Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف از جمله برنامه‌های یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان است که با حضور بیش از ۶۰ مهمان خارجی از بیش از ۱۵ کشور در حال برگزاری است.

یکی از مدیران اتحادیه دفترهای مسافرتی مجارستان روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی فعالان گردشگری مجارستان و اصفهان در محل کتابخانه مرکزی اصفهان، اظهار داشت: تبلیغات کافی درباره ویژگی‌های اجتماعی و فرهنگی مردم ایران و اصفهان در شرق اروپا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم "ادیت کوش" با بیان اینکه در یک روز که در اصفهان اقامت داشتیم فرهنگ غنی مردم ایران را مشاهده کردیم، افزود: لازم است دولت و فعالان صنعت گردشگری ایران بویژه اصفهان با تهیه و ارائه بسته‌های تبلیغاتی مناسب و برگزاری نمایشگاه‌ها و هفته‌های فرهنگی، تمدن و فرهنگ غنی خود را به مردم شرق اروپا از جمله مجارستان معرفی کنند.

محسن یارمحمدیان معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی اصفهان دراین نشست با اشاره به توانمندی‌های این استان در شاخصه‌های فرهنگی، طبیعی و سلامت ابراز امیدواری کرد: نمایشگاه اصفهان فرصتی در جهت توسعه گردشگری اصفهان و مجارستان باشد.

همچنین جمعی از فعالان صنعت گردشگری چین امروز پنجشنبه در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان در محل هتل عباسی درباره چگونگی توسعه روابط گردشگری بین ۲ کشور بحث و تبادل نظر کردند.

یکی از مسئولان اتحادیه دفترهای مسافرتی استان پکن چین در این دیدار گفت: لازم است برای معرفی ایران در کشور بزرگ چین توسط دولت ایران به ویژه با برگزاری‌های نمایشگاه‌های مختلف و استفاده از شبکه‌های مجازی، تلاش بیشتری شود.

" ووهان یو " با اشاره به اهمیت لزوم فعالیت ایران در جهت خنثی سازی تبلیغات منفی و دروغ علیه این کشور، افزود: ایرانی‌ها می‌توانند تبلیغات بیشتری برای معرفی کشور خود و جاذبه‌های آن در چین به ویژه در بین مسلمانان داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم معرفی اقوام مختلف ایرانی و صنایع دستی و غذاهای سنتی آنها، اظهار داشت: استاندارد سازی محصولات صنایع دستی و خدمات گردشگری نیز از اولویت برخوردارست و باید هماهنگی بیشتری بین مسئولان ۲ کشور در این زمینه باشد.

این فعال گردشگری چین با بیان اینکه لازم است برخی محصولات فرهنگی و کشاورزی ایران مانند پسته و زعفران نیز بیش از پیش به مردم چین معرفی شود، تاکید کرد: تبادلات فرهنگی و حضور محققان ایرانی در چین بمنظور تبیین تاریخ و تمدن این کشور نیز به توسعه این روابط کمک می‌کند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در این نشست گفت: توسعه گردشگری میان اصفهان و چین از چهار سال گذشته فعال شده است و امروز پس از عبور از گام‌های مقدماتی، به دنبال راهکارهای عملی هستیم.

فریدون الله یاری با بیان اینکه چین با بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر جمعیت، هدف مناسبی برای توسعه گردشگری اصفهان بشمار می‌آید، افزود: فرصت‌ها و زمینه‌های خوبی برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد و امیدواریم برپایی نمایشگاه بین المللی اصفهان به توسعه آن کمک کند.

یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان که روز سه شنبه ۲۸ خرداد با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افتتاح شد تا ٣١ خردادماه در محل برگزاری نمایشگاه‌های بین المللی استان اصفهان برپاست.

نمایندگان بخش‌های دولتی و خصوصی ۱۶ کشور در یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان شرکت کردند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۸۵۰ اثر ملی و هفت اثر ثبت جهانی) و افزون بر ۶۰۰ خانه تاریخی در کانون توجه علاقه مندان حوزه گردشگری، باستان شناسی، معماری و هنر است.
این استان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به‌شمار می‌رود و از دیرباز نیز گهواره هنرهای زیبا و صنایع دستی بوده است.

۳۰۱۱/‏۶۰۲۶/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۲۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: مرمت، نگهداری و ساماندهی آثاری همچون پل‌های تاریخی با کمک شهرداری اصفهان انجام می‌شود، اما با توجه به تعدد آثار و اینکه بعضی از این آثار فضای عمومی و محل تردد افراد است، نگهداری آن‌ها سخت‌تر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حمیدرضا محققیان در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: حفظ ابنیه تاریخی یکی از وظایف این اداره است، در این راستا ۲۲ هزار اثر شناسایی شده، ۲ هزار اثر تاریخی ثبت ملی و ۱۷ اثر ثبت شده جهانی در فهرست میراث فرهنگی یونسکو همچون میدان امام خمینی (ره)، باغ موزه چهل‌ستون و مسجد جامع در استان اصفهان داریم.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی و ناآگاهی موجب می‌شود که به میراث فرهنگی که هویت، شناسنامه و تاریخ ما محسوب می‌شوند، آسیب وارد کنند، گفت: آگاه‌سازی افراد از زمان آغاز آموزش‌ها یعنی از سوی پدر و مادر کلید می‌خورد و در مدارس نیز از از مقطع مهدکودک و دبستان این آموزش‌ها باید آغاز شود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی نیز در بخش آموزش، تربیت راهنمایان گردشگری را بر عهده دارد، همچنین شناسایی افراد علاقه‌مند به میراث فرهنگی به‌عنوان کارشناس در حوزه تحقیق و پژوهش و نگهداری بناها از شرح وظایف این اداره است.

