Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، امین شاکری، رئیس مجمع عالی کارآفرینان در همایش ملی اقتصاد، مدیریت و کارآفرینی که با حضور جمعی از مسئولین و مقامات کشور و کارآفرینان برگزار شد، گفت: یکی از شاخصه‌های مهم در توسعه یافتگی اقتصادی، میزان توسعه کارآفرینی و محیط کسب و کار است. در تمامی مدل‌های توسعه اقتصادی، روی مبحث کارآفرینی تاکید ویژه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارآفرینی پیامدهای مثبت بسیاری در جامعه داشته و کارآفرینان به عنوان موتور محرک اقتصادی، نقش به سزایی در اشتغالزایی، دارند.

رئیس مجمع عالی کارآفرینان با بیان نحوه مدیریت کارآفرینی و کسب و کار در کشورهای توسعه‌یافته اقتصادی، گفت: در ادبیات جدید اکو سیستم کارآفرینی، از واژه ارزش‌آفرینی به جای کارآفرینی و رهبری به جای مدیریت استفاده می‌کنند.

وی در ادامه افزود: یکی از مشکلات عدم توسعه کارآفرینی در کشور، عدم توسعه آموزش‌های مهارتی، سیستم‌سازی و مهارت‌های انسانی در کسب و کار است که بسیاری از کسب و کارها را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

رئیس مجمع عالی کارآفرینان با اشاره به دو دیدگاه رایج در حوزه کارآفرینی خاطرنشان کرد: دو دیدگاه کلی در حوزه کارآفرینی وجود دارد، یک دیدگاه کارآفرینی بر اساس ایده، نوآوری و خلاقیت بوده و دیگری بر اساس کشف فرصت های کارآفرینانه در فرایند بازار و اقتصاد. که هر دو بر بهبود مستمر محیط کسب و کار تاکید دارند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط فعلی اقتصاد کشور، افزود: به زعم بسیاری از کارشناسان، صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی،یکی از راهکارهای کلیدی برای برون رفت از وضعیت نگران کننده کنونی اقتصاد کشور و مقابله با تحریم‌های ظالمانه، التزام عملی به اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است، که این موضوع باید با بازنگری در قوانین و مقررات موجود و اصلاح بسیاری از فرآیندهای اداری و بروکراسی‌های پیچیده بیش از هر زمان دیگری در دستور کار نهادهای اجرایی و حاکمیتی قرار گیرد.

رئیس مجمع عالی کارآفرینان گفت: در حال حاضر شاهد بعضاً سوء مدیریت‌هایی در کشور هستیم که به جای تسهیل‌گیری در فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع سر راه کارآفرینان و فعالان اقتصادی، عملاً باعث توقف، مانع حرکت و پیشرفت می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: تحریم‌های اقتصادی بازارهای کشور را از حالت تعادلی خارج کرده و نقدینگی بالای کشور به هرسمت که حرکت می‌کند، موجب اخلال در آن بازار خواهیم بود.یکی از کارهایی که باید به طور ریشه ای مورد بحث و بررسی و همفکری با اقتصاد دانان قرار گیرد، نحوه و چگونگی هدایت این حجم بالای نقدینگی به سمت تولید و کارآفرینی است. فرصتی که از این تحریم‌ها پیش آمده می‌تواند موجب تقویت توانمندی های داخلی و بروز رسانی بنگاه‌های اقتصادی کشور با تکنولوژی و متد روز، به منظور برطرف سازی نیازهای بازار داخلی باشد.

رئیس مجمع عالی کارآفرینان گفت: در حال حاضر با موضوعی به نام شهرهای کارآفرین مواجه هستیم. در کشور ایران با توجه به منابع عظیم خدادادی امکان داشتن چنین شهرهایی را داریم. که تحقق این موضوع، منوط به اصلاح سیستم اقتصادی کشور، با رویکرد عدم اتکا به نفت،خروج از اقتصاد دولتی، حمایت از بخش خصوصی واقعی، کسب و کارهای کوچک و متوسط و دانش بنیان است.

امین شاکری در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه کارآفرینی، افزود: کارآفرینی و اشتغالزایی یک موضوع فرادستگاهی است و برای توسعه آن نیازمند یک وفاق ملی برای ایجاد نهضت فراگیر کارآفرینی هستیم. ترویج فرهنگ کارآفرینی باید بیش از پیش تقویت شود و نهادهای فرهنگی در این موضوع با اهتمام بیشتری، فعالیت نمایند.

وی تاکید کرد: بر اساس مطالبات، رهنمودها و انتظارات مقام معظم رهبری، برای حل مشکلات اقتصادی کشور نیازمند به تفکر و مدیریت جهادی هستیم. مدیریت جهادی یعنی مدیریت داوطلبانه و مسئولانه، تحول خواه و تحول‌آفرین، انعطاف پذیر و پرتلاش و در نهایت اعتقاد به اصول، آرمان‌ها و اهداف متعالی.

وی در جمع‌بندی سخنان خود با اشاره به کافی نبودن اقدامات صورت گرفته در موضوع توسعه کارآفرینی: خاطر نشان کرد: بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو توسعه کارآفرینی، حمایت از تولید ملی و مدیریت جهادی است. باید از کارآفرینان و فعالان اقتصادی حمایت‌های لازم را انجام داد و با اتخاذ سیاست‌های تشویقی، مردم را از مصرف‌گرایی به سمت کارآفرینی و ارزش‌آفرینی هدایت کرد. یقیناً می‌توانیم با همدلی و همبستگی و پرهیز از تصمیمات و اقدامات شتاب‌زده و اختلاف‌برانگیز، از این برهه حساس و شرایط خاص به بهترین شکل عبور کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد حمایت از تولید ملی قوانین و مقررات کسب و کار مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۲۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اس آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها را بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه قابل استفاده است.

