Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید امیر حسینی جو روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان تنکابن افزود: ساخت و سازهای بی رویه و شتابان زده در برخی از روستاها بسیار نگران کننده شده به طوری که هم اکنون نما و منظر بسیاری از روستاها با ویلاسازی تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه برخی دهیاران با راه اندازی واحد مشاور املاک در روستاها به خرید و فروش زمین مشغول هستند، اظهار داشت: باید ویلاسازی ها متوقف شود و به جای آن، ساخت هتل و هتل آپارتمان در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر رونق در حوزه گردشگری و اسکان مسافران و گردشگران شاهد ازبین رفتن زمین‌های کشاورزی در منطقه نخواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی جو در ادامه این جلسه بر ضرورت ارتقا سطح توانایی‌های شهرستان تاکید کرد و گفت: باید با افرادی که قانون را در مسیر منافع شخصی خود استفاده می‌کنند برخورد شود.

وی با اشاره به اینکه مسئولان نباید منتظر معجزه از خارج از شهرستان باشند، گفت: خط قرمز نحوه خدمت مسئولان به مردم است و اگر مدیری از اختیار لازم برخوردار نبود اعلام نماید تا هر چه سریع‌تر اقدامات لازم صورت گیرد.

فرماندار ویژه تنکابن تاکید کرد: ردم به دلیل عملکرد ضعیف برخی مدیران شهرستانی در حوزه اجرایی احساس می‌کنند که برای رفع مشکلاتشان به مسئولان استانی یا کشوری مراجعه کنند و همین مسئله باعث شده که در ملاقات عمومی‌ها شاهد حضور حداکثری آنها باشیم.

وی جابه جایی مدیران دستگاه‌ها را امری طبیعی و واجب دانست و افزود: متأسفانه با فرهنگ نادری در این زمینه مواجه هستیم که برای جلوگیری از انتقال مدیران همه افراد را بسیج می‌کنند تا این اتفاق نیفتد.

وی یادآور شد: استاندار مازندران نگاه شرقی یا غربی ندارد و به دنبال همگرایی است و باید از ظرفیت استانداری استفاده کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهرستان تنکابن نیز در این جلسه از سرانجام نامعلوم اعتبارات تخصیص یافته به غرب مازندران انتقاد کرد و خواستار پیگیری موضوع از سوی فرمانداری ویژه تنکابن شد.

تقی پزشکی افزود: پس از سیل مهرماه ۹۷ دولت اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان به غرب مازندران جهت جبران خسارت‌ها پرداخت کرد که از این میزان ۱۴.۵ میلیارد تومان به تنکابن، ۱.۵ میلیارد تومان به رامسر، یک میلیارد تومان به عباس آباد و ۱.۵ میلیارد تومان به چالوس اختصاص یافت اما از بقیه اعتبارات خبری نیست.

وی اظهار داشت: تاکنون خسارت سیل زدگان بخش کشاورزی در غرب مازندران پرداخت نشده است.

شهرستان ۱۶۶ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع است.

/ ۷۵۱۳/‏۱۶۰۲/‏۱۶۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جلسه شورای اداری ویلاسازی دهیاران تنکابن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۱۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار کلات مهمترین کانون برای جهش تولید را روستاها دانست.

علی صلاحی در گفت و گو با ایسنا از تشکیل قرارگاه جهادی جهش تولید در شهرستان خبر داد و افزود: بر اساس نام‌گذاری شعار امسال توسط رهبر معظم انقلاب، قرارگاه «جهش تولید» در شهرستان تشکیل شده است.

وی آب، خاک، بذر و نهاده، مکانیک، انرژی و راه را از مهمترین مؤلفه‌های زیربنایی دانست که نیازمند عزم جدی مردم و مسئولان و مطالبه‌ تخصصی مسائل از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است.

فرماندار کلات بیان کرد: تأمین آب کافی و پایدار برای کشاورزی، آشامیدن و سایر مصارف روستاییان از مهمترین مؤلفه‌های جهش تولید است.

وی همچنین حفظ و ارتقاء حاصلخیزی خاک با استفاده از روش‌های کشاورزی پایدار و مدیریت صحیح منابع طبیعی را ضروری دانست و گفت: دسترسی به بذر و نهاده‌های کشاورزی با کیفیت و قیمت مناسب باید فراهم شود.

صلاحی بر تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات کشاورزی و استفاده از فناوری‌های نوین در شهرستان تأکید کرد و افزود: اگر به بخش کشاورزی توجه شود این شهرستان می‌تواند همچون گذشته جایگاه خود به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی استان را تصاحب و آن جایگاه را احیا کند.

وی تأمین برق و سایر منابع انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های کشاورزی و روستایی را از دیگر مسائلی دانست که باید به آن در راستای تحقق شعار سال توجه شود.

فرماندار کلات با اشاره به احداث و بهسازی راه‌های روستایی برای تسهیل حمل و نقل محصولات کشاورزی، عنوان کرد: مردم شهرستان کلات از نبود زیرساخت‌ها و شاخص‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف به خصوص جاده به شدت رنج می‌برند.

