلوی  بروز فساد را در ابتدا در زیرمجموعه‌های خود بگیرند

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، مراسم تودیع و معارفه دادستان مرکز استان همدان با حضور حجت‌الاسلام و المسلین منتظری دادستان کل کشور برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان کل کشور در این مراسم اظهار کرد: جلسه امروز برای قدردانی از یک مدیر خدمت‌گزار که در سنگر دادستانی به مدت هشت سال ادای وظیفه کرده و معرفی خدمتگزاری دیگری در این سنگر است. از باب جایگاه‌ها باید دانست که این سنگر‌ها دست به دست می‌شود و خوشا به حال آن مدیری که مدتی در یک سنگر مدیریت می‌کند و وقتی از آن سمت می‌رود با خوش نامی از او یاد شود و آقای حمزه از دادستان‌های خوب ما بوده است.

دادستان کل کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر و شهید چمران گفت: حادثه هفتم تیر یک حادثه فراموش نشدنی برای ملت ایران است، همان طور که حادثه عاشورا برای اسلام بسیار هزینه بود شخصیتی همچون امام حسین (ع) با آن همه جایگاه و کرامت به شهادت رسید تا اسلام باقی بماند. شهادت شهید بهشتی هزینه‌ای بود که برای بقای انقلاب صورت گرفت و ما باید پاسدار خون این شهدا باشیم.

وی اظهار کرد: ما به انقلاب اسلامی بسیار بدهکار هستیم و هر چه تلاش و خدمت به مردم کنیم نمی‌توانیم دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کنیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری گفت: ما در دستگاه قضایی وظیفه داریم به اجرای عدالت بپردازیم و عدالت را در جامعه پیاده کنیم، لذا امر قضا از لحاظ اهمیت به گونه‌ای است که خداوند متعال این جایگاه را برای انبیا قرار داده است. البته همه مدیران در نظام ما مسئولیت مهم دارند؛ اما مسئولان قضایی مسئولیت‌شان مضاعف است، چون باید مجری عدالت باشند.

دادستان کل کشور با تاکید بر مبارزه با فساد در دستگاه قضایی گفت: قوه قضاییه در دوره جدید مصمم است که نسبت مبارزه با فساد‌های اندکی که در قوه قضاییه متصور است برخورد قاطع داشته باشد و در این راستا با هیچ کسی تعارف نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری گفت: همچنین دستگاه قضایی مصمم است که مقتدرانه با فساد و مفسد بیرون از قوه قضاییه هم برخورد کند، لذا روز گذشته یک مدیر وزارت نفت که در یک حرکت خائنانه مقدار زیادی ارز را با تبانی یک صراف قصد داشت به خارج منتقل کند شناسایی و با همکاری دستگاه اطلاعاتی در هنگام خروج بازداشت کرد.

دادستان کل کشور با تاکید بر اینکه باید جلوی این فساد‌ها در خود دستگاه‌های اجرایی گرفته شود، گفت: بنابراین انتظار ما از دستگاه‌های اجرایی این است که خودشان رصد کنند و جلوی  بروز فساد را در ابتدا در زیرمجموعه‌های خود بگیرند در این خصوص حراست‌های هر دستگاهی باید مراقبت بیشتری نسبت به کارکنان مجموعه خود داشته باشند.

وی افزود: در دولت و دستگاه‌های اجرایی واقعا مدیران زحمت‌کش و صدیقی هستند که شبانه روزی در حال خدمت به مردم می‌باشند، اما در بین آن‌ها کسانی هم هستند که با تبانی قصد دارند فضا و نظام را آلوده جلوه دهند که طبیعتا قوه قضاییه با آن‌ها برخورد قاطعانه خواهد داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری به منشا برخی از این فساد‌ها اشاره کرد و گفت: منشا برخی از این فساد‌ها نفسیات است و کسانی که ایمان ضعیف دارند ممکن است با پول و یا امکانات مادی متزتزل و دچار سستی شوند و باید مراقبت کرد که دچار وسوسه شیطانی نشویم؛ اما منشا دیگری از بروز این فساد‌ها در بحث نفوذ است.

دادستان کل کشور گفت: البته اخیرا خبر سربسته‌ای درباره شناسایی و متلاشی کردن یک شبکه جاسوسی سی آی‌ای منتشر شد که ان شا الله جزئیات آن بعدا منتشر می‌شود و نمی‌دانید که با این اقدام سربازان گمنام چه ولوله‌ای به سازمان سی آی‌ای افتاده و آن‌ها را به وحشت انداخته است در این حرکت اطلاعاتی بسیاری از جاسوسان دشمن شناسایی شدند و اطلاعات بسیار خوبی از آن‌ها به دست آمد که یک ضربه بسیار سنگین به بدنه اطلاعاتی دشمن پرمدعی بود و لذا باید از برادران عزیز اطلاعاتی تشکر و قدردانی ویژه داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری بیان کرد: همه مردم باید بدانند که امروز بحث بی‌حجابی که کشف حجاب رخ می‌دهد که یک مسئله عادی نیست که مثلا یک خانم بگوید نمی‌خواهم حجاب داشته باشم. چون وقتی چنین اتفاقی رخ می‌دهد ما به آن‌ها می‌گوییم که هر انسانی دو نوع زندگی دارد یکی زندگی شخصی و دیگری زندگی اجتماعی است. طبیعتا در زندگی شخصی افراد، هیچ کسی حق ورود به حریم اشخاص را ندارد؛ اما زندگی اجتماعی فرق دارد و افراد نمی‌توانند در رابطه با زندگی اجتماعی خود بگویند هر چه دلم بخواهم می‌پوشم، می‌گویم و می‌نوشم.

