Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی شهیدی زاده روز پنجشنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان مازندران با اعلام اینکه از زمان تشکیل صندوق تا پایان سال گذشته یکهزارو ۴۳۲ میلیارد تومان و ۴۲ میلیارد دلار از محل این صندوق به طرح های مهم اقتصادی کشور پرداخت شد، افزود:

تبدیل منابع به ثروت ماندگار از ماموریت اصلی شکل گیری این صندوق بوده که مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق توسعه ملی سال ۱۳۸۹ تشکیل شد.

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط امروز اقتصادی کشور که باید نیازهای ارزی مدیریت شود، طرح های تولیدی و صنعتی که بتوانند صادرات محصول کنند و توان پرداخت اصل و سود ارزی را داشته باشند، بدون محدودیت و در اسرع وقت از تسهیلات ارزی صندوق استفاده می کنند.

شهیدی زاده گفت: طرح های زیر بنایی کشاورزی از جمله تسطیح اراضی کشاورزی، زهشکی و همچننی گلخانه های مازندران که قابلیت ارزش صادراتی محصولات تولیدی را دارند می توانند از این فرصت بدون محدودیت بهره مند شوند.

رئیس هیات مدیره صندوق توسعه ملی به فعالیت های اقتصادی در قالب شرکت های تعاونی در حوزه کشاورزی اشاره کرد و افزود: شرکت های تعاونی هم می توانند با ارایه طرح های اقتصادی و تولیدی که نیاز به تسهیلات ارزی داشته باشند، از این فرصت بهره مند شوند.

مازندران سالانه هفت میلیون تن انواع محصولات کشاورزی تولید می‌کند که ۱۰ درصد ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور است.

نشست شورای برنامه ریزی مازندران امروز با حضور معاون هماهنگی اقتصادی سازمان برنامه و بودجه و رییس هیات مدیره صندوق توسعه ملی در ساری برگزار شد.

در این نشست درباره اولویت های طرح های زیربنایی مازندران در حوزه سد، شبکه های آبرسانی، زباله و پسماند، آب شرب، راه سازی، پایانه صادراتی و پروژه های مهم بخش خصوصی در زمینه گردشگری و کشاورزی و حمل ونقل هوایی بحث و تبادل نظر شد.

۶۹۹۰/‏۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های محیط زیستی چقدر وام گرفته اند؟

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روابط عمومی صندوق ملی محیط زیست، سجاد انجم‌شعاع با اشاره به حمایت و توجه ویژه صندوق ملی محیط زیست به اجرای طرح‌های حوزه‌های مختلف محیط زیست، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲، ۳۸ طرح در حوزه زیست محیطی مورد حمایت تسهیلاتی قرار گرفته و بالغ بر ۲۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به این طرح‌ها اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: صندوق ملی محیط زیست یکی از پشتوانه‌های اصلی حفاظت از محیط زیست کشور است که با اعطای تسهیلات و حمایت مالی برای جلوگیری از تخریب محیط زیست، همکاری در طرح‌های آموزشی و فرهنگ سازی برای بهبود شرایط زیست محیطی، اعطای تسهیلات مالی به کارخانجات و کارگاه‌ها و هرگونه منابع آلاینده برای کاهش آلودگی زیست محیطی، نقش موثری در حفاظت و احیا و بهره برداری پایدار از محیط زیست و منابع طبیعی و تنوع زیستی دارد.

انجم شعاع تاکید کرد: تسهیلات به طرح‌های درحوزه آب و فاضلاب، پسماند، هواو تجدیدپذیر پرداخت می‌شود که امیدواریم با تقویت توان مالی و منابع اعتباری صندوق ملی محیط زیست از طریق وصول درآمد‌های پیش بینی شده در قانون و تحقق سایر درآمد‌ها شاهد افزایش حمایت‌های مالی و اعطای تسهیلات به طرح‌ها و پروژه‌های محیط زیستی در کشور باشیم.

مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست کشور افزود: بـر ایـن اسـاس در سال۱۴۰۲ تعـداد ۴۴ پـروژه در موضوعات آب و فاضلاب، پسماند، هوا و تجدیدپذیر با رقم تسهیلات بالغ بر ۴۶۰۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات حمایتی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از این طرح‌ها ۱۴ طرح در بخش آب و فاضلاب، ۵ پروژه پسماند و ۲۵ پروژه انرژی‌های تجدیدپذیر بود، تاکید کرد: از مجموع طرح‌های معرفی شده ۳۸ طرح در سال ۱۴۰۲ موفق به دریافت تسهیلات شدند که بالغ بر ۲۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.

انجم شعاع با اشاره به اینکه در بخش حمایتی یکی از رسالت‌های صندوق حمایت بیمه‌ای است، اظهار داشت: براساس مـاده ۷ اساسـنامه صنـدوق ملـی محیط زیسـت، ایـن امـکان بـرای صندوق ایجـاد شد تـا از طریـق شرکت‌ها و مؤسسات بیمـه، امکانـات و شـرایط لازم را بـرای بیمه کردن دام، باغات و محصولات کشاورزی در مقابل خسارت ناشی از جانوران وحشی حمایت شده و در معرض خطر انقـراض فراهـم کند و حـق بیمـه مربوطـه از محـل منابـع و اعتبـارات صنـدوق پرداخـت شود.

وی تاکید کرد: اقـدام بـرای پوشـش بیمـه‌ای “دام، باغـات و محصـولات کشـاورزی در مقابـل خسـارت ناشـی از جانوران وحشـی حمایت شـده و در معـرض خطـر انقـراض” بـرای نخستین بـار در دولـت انقلابـی و مردمی مـورد پیگیری قـرار گرفت و استقبال از اجرای این طرح، سبب شد توافقنامه جبران خسارت حیات‌وحش با صندوق بیمه کشاورزی در اسفندماه سال جاری برای مدت یک‌سال دیگر تمدید شود.

انجم شعاع تصریح کرد: با هدف حفاظت از گونه‌های جانوری حمایت شـده و در معـرض خطـر انقـراض و همچنیـن پرداخـت غرامـت بـه باغات، محصولات زراعی، دام، طیـور، زنبور عسل و آبزیان در مقابل خسارت‌های ناشی از جانوران وحشی حمایت شده و در معرض خطر انقراض توافق‌نامه‌ای بیـن صندوق بیمه کشاورزی و صندوق ملی محیط زیسـت منعقد شد که تاکنون ۸۸۹ مورد خسارت برای دریافت غرامت بیمه‌ای معرفی شدند که ۵۷۴ طرح خسارت بیش از ۸۲.۹۰۰ میلیارد ریال دریافت کردند.

وی افزود: صندوق ملی محیط زیست در سال ۱۴۰۲ همچنین با توجه به مفاد اساسنامه و در راستای کمک به طرح‌های محیط‌زیستی به ویژه در مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست و همچنین حفظ و احیای زیستگاه‌های طبیعی و گونه‌های در معرض خطر و تقویت برنامه‌های حفاظت از زیستگاه‌ها، بیش از ۴۵ میلیارد ریال حمایت‌های مالی ارائه کرده است.

صنـدوق ملی محیط زیست مؤسسه ای وابسته بـه سازمان حفاظت محیط زیست است که در زمینه کمک بــه کاهش آلاینده‌های محیط زیستی و جلوگیری از تخریب محیط زیست و بــه منظــور حفاظت، احیا و بهره برداری پایــدار از محیط زیست، منابع طبیعی و تنوع زیستی فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • رشد ۴۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و بلاروس در سال ۲۰۲۳
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • جهش تولید با تامین منابع مالی اتفاق می‌افتد
  • ۳ همت تسهیلات توسط صندوق های حمایت از بخش کشاورزی پرداخت شد
  • طرح‌های محیط زیستی چقدر وام گرفته اند؟
  • ۵ راهبرد اساسی در حوزه کشاورزی مازندران تعریف شد
  • تعریف ۵ رویکرد جهاد کشاورزی مازندران برای تحقق شعار سال
  • عضویت ۵ شرکت دانش بنیان در صندوق بخش کشاورزی خراسان شمالی/کاهش توان مالی صندوق های کشاورزی
  • دولت مراقب تله‌های ارزی باشد