Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه گفت: نخستین سرای محله‏ کلانشهر کرمانشاه در شهرک دولت آباد تیر امسال افتتاح و به عموم شهروندان معرفی می‌شود. ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مهدی عبدالمالکی در نشست خبری که در فرهنگسرای کوثر امروز  برگزار شد، با بیان اینکه کلانشهر کرمانشاه پایگاه نوروزی را رقم زده است، اظهار داشت: رسالت اصلی سازمان فرهنگی شهرداری توجه به مقوله فرهنگ رفتار شهروندی و ارتقا نوع رفتار و گفتمان فرهنگی شهروندان کرمانشاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افتتاح سرای محله در محدوده شهرداری نمود عملی رویکرد اجتماعی و فرهنگی مجموعه مدیریت شهری است بیان کرد: مسائل اجتماعی و فرهنگی شهر کرمانشاه نیازمند توجه جدی است از این رو مجموعه مدیریت شهری با حمایت اعضای شورای اسلامی شهر به پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی از جمله ایجاد سرای محلات در مناطق کمتر برخوردار شهر توجه ویژه دارد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با اشاره به اینکه نخستین سرای محله کلانشهر کرمانشاه افتتاح می‌شود عنوان کرد: توجه مدیران به توسعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و مشارکت مردم محله و مناطق مختلف در اداره جامعه راهکاری برای کاهش بسیاری از مشکلات اجتماعی و آسیب‌های وارده به جوانان است.

وی با بیان اینکه روز فرهنگ کرمانشاه در حال پیگیری است، بیان کرد: سرای محله دولت آباد در تیرماه به‌طور رسمی افتتاح خواهد شد و پس از آن پارک فدک دیگر فضای مورد هدف برای افتتاح دومین سرای محله کرمانشاه خواهد بود که  با همکاری دیگر سازمان‏‌های مربوطه در فصل تابستان راه‌اندازی می‌شود.

نخستین سرای محله مازندران افتتاح شدسرای محله کوی رمضان اهواز به بهره‌برداری رسید+تصویرمحدودیت اجرا و تدریس موسیقی در سرای محله‌ها برداشته شد

 

 رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه مقوله آموزشی را اصلی‌ترین کارکردهای استراتژیک حرکت به سمت شهروندسازی دانست و بیان کرد: نقش حوزه فرهنگ و هنر در تحقق گردشگری، یک نقش ویژه‌ه‌‏ای است که همین امر سبب نگاه خاص شهرداری به بخش گردشگری و در نظر داشتن برنامه‌‏های متنوعی برای آن  شده است.

عبدالمالکی در بخش فرهنگسازی به تعامل با دیگر دستگاه‏‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: 23 مجموعه فرهنگی در حال ارائه خدمات فرهنگی به همشهریان کرمانشاهی هستند و مبنای اصلی تعامل با دیگر دستگاه‏‌های فرهنگی، هم‌افزایی با مجموعه فرهنگی استان است زیرا با افزایش هم‌افزایی‏‌ها اثرگذاری فعالیت‌‏ها نیز بیشتر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه برنامه‏‌های متنوعی برای روز فرهنگی در کرمانشاه در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: متناسب با این روز جشن عمومی با حضور شهروندان کرمانشاهی در پارک معلم کرمانشاه در تاریخ چهارم تیرماه برگزار می‏‌شود و  روز پنجم تیرماه، بزرگداشت استاد محمد علی سلطانی از مفاخر تاریخ نگار کرمانشاه برگزار خواهد شد.

عبدالمالکی  با اشاره به اینکه چهارمین فرهنگسرای شهرداری کرمانشاه به نام استاد میر جلال‌الدین کزازی با مساعدت مجموعه شهرداری در روز پنجم تیرماه افتتاح می‏‌شود عنوان کرد: سراهای علم و خلاقیت و سراهای مطالعه با همکاری بخش خصوصی در دستور کار شهرداری قرار دارد که  در دو ماه گذشته چهار مجوز صادر شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه فضاهای خوبی در شهر برای هنرهای تصویری، با تعامل حوزه هنری اجرایی می‏‌شود، عنوان کرد: هنرهای تصویری متناسب با فرهنگ و هویت شهر کرمانشاه بر روی دیوارهای شهر کرمانشاه اجرایی می‏‌شود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: اولین ایستگاه مطالعه شهر کرمانشاه اواخر سال گذشته در شهرک الهیه به‏‌نام بزرگان آن محلات افتتاح شد و به زودی سرای مطالعاتی دیگری در منطقه یک شهرداری راه‌اندازی می‏‌شود.