مصطفی خضری معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین معارفه مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: به این نشست مهم باید خاص‌تر نگاه کرد زیرا تکریم و معارفه ابعاد و آثار مهمی دارد، نخست تشکر و تقدیر از مدیری که مدتی تصدی مسئولیتی را برعهده داشته و خدماتی را ارائه کرده است همچنین معرفی مدیر جدیدی که در سنگر جدید اراده خدمت دارد.

وی بر این اساس برگزاری آئین تکریم و معارفه را مبتنی بر اخلاق ایرانی اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: از دیگر ابعاد این مراسم هشدار به همه ما است که فرصت‌ها زود می‌گذرد و باید جوابگوی اقدامات خود باشیم، خدمت در نظام جمهوری اسلامی که با این همه مجاهدت سر کار آمده، بسیار دشوار است و امروز نیز همه جبهه کفر در پی شکست آن هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان عملیات اخیر و غرورآفرین وعده صادق را دستاورد جدی گرفتن کار از سوی افرادی دانست که معادلات جهانی را به هم زد و ایران را در چشم دوست و دشمن عزیز کرد و گفت: در اوج تحریم و کارشکنی مطلق توانستیم کاری کنیم که با همه تجهیزاتشان نتوانستند در برابر آن مقاومت کنند، امروز در حوزه اقتصادی فرهنگی اجتماعی نیز باید اینگونه کار کنیم بنابراین یکی از درس‌های این جلسه آن است که در هر وظیفه‌ای که بر عهده داریم، کار را جدی بگیریم، گاهی در مقام نقد گاهی خوب کار می‌کنیم اما در مسیولیت‌ها جدیت لازم را نداریم.

خضری با اشاره به نقش جدی اقتصاد و دارایی در سیاست‌گذاری‌های دولت ادامه داد: این نهاد یکی از ارکان تصمیم‌گیر در حوزه بانک‌ها، بیمه‌ها، خصوصی‌سازی و اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ به شمار می‌آید همچنین مولدسازی از موارد مغفولی بود که جدی گرفته شد البته نقدهایی از باب سیاست گذاری به آن وارد است.

وی یکی از وظایف مهم اقتصاد و دارایی را نظارت مالی عنوان کرد و یادآور شد: در استان‌ها این وظیفه پررنگ‌تر از بخش اول است و ادارات امور اقتصاد و دارایی در حوزه نظارت‌های مالی در کنار نظارت‌های بیرونی به عنوان چشمان آئین دولت مشغول نظارت بر هزینه‌کردها هستند و با وجود همه محدودیت‌ها، شاهد تلاش شبانه‌روزی و دلسوزانه هستیم‌.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان یکی از نقدهای استانی را بر نظام بودجه‌ریزی کشور وارد دانست و گفت: این موضوع را به عنوان پیام اصفهان با وزیر مطرح کنید که عدالت در نظام بودجه‌ریزی وجود ندارد همچنین نقش استان‌ها و دستگاه‌ها در اقتصاد کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و در توزیع بودجه استانی نیز عدالت وجود ندارد.

خضری خاطر نشان کرد: یک کارمند در استان اصفهان حداقل ۲۰ میلیون تومان کمتر از کارمند مشابه در همان دستگاه دریافت می‌کند و در تمام دستگاه‌های استان اصفهان این تفاوت بین دستگاهی درباره حقوق و مزایای زیرمجموعه وزارتخانه‌ها در استان‌های مختلف دیده می‌شود که قابل تحمل نیست و بی‌انگیزگی کارکنان را به دنبال دارد.

وی تصریح کرد: درست است که باید محرومیت‌ها نیز مدنظر قرار گیرد اما آنچه مغفول واقع شده توجه به نقش استان‌ها در اقتصاد کشور است، اصفهان پس از تهران در رتبه دوم تأمین درآمدهای مالیاتی قرار دارد اما در توزیع اعتبارات از رتبه هفتم برخوردار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان سهم راه‌های استان و در کشور را ۷ درصد برشمرد و گفت: این مشکل را بخاطر ادامه نقش ملی اصفهان در اقتصاد کشور در وزارتخانه مطرح کنید، پیشنهاد دیگر ما به مدیران ارشد برای افزایش کارآمدی نظام حکمرانی و رضایتمندی مردم با همین بودجه، امکانات و سازوکارهای کنونی تمرکززدایی و اعطای اختیارات به استان‌ها است.

خضری با استناد به آمار بانک مرکزی اعلام کرد: آمار سپرده‌های بانکی مردم اصفهان در بانک‌ها در دی‌ماه سال گذشته بیش از ۴۳۵ هزار میلیارد تومان بود که با در نظر گرفتن سرمایه‌هایی مانند زمین، طلا و دلار میزان سرمایه‌های حبس شده به رقمی بسیار بیشتر از بودجه حدود ۵ هزار همتی کشور می‌رسد که برای توسعه، اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام و حتی اجرای ایده‌های جدید قابل استفاده خواهد بود.

وی با اشاره به مشکلات مالی بخش گردشگری و بازسازی خانه‌های تاریخی گفت: با استفاده از ۱۰ درصد سرمایه بی‌استفاده استان در صورت اجرای روش‌های جدید تأمین مالی ۴۰ هزار میلیارد تومان به دنبال دارد به همین دلیل از وزارت اقتصاد درخواست داریم که پیشتاز رفع آفت تمرکز در تهران باشد تا شاهد افزایش کارآمدی باشیم.

کد خبر 747809

دیگر خبرها

  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • نیروی جوان به عنوان یک قوه پیشران ظرفیت‌های کشور را شکوفا می کند
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