Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@04:56:24 GMT

محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های دانلود شده در جهان

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۳۰۳۶۹

محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های دانلود شده در جهان

به گزارش ایسنا، هر از گاهی آمار و گزارش‌های متعددی از سوی کارشناسان فعال در مؤسسات تحقیقاتی و آماری منتشر می‌شود که نشان می‌دهد محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های دانلود شده در فروشگاه‌های آنلاین گوگل پلی استور و اپ استور اپل از کدام دسته بندی‌های موجود در این پلتفرم‌ها بوده‌اند.

بر اساس گزارش وب سایت netsolutions، با مرور مختصری بر این اپلیکیشن‌ها که به ترتیب با بیشترین تعداد دفعات دانلود در پلتفرم‌های مذکور رکورد محبوب ترین برنامه‌ها برای کاربران را در فصل نخست سال ۲۰۱۹ میلادی به نام خود به ثبت رسانده‌اند، می‌توان دریافت که کاربران موبایل این روزها بیشترین تمایل را به دانلود و استفاده از برنامه‌های مربوط به سرگرمی و تفریح و در رتبه بعدی حمل و نقل و انجام کارهای ضروری برای زندگی روزمره را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبر (Uber)

اوبر یکی از بزرگترین اپلیکیشن‌های فعال در حوزه حمل و نقل است که در واقع یک تاکسی یاب آنلاین و اینترنتی به شمار می‌رود که دارای بیشترین سهم از بازارهای جهانی همچون مناطق آمریکای شمالی و اروپاست. بر اساس تازه‌ترین آمارهای منتشر شده، اوبر میزبان بالغ بر ۸ میلیون نفر کاربر در بیش از ۴۰۰ شهر در ۷۰ کشور از جهان است.

اینستاگرام (Instagram)

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در میان کاربران فضای مجازی به شمار می‌رود که در این میان، نسل جوان و نوجوان از آن استقبال بیشتری نسبت به سایر رده‌های سنی کرده‌اند.

این شبکه اجتماعی هم اکنون میزبان بالغ بر یک میلیارد نفر کاربر در جهان است که به صورت روزانه و فعالانه از این پلتفرم استفاده می‌کنند و وقت خود را در آن سپری می‌کنند.

ایر بی ان بی (Airbnb )

این اپلیکیشن یکی از آن دسته از برنامه‌های لازم و ضروری است که کاربران برای خدمات مربوط به سفر، رزرو هتل و اقامتگاه‌های ارزان قیمت و بصرفه از آن استفاده می‌کنند.

نتفلیکس (Netflix)

نتفلیکس بدون شک یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین شبکه‌های آنلاین برای پخش آنلاین فیلم و سریال محسوب می‌شود و خیل عظیمی از کاربران در جهان، فیلم و سریال‌های موردعلاقه خود را نیز از طریق شبکه‌های استریم و پخش آنلاین و اینترنتی مشاهده و تماشا می‌کنند. نتفلیکس در سال‌های اخیر رشد و شکوفایی بسیار خوبی را تجربه کرده است و توانسته به عملکرد موفقیت‌آمیزی در به اشتراک‌گذاری ویدئو در جهان دست یابد.

آمازون (Amazon )

شرکت آمازون بدون شک بزرگترین پلتفرم خرده فروشی انلاین در جهان به شمار می‌رود که توانسته است نظر و توجه میلیون‌ها کاربر را به سمت و سوی خود جلب کند.

یوتیوب (YouTube)

اپلیکیشن یوتیوب نیز محبوب ترین شبکه اجتماعی آنلاین پخش ویدئو و فیلم در جهان است و بسیاری از کاربران برای تماشای ویدئوهای مختلف در دسته بندی‌های متعدد همچون تفریحی، آموزشی و غیره از آن استفاده می‌کنند.

دراپ باکس (Dropbox )

دراپ‌باکس یک ارائه‌کننده خدمات میزبانی پرونده و ذخیره سازی در فضای ابری در محیط وب است امکان همگام سازی پرونده‌ها و فایل‌های مختلف را بر روی چند رایانه مختلف و بین چند کاربر مختلف از طریق اینترنت فراهم می‌کند.

