Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سعیدی با اشاره به اینکه هیچ کس نمی تواند حق اهل بیت (ع) را ادا کند اما باید به اندازه خود در این راستا گام برداشت، گفت: نشست تولیت های حرم های مطهر ایران اسلامی تاثیر شگرفی در فرهنگ جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، آیت الله «سید محمد سعیدی»، امروز (پنج شنبه 30 خرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین اجلاسیه تولیت های حرم های مقدس ایران اسلامی که به میزبانی شیراز برگزار شده بود، گفت: نشست تولیت های حرم های مطهر ایران اسلامی تاثیر شگرفی در فرهنگ جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) عنوان کرد: در روایات اسلامی این تعبیر از ائمه معصومین (ع) وارد شده است که «خداوند رحمت کند که امر اهل بیت (ع) را احیا کند.».

 

وی با اشاره به اینکه با گذشت 40 سال از انقلاب، این انتظار است که این نظام برای احیای امر اهل بیت (ع) چه گام هایی برداشته و چه گام هایی می تواند بردارد، اضافه کرد: شهدا و ایثارگران با تلاش و مردم ولایی، با قیام خود آمدند تا امر اهل بیت (ع) را احیا کنند و در پرتو این امر به اهداف دیگر برسند.

 

آیت الله سعیدی اضافه کرد: از زمان آغاز انقلاب شاهد احیا امر اهل بیت (ع) هستیم، زائران در حرمین، معتکفین در اعتکاف و نماز گزاران در مساجد از برکات این نظام است حتی قبل از این اربعین به این شکل وجود نداشت.

 

وی با یادآوری این مطلب که در راهپیمایی اربعین کارهای فرهنگی شکل می گیرد و تجربه های این برنامه های فرهنگی می توان به اشتراک گذاشت، افزود: حرم های مطهر تجربیات را بین هم به اشتراک بگذارند.

 

آیت الله سعیدی با تاکید بر اینکه حضرت معصومه (س)، مجاهده فی سبیل الله و مهاجره الی الله بودند و ایشان بانویی هستند که در سن طفولیت از علم پدر بزرگوار خود مطلع بودند، اظهارداشت: هر یک از حرم ها یک سری اشتراک دارند که نشست این اعتاب مقدس برای هم اندیشی و اشتراک گذاری این تجربیات است.

 

وی با اشاره به اینکه هیچ کس نمی تواند حق اهل بیت (ع) را ادا کند اما باید به اندازه خود در این راستا گام برداشت، افزود: زائران حرمین اهل بیت (ع) تنها شیعیان نیستند و در های حرمین به روی همه باز است و حتی برخی افراد خارجی حرم ها را به عنوان یک اثر میراث فرهنگی و باستانی مورد توجه قرار می دهند و از این رو در حرمین افرادی که به زبان های مختلف آشنا هستند و به افراد اطلاعات مختلفی در خصوص اسلام ارائه می کنند.

 

وی در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در خصوص ایجاد صحن، رواق و یا باب به نام «حضرت احمد بن موسی، شاهچراغ (ع)»، گفت: در طرح توسعه تلاش می کنیم که از بزرگان به شکل های مختلف یاد شود.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: اوقات فراغت اردبیل کانون های مساجد مجلس دهه کرامت بیرجند کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان خراسان جنوبی وزیر علوم تحقیقات و فناوری حرم مطهر حضرت شاهچراغ ع حرم حضرت معصومه س شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وسازهای جدید قم

مدیر حوزه‌های علمیه کشور گفت: شهر قم باید در سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت(ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواریهای همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • منادی شفاف سازی در تولیت
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • مبنای جشن‌های دهه کرامت باید «عارفاً بحقّها» باشد
  • مسائل روز جامعه در تولید آثار هنری مورد توجه باشد
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وسازهای جدید قم
  • حجاب؛ سنگر اول جنگ نرم