انتهای پیام/ن

R41380/P/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۱۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به این که تاریخ و هویت شهر ارومیه در برنامه‌های فرهنگی به فراموشی سپرده شده است، گفت: سازمان فرهنگی،اجتماعی شهرداری با همکاری‌های لازم با بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیای فرهنگ‌های تاریخی و هویتی شهر ارومیه گام برداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، احد یوسفی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ضرورت توجه برای اولویت‌های فرهنگی گامی مهم برای رفع دغدغه‌های جامعه اظهار کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه در اسرع وقت نسبت به تهیه تقویم مناسبت‌های ملی و مذهبی و با برنامه‌ریزی های کامل و از پیش تعیین شده و اجتناب از برگزاری برنامه‌های دقیقه ۹۰ با اتلاف هزینه و بدون خروجی مؤثر اقدام کند.

وی در ادامه با لزوم احیای کار گروه فرهنگی متشکل از نماینده‌های دستگاه‌های دخیل در برنامه‌های فرهنگی ملی و مذهبی افزود: احیای کارگروه فرهنگی می‌تواند گامی مهم در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی فرهنگی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و بدون تداخل برنامه‌های تکراری و بدون اتلاف هزینه به نحو احسن و در خور شأن شهروندان اجرا و خروجی قابل قبولی داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه در بخشی از سخنان خود با تقدیر و تشکر و از مسئولین و ارگان‌های نظامی و امنیتی در رابطه با عملیات تنبیه تجاوز "وعده صادق" حمله موشکی و پهبادی به رژیم صهیونیستی که توانست برای چندمین بار اقتدار ایران و ایرانی را به استکبار جهانیان نشان دهد، و با انتقاد و گلایه از کم کاری روابط عمومی شهرداری گفت: مجموعه مدیریت شهری به عنوان یکی از مراجع اطلاع رسانی در سطح شهر باید این اقدام مبارک و میمون را در ساعات اولیه با نصب بنر و فضاسازی برای مردم تبریک و تهنیت می‌گفت.

یوسفی تصریح کرد: دغدغه‌های اجتماعی باید سرلوحه برنامه‌های فرهنگی مجموعه مدیریت شهری قرار داده شود و با تولید محتوا و نصب بنرهای فرهنگی در جایگاه‌های اطلاع رسانی به دغدغه‌های جامعه اعم از فرزندآوری که جز مسائل و تأکیدات مقام معظم رهبری هم بوده باید در اولویت برنامه‌ها قرار داده شود.

وی با اشاره به اینکه تاریخ و هویت شهر ارومیه در برنامه‌های فرهنگی به فراموشی سپرده شده است، عنوان کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری با همکاری‌های لازم با بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیای فرهنگ‌های تاریخی و هویتی شهر ارومیه با اجرای برنامه‌های فرهنگی توجه ویژه داشته باشد.

وی بیان کرد: باید ساخت و نصب المان‌ها و نام‌های میادین شهری در دستور کار شهرداری قرار داده شود و با توجه به اینکه شهر ارومیه با وجود بقعه محمّدبن خلیلان که در دهه‌های آخر نیمه قرن سوم تا اواسط قرن چهارم هجری برای تبلیغ مذهب شیعه در ارومیه بوده بیانگر این است که ارومیه دارای هویتی تاریخی است و باید شهرداری در فضاسازی‌های شهر به این اصل توجه ویژه داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با اشاره به اینکه جشنواره‌های انگور، گل و بیدمشک و… یکی از ظرفیت‌ها برای معرفی گردشگری و اقتصادی شهر ارومیه است، خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها در چند سال گذشته به علت مصادف بودن با ماه‌های محرم و صفر و شیوع بیماری کرونا باعث تعطیلی شد لذا ضروری است شهرداری برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اجرای هر چه بهتر جشنواره‌های انگور و گل که نشاط‌آور برای جامعه و شهروندان است، در تابستان سال جاری در دستور کار خود قرار دهد.

کد خبر 745243

دیگر خبرها

  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • آغاز برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت سال ۱۴۰۳ از مشهد مقدس
  • اختصاص شعب ویژه قضایی برای رسیدگی تخصصی به پرونده های میراث فرهنگی گلستان
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • نقش مهم کانون پرورش فکری در مناسبت‌های فرهنگی
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • افزایش ۲ برابری بودجه فرهنگی شهرداری شهرکرد
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • بودجه فرهنگی شهرداری شهرکرد ۲۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است