اسپاتیفای (Spotify)

اپلیکیشن پخش آنلاین موسیقی اسپاتیفای (Spotify) که هم‌اکنون یکی از پرطرفدارترین و بهترین برنامه‌ها از نوع خود به شمار می‌رود، در طول یک سال گذشته با استقبال کم‌سابقه‌ای مواجه شده و میزبان خیل عظیمی از مشترکان پولی و رایگان شده است. نرم‌افزار و اپلیکیشن اسپاتیفای که برای سیستم‌عامل اندروید، iOS، ویندوز و مک قابل استفاده و اجراست، به کاربران این امکان را می‌دهد تا به‌صورت کاملاً قانونی با رعایت حق کپی رایت و ناشران موسیقی، به صورت آنلاین موسیقی‌های مورد علاقه خود را جست‌وجو کرده و به آن‌ها گوش بسپارند. اپلیکیشن اسپاتیفای در سال ۲۰۰۶ میلادی در سوئد تأسیس و راه‌اندازی شد و از آن سال تاکنون نیز توانسته است توجه و علاقه میلیون‌ها کاربر موبایل را به خود جلب کند و موجب رضایت و تجربه لذت بخش آنها در گوش سپردن به موسیقی‌های موردنظرشان شود.

از بزرگترین رقبای اسپاتیفای، می‌توان به اپل موزیک و پاندورا اشاره کرد که آنها نیز سهم قابل توجهی از بازارهای مرتبط با پخش آنلاین موسیقی را به خود اختصاص داده‌اند اما هنوز به جایگاه اسپاتیفای دست پیدا نکرده‌اند.

سیملس (Seamless)

این اپلیکیشن نیز که به منظور سفارش آنلاین غذا توسط کاربران دانلود، نصب و استفاده می‌شود، توانسته است تاکنون بسیاری دیگر از رقبای قدرتمند خود را از صحنه رقابت به دور کند و خود به موفقیت دست یابد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محبوب‌ترین سکه طلا در بازار ایران این سکه است

به گزارش همشهری آنلاین، ظرف چند سال گذشته به‌دلیل رشد شدید قیمت سکه، تقاضا برای خرید نیم و ربع سکه در بازار افزایش یافته و این موضوع سبب شده است که حباب این دو محصول بیشتر از سکه طرح قدیم و جدید باشد. حالا تازه‌ترین آمارها نشان می‌دهند که در بازار مبادله ارز و طلا نیز بیشترین تقاضا مربوط به نیم‌سکه است. طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلای ایران، از زمان آغاز نخستین جلسه حراج سکه تا کنون طی ۱۰جلسه حراج، ۱۱۷هزار و ۷۴۲قطعه سکه فروخته شده که ربع سکه پرتقاضاترین قطعه بوده است.

مروری بر سایر اخبار اقتصادی نیز نشان می‌دهد اغلب تحلیلگران برآورد می‌کنند قیمت طلا و ارز در روزهای آینده کاهش یابد. عباس مسعودی، عضو هیأت‌مدیره اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران در این‌باره می‌گوید: اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، دلیلی برای التهاب بازار و افزایش قیمت وجود ندارد. عده‌ زیادی از تحلیلگران معتقدند بحران‌ها توسط سیاستمداران قابل کنترل است؛ در نتیجه این افراد روند بازار ارز و قیمت طلا را نزولی پیش‌بینی می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده

همچنین طبق اعلام بانک مرکزی آستانه مجموع مبالغ برداشت از طریق درگاه‌های پرداخت غیرحضوری، از تمامی حساب‌های سپرده غیرتجاری متعلق به مشتری حقیقی در هر مؤسسه اعتباری با افزایش دوبرابری تا ۲میلیارد ریال به‌صورت روزانه و ۱۰میلیارد ریال به‌صورت ماهانه مجاز شد.

بانک مرکزی همچنین اعلام کرد: سال قبل بیش از ۴میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار ارز برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی تامین کرده است.

همچنین طبق اعلام بورس کالای امروز ۱۵۰۰کیلو زعفران در بورس کالا عرضه خواهد شد. این سبد زعفران که مربوط به تولیدات استان خراسان رضوی است، با قیمت پایه ۹۴میلیون تومان در ازای هر کیلوگرم و با حداقل خرید ۱۰کیلوگرم عرضه می‌شود.

محمود سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز گفت: سال گذشته ۲۰۰واحد راکد در استان تهران احیا شد و برای امسال هم ۲۰۰واحد دیگر پیش‌بینی شده است.

کد خبر 846766 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ارز - بازار داخلی خبر مهم قیمت طلا و فلزات گرانبها - ایران سکه - قیمت

دیگر خبرها

  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • محبوب‌ترین سکه طلا در بازار ایران این سکه است
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • کوتاه‌تر شدن مراحل درخواست خودرو در تپسی
  • عصر نوین آموزش زبان انگلیسی: نقش موثر آموزشگاه های زبان انگلیسی در تهران
  • رادیو کرمان محبوب مخاطبان
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • اپل مجبور به حذف اپلیکیشن‌های محبوب در چین شد
  • امکان مسیریابی حمل‌ونقل همگانی در «اصفهان من» فراهم شد