محققیان با تاکید بر اینکه مرمت، نگهداری و ساماندهی آثاری مانند پل‌های تاریخی با کمک شهرداری انجام می‌شود افزود: کم و بیش این اقدام انجام شده است، اما با توجه به تعدد آثار و اینکه بعضی از این آثار فضای عمومی و محل تردد افراد است، نگهداری آن‌ها سخت‌تر می‌شود.

مرمت ترک‌های ناشی از نشست یا فرونشست در بناهای تاریخی نیازمند اعتبارات و بودجه کافی است

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به ترک‌های ناشی از نشست یا فرونشست در بناهای تاریخی گفت: با توجه به قدمت زیاد این بناها، تحقیقات و مطالعاتی انجام شده است، اما نیازمند اعتبارات و بودجه کافی است تا این مرمت‌ها انجام شود.

وی ادامه داد: مسجد سید اصفهان نیاز به مرمت دارد، البته تاکنون اقداماتی به کمک مدیریت استان و شهر در این راستا انجام شده و اداره کل میراث فرهنگی نیز بودجه‌ای برای این کار اختصاص داده است، اما حفظ و مرمت بناهای تاریخی با مالکان آن است؛ با این حال اداره کل میراث و شهرداری اعتباری برای مرمت مسجد سید اختصاص داده‌اند.

محققیان با تاکید بر اینکه رسالت وزارتخانه، حفظ و مرمت بناهای تاریخی و توسعه گردشگری و ترویج صنایع دستی است، ادامه داد: اعتبارات و بودجه در سطح ملی اختصاص داده شده و اعتباراتی که باید در سطح استان تخصیص داده شود، در مرحله انجام است که در این راستا اعتبارات نسبت به سال‌های قبل قابل توجه بوده و جذب هم شده است، همچنین مرمت‌های خوبی هم در بناهای تاریخی انجام شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با اشاره به فعالیت سامانه ثبت انتقادات، پیشنهادات و شکایات مردم این اداره کل با شماره تلفن ۰۹۶۲۹ یادآور شد: شهروندان، گردشگران و مسافران نوروزی می‌توانند از طریق این سامانه با ما در تماس باشند.

اصفهان، شهر جهانی صنایع دستی است

محققیان با بیان اینکه بعضی ابنیه‌های تاریخی همچون کاخ عالی قاپو با توجه به سابقه بیش از ۴۰۰ سال، ظرفیت پذیرش تعداد زیاد گردشگران و مسافران را برای بازدید ندارد، گفت: در این راستا تدابیری اندیشیده شده، بر این اساس فروش بلیت پشت سر هم انجام نمی‌شود و با لحاظ کردن فاصله در فروش بلیت، شرایط را برای خارج شدن تدریجی مسافران از بنا فراهم کردیم، البته یگان‌های حفاظت نیز در بناها حضور دارند.

وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی با دانشگاه هنر و سایر دانشگاه‌ها که رشته گردشگری در آن مراکز در مقاطع مختلف تحصیلی وجود دارد، ارتباط دارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان، شهر جهانی صنایع دستی است و بیش از ۷۰ هزار هنرمند در این حوزه در اصفهان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: ۳۰۰ رشته از ۶۰۰ رشته صنایع دستی که در جهان فعال است، در ایران وجود دارد و ۲۰۰ رشته از این تعداد در اصفهان وجود دارد که به عنوان نقطه قوت از آن یاد می‌شود.

محققیان افزود: نشان هنری و کارت و مجوز فعالیت به صورت انفرادی و کارگاهی برای هنرمندان صنایع دستی صادر می‌شود، تسهیلاتی به آن‌ها ارائه شده، از جمله کمک‌ها به آن‌ها، بیمه کردن هنرمندان صنایع دستی است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: موضوع میراث فرهنگی و گردشگری، امری فطری است، در آیات قرآن نیز به این موضوع اشاره و به انجام آن تکلیف شده است، البته در همه دنیا هم برای صنعت گردشگری اهمیت بسیاری قائل هستند.

وی از مردم درخواست کرد در حفظ و نگهداری آثار تاریخی که نشانه هویت و فرهنگ ما است، کوشا باشند تا بتوانیم این سابقه درخشان را به نسل آینده انتقال داد.

کد خبر 739834

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۴ میلیارد تومانی صنایع‌دستی خراسان جنوبی در نوروز
  • برگزاری نمایشگاه ملی صنایع دستی در بابلسر
  • درهای تالار تیموری بعد از ۵ سال گشوده شد
  • گشوده شدن در‌های تالار تیموری اصفهان پس از ۵ سال به روی گردشگران نوروزی
  • برگزاری نمایشگاه ملی صنایع‌ دستی تا ۱۵ فروردین در بابلسر
  • برپایی نمایشگاه صنایع دستی و مواد غذایی در اشنویه
  • برگزاری چهارمین نوروزگاه شهرستان لنجان در باغ موزه چهلستون
  • ترمیم و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • مرمت و نگهداری پل‌های تاریخی اصفهان با کمک شهرداری/ اختصاص بودجه برای مرمت مسجدسید
  • برپایی نمایشگاه صنایع دستی در شیروان خراسان‌شمالی