وی ادامه داد: اینجا یک جامعه اسلامی است و هزاران شهید داده شده است تا این نظام برپا و باقی بماند، لذا هر کسی نمی‌تواند بگوید که من هر جور دلم می‌خواهد می‌پوشم. بلکه باید در جامعه ضوابط ان رعایت شود. بله هر کسی در زندگی شخصی آزاد است، اما در زندگی اجتماعی باید به قوانین و مقررات پایبند بماند. این گونه نیست که پشت فرمان ماشین است که بگوید که حریم خصوصی خودم است، خیر پشت فرمان حریم خصوصی نیست. ما پشت فرمان و داخل اتومبیل را حریم خصوصی نمی‌دانیم و نیروی انتظامی هم موظف است در برخورد با جرم در فضای عمومی برخورد کند؛ لذا رعایت ضوابط اجتماعی برای همه حتی در ماشین هم لازم است.

دادستان کل کشور گفت: توصیه ما به افراد این است که آن‌هایی که به مبانی دینی اعتقادی ندارند اگرچه در زندگی شخصی‌شان مجاز به هر کاری هستند، اما در زندگی اجتماعی باید قوانین را رعایت کنند و اگر رعایت نکنند مرتکب جرم شده‌اند.

وی افزود: در عین حال ما تاکید کرده‌ایم که نمی‌خواهیم با این افراد برخورد خشن شود و گفته‌ایم که با ارشاد و تذکر و پیامک با آن‌ها مدارا شود، اما اگر کسی جسارت را به بیش از حد رساند باید با آن برخورد کرد. مثلا خانمی که با آن وضعیت نامناسب در خیابان‌های یکی از شهر‌های یکی از استان‌ها شروع به ناهنجاری و رقص کرده و بعدا می‌آید و می‌گوید که مشروب خورده بودم، لذا قرار باشد هر کس از این فساد‌ها انجام دهد جامعه اداره نمی‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری بیان کرد: در این خصوص دستگاه قضایی با همکاری نیروی انتظامی و ضابطان تصمیم دارد با این گونه فساد‌ها چه در خیابان و چه در سواحل دریا و چه در مجامع عمومی برخورد قاطع کند و باید تاکید مجدد کنم که قوه قضاییه و نیروی انتظامی در برخورد با بی‌حجابی و کشف حجاب کوتاه نخواهد آمد.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع وظایف اساسی دادستان‌ها اشاره کرد و گفت: دادستان‌ها سه وظیفه اساسی دارند که باید به آن‌ها رسیدگی کنند، یکی رسیدگی به تظلم‌خواهی و مراجعات شهروندان است که باید ضمن رسیدگی به تظلم وارده با ارباب رجوع‌ها هم برخورد مناسب صورت گیرد و با حوصله و صبر به آن‌ها پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام و المسلمین منتظری بیان داشت: وظیفه دیگر دادستان درباره حقوق مردم است یعنی مواردی است که در آن شاکی خصوصی وجود ندارد و حقوق عموم مردم مطرح می‌باشد. خوشبختانه دو سال است که این موضوع جدی گرفته شده و اقدامات خوبی انجام شده است و در همین جا از دادستان جدید همدان می‌خواهم که بحث حقوق عامه به صورت جدی دنبال کنند.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: یعنی با دستگاه‌های ذیربط جلسه گذاشته شود و بر رعایت حقوق عامه تاکید شود تا خدای ناکرده حقی از حقوق عامه ضایع نشود. معتقدیم که نباید در برخورد با تضییع حقوق عامه کوتاهی کرد.

وی تصریح کرد: نظارت بر دادسرا‌ها وظیفه دیگر دادستان‌ها هست که باید نسبت به آن وظیفه‌مند باشند؛ یعنی دادستان‌ها باید دائما به دادسرا‌ها سرکشی کنند و شرایط را رصد کنند تا اقدامات دادسرا‌ها به نحو مناسبی انجام شود.

گفتنی است در پایان این مراسم حمزه دادستان سابق مرکز استان همدان تقدیر به عمل آمده و آقای حسن خانجانی به عنوان دادستان جدید این استان معرفی گردید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان کل کشور انهدام شبکه جاسوسی CIA دادستان همدان قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۹۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید رئیسی بر مقابله بی‌امان با قاچاق سوخت

رئیس‌جمهوری بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و اجرای دقیق قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری کل دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، نشست ستاد اقتصادی دولت امروز (سه‌شنبه، ۲۸ فروردین‌ماه) به ریاست سید ابراهیم رئیسی و به‌منظور بررسی تازه‌ترین وضع پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

در ابتدای این نشست سیدمجید رضوی، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا ضمن ارائه گزارشی از وضع قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس‌جمهوری پس از شنیدن این گزارش و نقطه نظرهای اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی زمینه‌های قاچاق و هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تأکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق موضوعی فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

رئیس‌جمهوری در این نشست بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و حجم کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تأکید کرد.

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • لزوم مقابله با گران فروشی در داروخانه‌های قم
  • باید با گران فروشی در داروخانه‌ها برخورد جدی صورت بگیرد
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز
  • نظارت بر نانوایی‌های شفت تشدید شود
  • پرونده تخلف رییس اتحادیه نانوایان مشهد به دادسرا رسید
  • ابرکامپیوتر اوپتا چیست و چرا دائما نظرش تغییر می‌کند؟
  • مسامحه دستگاه‌های متولی حجاب پذیرفتنی نیست
  • تأکید رئیسی بر مقابله بی‌امان با قاچاق سوخت
  • آمادگی دستگاه های اجرایی کرمان برای مقابله با سیل