Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با اشاره به اینکه علت حادثه معدن طزره دامغان در دست بررسی است، گفت: بی توجهی کارفرما و کارگران می تواند دلیل اتفاقات پیش آمده باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب الله محقق دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت، در خصوص حوادث اخیر پیش رو در معدن زغال‌سنگ طزره دامغان گفت: مهم ترین دلیل پیش آمدن این حوادث می تواند بی توجهی کارفرما، مسئولین و در برخی اوقات کارگران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی خانه کارگر استان با اشاره به اینکه دلیل پیش آمدن این حوادث ناگوار در معادن در دست بررسی قرار گرفته است، افزود: در طی دو هفته گذشته دو کارگر بر اثر ریزش تونل در معدن زغال‌سنگ و یک کارگر بر اثر گاز گرفتگی جان خود را از دست داده اند.

محقق با بیان اینکه یک هزار نفر در معدن البرز شرقی شهرستان دامغان مشغول به فعالیت هستند، مطرح کرد: بیش از 500 نفر در بخش معادن و مابقی در بخش های مختلف کار می کنند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته چند معدنکار شهرستان شاهرود و دامغان در حادثه معدن استان گلستان جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: در طی سال گذشته موردی از حادثه انفجار و یا گازگرفتگی در معادن سطح استان مشاهده نشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای و فعال سازی ۷۴ معدن در آذربایجان غربی/برگزاری مزایده برای فعال سازی ۱۸۰ معدن غیرفعال

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: تغییر نگرش دولت در توسعه معادن از طریق سامانه‌های مربوطه از جمله کاداستر، منجر به افزایش شفافیت در حوزه معادن شده و با توجه به مزیت بالای استان در بخش معدن، سازمان‌های توسعه‌ای وزارت صمت از جمله سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران (ایمیدرو) و شرکت‌های تابعه حضور فعال و موثری در این دوره در استان را داشته اند.

عبدالحمید سرتیپی گفت: در سال گذشته با صدور ۵۶ فقره پروانه بهره‌برداری برای معادن جدید با ۱۲ درصد رشد نسبت به سال گذشته زمینه اشتغال مستقیم برای ۳۸۲ نفر با رشد ۲۲ درصدی نسبت به مدت زمان مشابه سال ۱۴۰۱ ایجاد شد که جهت بهره برداری از این معادن بیش از ۲ هزار و ۸۹ میلیارد ریال با ۲۰ درصد رشد نسبت به سال ۱۴۰۱ سرمایه گذاری انجام شده است.

مزایده برای واگذاری ۱۸۰ معدن غیرفعال در آذربایجان غربی

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۵۱۹ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر با ظرفیت اسمی ۱۸ میلیون تن در استان وجود دارد که برای بهره برداری از این معادن بیش از ۹ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام و زمینه اشتغال مستقیم برای ۵ هزار و ۱۰۱ نفر در این معادن فراهم شده است.

مدیر کل صمت آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در پایان سال گذشته، ۳۳۹ معدن فعال و ۱۸۰ معدن غیرفعال در استان موجود بود که جهت فعالسازی معادن غیرفعال، فرآیند مزایده عمومی برگزار خواهد شد و این معادن بعد از برگزاری مزایده عمومی به دارندگان صلاحیت قانونی واگذار خواهد شد.

سرتیپی با اشاره به برگزاری دو نوبت مزایده در سال ۱۴۰۲ گفت: در فرآیند برگزاری مزایده‌های معدنی که در فروردین و آبان سال ۱۴۰۲ انجام شد به ترتیب به تعداد ۳۲ و ۲۲ محدوده معدنی و اکتشافی جهت انجام مطالعات اکتشافی و بهره‌برداری از معادن واگذار شد که به این ترتیب ۵۴ معدن راکد از طریق مزایده احیا و ۲۰ معدن غیرفعال نیز در سال گذشته در راستای اجرای پروژه‌ی فعال‌سازی معادن راکد و زیرظرفیت به چرخه تولید بازگشتند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ معدن تعیین تکلیف نشده‌ای نداریم اضافه کرد: سال گذشته ۲۲۲ معدن غیرفعال طی بررسی‌های قانونی تعیین تکلیف شدند در حالیکه این تعداد در مدت زمان مشابه ۱۵ معدن بوده که این میزان در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱، ۹۲ برابر بیشتر و به عبارتی ۱۳۸۰ درصد افزایش دارد.

مدیر کل صمت آذربایجان غربی ادامه داد: طی یک سال گذشته ۶ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان اخذ و به خزانه دولت واریز شده است که نسبت به سال پیش از آن ۱۲۷ درصد رشد داشته و که این میزان حقوق دولتی دریافتی ۹۷ درصد بیشتر از تکلیف قانونی برای معادن آذربایجان غربی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • استخراج بیش از ۲میلیون تن زغال سنگ کک شو از معادن خراسان جنوبی
  • استخراج ۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تُن زغال سنگ از معادن خراسان جنوبی
  • معادن یکی از پیشرانهای توسعه استان هستند
  • زمینه اشتغال ۳۸۲ نفر در معادن آذربایجان‌غربی فراهم شد
  • تشکیل وزارت معادن و فلزات آری یا نه؟
  • تولید فولاد مازاد کشور ۱۰ میلیون تن است
  • حمل و نقل با نوار نقاله‌ها در معادن چگونه انجام می‌شود؟
  • احیای و فعال سازی ۷۴ معدن در آذربایجان غربی/برگزاری مزایده برای فعال سازی ۱۸۰ معدن غیرفعال
  • راهبرد‌های وزارت صمت برای تحقق شعار سال در بخش معدن
  • امضای قرارداد استخراج ۳۶ معدن در هرات