Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیات پارلمانی ایران به ریاست «احمد امیرآبادی فراهانی» پس از دیدار و گفت وگو با مقامات ارشد دولت پاکستان در اسلام آباد، راهی شهر کراچی مرکز ایالت سِند شدند.

اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان روز پنجشنبه با «سید مراد علی شاه» سروزیر ایالت سند، «عمران اسماعیل» حکمران ایالت و «سراج دُرانی» رئیس مجلس ایالتی به صورت جداگانه دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمد باسط دُرازهی، محمد حسینی و محمدرضا صباغیان» نمایندگان مردم سراوان، تفرش و یزد در مجلس شورای اسلامی و همچنین «احمد محمدی» سرکنسول ایران در کراچی در این دیدارها حضور داشتند.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان با تاکید بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به ارتقای وضعیت بهداشتی ایالت سند و گسترش همکاری های اقتصادی میان شرکت های ایرانی و ایالت سِند به ویژه در حوزه های فنی و مهندسی، گفت: ایران خواهان مشارکت در طرح های عمرانی از جمله انرژی های تجدید پذیر، گسترش همکاری ها در حوزه کشاورزی از قبیل افزایش واردات محصولات و در مقابل صادرات ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی است.

وی افزود: زمینه های فراوانی برای سرمایه گذاری میان ایران و پاکستان وجود دارد بنابراین باید از این ظرفیت ها در جهت تقویت همکاری ها میان شرکت های دو کشور در بحث کشاورزی، تولید قطعات خودرو و دارو استفاده کرد.

امیرآبادی همچنین بر اجرایی شدن قرارداد خواهرخواندگی مشهد و کراچی و سایر تفاهم های انجام شده میان استان های ایران و ایالت سند تاکید کرد.

وی با اشاره به سفر اخیر عمران خان نخست وزیر پاکستان به ایران اظهار داشت: این سفر موجب ارتقای همکاری های دو کشور شد.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان با تاکید بر اجرای طرح خط لوله گازی میان دو کشور آن را برای برای توسعه پاکستان به ویژه ایالت سند مهم برشمرد.

وی افزود: ایجاد روابط بانکی میان ایران و پاکستان به عنوان زمینه ارتقای همکاری های اقتصادی دوجانبه اجتناب ناپذیر است.

امیرآبادی اظهار داشت: افزایش همکاری های گمرکی برای تسهیل تجارت دو کشور و افزایش سرمایه گذاری مشترک به ویژه مناطق تجارت آزاد دو کشور باید در دستور کار قرار گرفت.

سید مراد علی شاه سروزیر ایالت سِند پاکستان نیز گفت: تبادل هیات های پارلمانی و دولتی میان ایران و پاکستان در سطح خوبی قرار دارد و نشان دهنده تحکیم دوستی و برادری بین دو کشور است.

وی تاکید کرد: خط لوله گاز بهترین گزینه برای توسعه هر چه بیشتر روابط و ما ضمن استقبال از تکمیل آن معتقدیم که هیچ منبعی جایگزین طرح خط لوله ایران برای پاکستان نخواهد بود.

سراج دُرانی رئیس مجلس ایالت سند پاکستان نیز در دیدار با اعضای هیات پارلمانی ایران گفت: ما از هیچ تلاش برای گسترش بیش از پیش روابط با جمهوری اسلامی ایران و کمک به اجرایی شدن توافقنامه ها میان ایران و ایالت سند دریغ نمی کنیم.

وی اظهار داشت: کراچی مرکز اقتصادی پاکستان و ما پیگیری اجرای توافقات اقتصادی با ایران خواهیم بود.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد

رئیس‌جمهوری با اشاره به هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار در سال، گفت: زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد.

به گزارش شانا به‌ نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در جریان سفر رسمی به پاکستان، در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با بیان اینکه پیوندهای تاریخی همسایگی و اشتراکات اعتقادی، روابط تهران - اسلام‌آباد را عمیق و ناگسستنی کرده است، سطح روابط دو کشور را نامتناسب با ظرفیت‌های متقابل دانست و بر تلاش برای افزایش تعاملات و مناسبات دو طرف در عرصه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی تأکید کرد.

وی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مسلمان، همسایه و همسو، گسترش روابط با پاکستان را تأمین‌کننده همه این اهداف دانست و افزود: باور داریم که با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌توان روابط فی‌مابین را متحول کرد، از این رو در گام نخست برای دستیابی به حجم ۱۰ میلیارد دلار در مبادلات تجاری دو کشور توافق کردیم.

رئیس‌جمهوری با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور در موضوع ضرورت تأمین و پایداری امنیت، لزوم مبارزه قاطع با اشکال مختلف تروریسم و حمایت بدون تبعیض از حقوق بشر به‌ویژه دفاع از مردم مظلوم فلسطین رویکرد و نگاهی نزدیک و مشترک دارند.

رئیسی بر اهمیت تبادل هیئت‌های تجاری و اقتصادی میان دو کشور و فعال شدن کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی برای رفع موانع توسعه مراودات و مناسبات اقتصادی و تجاری میان دو کشور تأکید و تصریح کرد: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به‌عنوان دو کشور اسلامی مهم منطقه می‌تواند در حل مشکلات موثر باشد، در مقابل حضور بیگانگان در منطقه نه‌تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند، بلکه خود سبب ایجاد مشکلات پیچیده‌تر خواهد شد.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز در این نشست با بیان اینکه این سفر به پاکستان عزت بخشید، روابط فی‌مابین را بسیار مستحکم و دوستانه توصیف کرد و افزود: پیشرفت هر کدام از دو کشور ایران و پاکستان سبب پیشرفت متقابل کشور دیگر خواهد شد.

وی با اشاره به مرزهای طولانی مشترک میان دو کشور، بر مبارزه قاطع با تروریسم و تلاش برای ارتقای امنیت در مناطق مرزی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق مرزنشین از طریق گسترش بازارچه‌های مرزی تأکید کرد.

نخست‌وزیر پاکستان با تأکید بر هدف‌گذاری برای رساندن حجم مبادلات اقتصادی فی‌مابین به ۱۰ میلیارد دلار در سال گفت: گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف از جمله انرژی می‌تواند به تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور بیانجامد.

در این دیدار همچنین سران دو کشور بر اهمیت تقویت تجارت رسمی تأکید و بر آن توافق کردند که طرف پاکستانی در اجرای تعهدهای خود در زمینه انرژی تسریع کند.

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • گام بلند ایران و پاکستان برای ارتقای روابط دوجانبه
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • تهران و اسلام آباد، علیه تروریسم