Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در گیلان خواستار حذف واسطه‌ها از صنعت نوغانداری شد و گفت: وجود واسطه‌ها در بازار تولید پیله کرم ابریشم، به تولیدکننده، مصرف‌کننده و دولت ضربه می‌زند. ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنگرود، آیت‌الله رسول فلاحتی امروز در بازدید از برداشت پیله ابریشم شهرستان لنگرود با اشاره به اینکه نوغانداری از تولیدات کهن گیلان است اظهار داشت: پس از انقلاب به‌دلیل نارسایی‌هایی که در صنعت نوغانداری کشور به وجود آمد رغبت کشاورزان برای تولید پیله ابریشم کم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خواستار حمایت بیشتر مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از تولیدکنندگان حوزه پیله کرم ابریشم شد و گفت: در دهه اخیر اقدامات خوبی در این رابطه شده است و از متولیان امور می‌خواهیم که حمایت‌های بیشتری از افراد فعال این حوزه داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان گیلان در زمینه نوغانداری سابقه چند هزار ساله دارد افزود: ارائه تسهیلات در رابطه با حوزه نوغانداری و حمایت بیشتر و جدی‌تر از فعالان حوزه تولید پیله کرم ابریشم که یکی از تولیدات اصیل گیلانی و ایرانی محسوب می‌شود، دارای اهمیت ویژه‌ای است.

86 هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان تجهیز و نوسازی شدفرصت‌‌های لازم برای صادرات گل و گیاهان زینتی گیلان فراهم شدگیلان می‌تواند به پایلوت صادرات در حوزه آبزیان تبدیل شود

امام جمعه رشت ارائه طرح‌ها و برنامه‌های مناسب برای آسان‌تر و روان‌تر کردن تولید پیله ابریشم را سبب استقبال مردم دانست و بیان کرد: وجود واسطه‌ها در بازار تولید پیله کرم ابریشم موجب وارد آمدن ضربه به تولیدکننده، مصرف‌کننده و دولت می‌شود.

آیت‌الله فلاحتی با تاکید بر تولید نهال‌های مناسب برای پرورش کرم ابریشم در گیلان ابراز داشت: قبل از انقلاب تخم نوغان را از کشور کره وارد می‌کردند و اکنون نیز از چین وارد می‌کنند درحالیکه کشور ما باید در این زمینه به خودکفایی برسد.

امام جمعه رشت با اشاره به توزیع تخم نوغان ایرانی بین نوغانداران کشور بیان کرد: در بسیاری از صنایع و تولیدات دارای مراتب بالای علمی هستیم و از متخصصان دانشگاهی می‌خواهیم برای تولید تخم نوغان ایرانی اقدامات لازم را انجام دهند.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان استقرار مرکز توسعه نوغانداری کشور در گیلان را افتخاری برای این استان دانست و خاطرنشان کرد: زمانی شهرستان لنگرود قطب تولید نوغان در کشور بود ازاین رو تلاش برای رسیدن به جایگاه واقعی خود در این حوزه ضروری است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به ظلم واسطه‌ها هنگام برداشت محصول تخم نوغان به تولیدکنندگان این حوزه تصریح کرد: مسئولان مربوطه بایستی دست واسطه‌ها در صنعت نوغانداری را کوتاه کنند تا کشاورزان نتیجه واقعی تلاش‌های خود را ببینند و به آنها ظلمی نشود.

امام جمعه رشت، استان گیلان را قطب برنج، چای و زیتون کشور دانست و گفت: امیدواریم پیله ابریشم به عنوان چهارمین قطب تولید محصولات کشاورزی گیلان به جایگاه واقعی خود برسد و کشاورزان بتوانند با حمایت مسئولان اقدام به پرورش کرم ابریشم کنند.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزارت صمت از تولیدکنندگان صنایع ریلی

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای بابک احمدی در نخستین نشست کمیته صنعت ریلی وزارت صمت با اشاره به فعال شدن کمیته‌های خودرو، ریلی، دریایی و هوایی گفت: هدف این است که در این کمیته ها، چالش‌ها و مسائل صنایع مختلف احصاء و راهکار‌های رفع آن با حضور ذینفعان بررسی شود تا با ایجاد هم افزایی شاهد جهش تولید در این حوزه باشیم.    وی افزود: برای حفظ و توسعه صنایع ریلی نیاز به راهبردی یکپارچه در این حوزه داریم و بایستی با همکاری فعالان این حوزه، راهبرد این صنعت را در مسائل مختلف تولید واگن‌های مسافری، باری، مترو و لکوموتیو و محصولات دیگر تعیین کنیم.   نخستین نشست کمیته صنعت ریلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با موضوع بررسی عملکرد تولید سال ۱۴۰۲ و برنامه تولید محصولات ریلی در سال ۱۴۰۳ با حضور مسئولان و مدیران واحد‌های تولیدی صنایع ریلی در ایدرو برگزار شد.   نبود برنامه و افق مشخص در حوزه صنایع ریلی، توجیه نداشتن سرمایه گذاری در حوزه ریلی، لزوم هماهنگی میان شرکت راه آهن، شهرداری‌ها و سازمان برنامه و بودجه، مشکل کمبود لکوموتیو، مشکل تخصیص ارز و مشکلات گمرکی از جمله مهمترین مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • راه حل رفع مشکلات کشور رای به گزینه های توانمند در انتخابات است
  • کشاورزی پیشران اقتصاد کشور است
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • ماجراجویی هسته‌ای ایران در فصل دوم برنامه «بی‌واسطه»
  • حمایت وزارت صمت از تولیدکنندگان صنایع ریلی
  • صنعت ریلی کشور نیازمند یک استراتژی یکپارچه