صلاحی از ضعف جدی در زیرساخت‌ها به ویژه راه‌های مواصلاتی منطقه خبر داد و گفت: شهرستان کلات به دلیل ضعف‌های زیرساختی و طراحی نامناسب، غیر فنی و غیراصولی تونل فعلی کلات نادر و غیراستاندارد بودن محور کلات-مشهد، نیاز به حمایت و تخصیص اعتبار ملی دارد.

وی با بیان اینکه این شهرستان به شدت با ضعف زیرساخت‌های توسعه‌ای مواجه است، اظهار کرد: نه تنها برای تردد در این محورها با مشکلات جدی مواجه هستیم بلکه عامل عقب افتادگی، عدم توسعه و عدم سرمایه‌گذاری در شهرستان شده است.

صلاحی در ادامه به مؤلفه‌های فراساختاری که نیاز به برنامه‌ریزی مسئله محور در شهرستان توسط دستگاه‌های اجرایی که متولی دارد اشاره کرد و افزود: آموزش، تحقیقات و ترویج، بازاریابی، حمایت‌های دولتی، بیمه و امنیت از جمله مؤلفه‌های فراساختاری هستند که نیاز به برنامه‌ریزی مسئله محور در شهرستان دارد.

وی ضمن ضروری دانستن ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های کشاورزان و روستاییان در زمینه‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، صنایع تبدیلی و ... گفت: توسعه تحقیقات کشاورزی و ترویج یافته‌های علمی و نوین در بین روستاییان و ایجاد و توسعه بازارهای مناسب برای محصولات کشاورزی و روستایی از جمله مسائلی هستند که برای تحقق شعار سال باید به آنها توجه شود.

صلاحی با تأکید بر ارائه تسهیلات و خدمات حمایتی دولت به کشاورزان و روستاییان، توسعه و تقویت نظام بیمه کشاورزی برای جبران خسارات ناشی از بلایای طبیعی و ...را ضروری دانست.

فرماندار کلات همچنین با اشاره به تأمین امنیت و آرامش در روستاها برای تشویق سرمایه‌گذاری و تولید گفت: علاوه بر مؤلفه‌های ذکر شده، توجه به مواردی همچون تقویت بنیه اقتصادی روستاییان، توانمندسازی زنان روستایی، جذب سرمایه‌گذاری، توسعه گردشگری روستایی و حفظ و احیاء فرهنگ و سنت‌های روستایی می‌تواند در جهش تولید در روستاها مؤثر باشد.

وی تقویت بنیه اقتصادی روستاییان را با ایجاد فرصت‌های جدید شغلی و افزایش درآمد روستاییان و توانمندسازی زنان روستایی را با ارائه آموزش‌های لازم و تسهیلات برای فعالیت‌های اقتصادی قابل انجام دانست.

صلاحی با اشاره به اینکه برای ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی و روستایی جذب سرمایه‌گذار ضروری است، گفت: به توسعه گردشگری روستایی به عنوان یک منبع درآمد پایدار برای روستاییان باید توجه شود.

وی با تأکید بر اینکه زیرساخت‌ها برای بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری کلات باید ایجاد شود، اذعان کرد: کلات قابلیت تبدیل شدن به نگین گردشگری استان و کشور را دارد. تاکنون بالغ‌ بر ۱۱۶ اثر تاریخی در شهرستان کلات شناسایی شده که بیش از ۶۴ مورد آن در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌ و عمارت خورشید، کتیبه نادری و بند نادری، مسجد کبود، برج ارغوان‌شاه و... از جمله شاخص‌ترین این آثار است.

فرماندار کلات با بیان اینکه این شهرستان جذابیت‌های طبیعی زیادی داشته و از تنوع بی‌نظیر فرهنگی و تاریخی برخوردار است، از گردشگری عشایر و کشاورزی به عنوان دیگر پتانسیل‌های بسیار خوب موجود در شهرستان نام برد.

وی همچنین حفظ و احیاء فرهنگ و سنت‌های روستایی را به عنوان عاملی برای انسجام و پویایی جوامع روستایی دانست و گفت: جهش تولید در روستاها نیازمند یک برنامه جامع و بلندمدت است که با مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای ذیربط و با در نظر گرفتن شرایط و نیازهای هر روستا اجرا شود.

فرماندار کلات در پایان مهمترین کانون برای جهش تولید را روستاها دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دهیاران در روستاها منابع درآمدی ایجاد کنند
  • ساخت کارخانه نوآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در زهک اجرا می‌شود
  • روح معماری ایرانی-اسلامی بیش از پیش در ساخت و سازها دمیده شود
  • بازار ماهی فروشان شهرستان تنکابن با ۷۰ سال قدمت
  • مهمترین کانون برای جهش تولید روستاها هستند
  • شناسایی ۴ واحد صنفی گرانفروش در تنکابن
  • اعطای مشوق‌های سرمایه‌گذاری در زهک
  • سرعت گرفتن چرخ اشتغال سیستان و بلوچستان با طرح نهضت ملی مسکن
  • شتاب ساخت مسکن ملی در استان همدان
  • دهیاران روستا‌های شهرستان بردسکن همیار پلیس شدند