Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییسی گفت: تا پایان سال بی خطر سازی و دفع بهداشتی زباله های عفونی در مطب های و کلینیک های درمانی مححق می شود.

علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بحث دفع زباله های بیمارستانی و در مواردی مشاهده آنها در محل های دفع زباله در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: گفت: بر اساس قانون سازمان مدیریت پسماند، ساماندهی پسماندهای عفونی بر عهده خود تولید کننده  قرار دارد و بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بخش‌های خصوصی، دولتی، نظامی، تأمین اجتماعی، خیرین غیر دولتی خود موظف هستند پسماندهای را در مبدا (بیمارستان یا مراکز درمانی ) بی‌خطر سازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند درصد بیمارستان‌ها زباله‌ها را مطابق استاندارد امحا می‌کنند؟

رییسی اظهار کرد: بیش از 80 درصد بیمارستان بحث امحا و بی خطر سازی را بر اساس تفاهم نامه معاونت بهداشت و معاونت درمان وزارت بهداشت و شهرداری انجام می دهند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: بی‌خطر سازی و دفع زباله‌های بیمارستانی بر اساس استانداردها و ضوابط سازمان جهانی بهداشت، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست به عنوان ناظر عالی بر مدیریت پسماند در کشور، انجام می‌شود.

اجرای کامل طرح بی خطرسازی زباله های بیمارستانی تا پایان سال در کشور

رییسی بیان کرد: مقرر شده است تا پایان سال مابقی بیمارستان ها شامل بیمارستان های خصوصی و عمومی غیر دولتی بحث بی خطر سازی زباله و امحا بهداشتی را به طور کامل اجرایی کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره مشاهده زباله بیمارستانی در زباله های عادی اظها کرد: در مواردی زباله ناشی از مطب های عمومی را در زباله های عادی مشاهده می کنیم که این بحث جدایی است چرا که این امکان وجود ندارد زباله بیمارستانی بدون امحا و بی خطرسازی از بیمارستان خارج شوند و زباله بیمارستانی بر اساس اعتبار بخشی معاونت بهداشت قبل از بی خطرسازی حق خروج از بیمارستان را ندارند.

تحقق دفع بهداشتی زباله های مطب ها و کلینک ها تا پایان سال

رییسی ادامه داد:  معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با شهرداری و سازمان مدیرت پسماند برای دفع و بی خطرسازی تفاهم نامه امضا کرده اند تا زباله ها به طور ایمن از بیمارستان ها خارج شوند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ممکن است مطب های خصوصی با مشهرداری و سازمان مدیریت پسماند قرار داد نداشته باشند یا در دفع زباله بر اساس اعتبار بخشی مقرر  شده است که زباله ها را باید بی خطر یازی و ایمن دفع کنند و تا پایان سال بی خطر سازی و دفع بهداشتی زباله های عفونی در مطب های و کلینیک های درمانی مححق می شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسمی به ماجرای خودکشی دکتر پرستو بخشی | هنوز علت مرگ این متخصص قلب مشخص نشده است | انتقال پرستو بخشی به نورآباد به خاطر تبعید و با اجبار بود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا دکتر بهرام دلفان با بیان اینکه درگذشت خانم دکتر پرستو بخشی باعث تاسف و تاثر فراوان شد و تسلیت این ضایعه به خانواده ایشان و جامعه پزشکی بیان کرد: این موضوع در فضای مجازی بازتاب های خلاف واقع داشته است، در حالیکه به محض اطلاع از مرگ ایشان، گروهی از افراد مرتبط، مامور پیگیری موضوع شدند و بر اساس نتایج بدست آمده از طریق معاونت درمان دانشگاه ، اطلاعیه ای صادر و کلیت موضوع برای اصحاب رسانه، اطلاع رسانی شد.

وی اظهار داشت: همزمان و در این مدت تمامی مستندات لازم در اختیار مراجع قانونی و نظارتی قرار گرفت تا چنانچه قصوری صورت گرفته باشد با مسببین آن برخورد قانونی صورت گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه سالانه هزاران نفر متخصص و فوق تخصص توسط وزارت بهداشت بین استان های کشور توزیع می شود و این متخصصین خدمات شایانی را در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی کشور ارائه می دهند، ادامه داد: بدیهی است در قبال تحصیل از این افراد تعهداتی گرفته می شود تا در مناطق مورد نیاز خدمت کنند و در مواردی که امکان ادامه خدمت به هر دلیلی مقدور نباشد ، وزارت بهداشت در کمیسیون موارد خاص به جابجایی افراد مساعدت می کند.

دکتر دلفان عنوان کرد: مرحومه پرستو بخشی سال ۱۴۰۱ از طرف وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی لرستان معرفی شدند، ولی ایشان به این دانشگاه مراجعه نکردند تا اینکه در سال ۱۴۰۲ مجددا به دانشگاه معرفی می شوند و بعد از ورود به خرم آباد به جهت تکریم ایشان از طرف بیمارستان شهید رحیمی از فرودگاه به هتل منتقل شده و بعد از یک روز در سوئیت مناسب اسکان داده می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: از آنجائیکه بیمارستان شهید رحیمی یک بیمارستان آموزشی است، نامبرده همکاری لازم را با کادر آموزشی نداشته لذا بر اساس توافق حاصله ، سه بیمارستان دیگر برای خدمت ایشان پیشنهاد می شود و در نهایت با رضایت شخصی ، بیمارستان نورآباد دلفان انتخاب می شود.

وی افزود: انتخاب شهرستان نورآباد به این دلیل بوده که مدت خدمت طرح در این شهر ۱۹ ماه است، در حالیکه در خرم آباد ۳۰ ماه، از طرفی به فرودگاه کرمانشاه نزدیک بوده و رفت و آمد ایشان به تهران نیز تسهیل شده است و مردم این شهر هم رابطه خوب و مناسبی با پزشکان دارند و به عبارتی موافقت با انتقال ایشان به نورآباد به جهت مساعدت و همراهی با ایشان بوده است و نه تبعید و اجبار.

دلفان اظهار داشت: هیچگونه اجباری برای اعزام مرحومه به نورآباد وجود نداشته و با رضایت ضمنی ایشان و نیاز این شهرستان بوده و در بهترین سوییت بیمارستان اسکان داده شده است.

وی عنوان کرد: هر سال توسط وزارت بهداشت میزان درخواست جابجایی متخصصین طرحی در استان های کشور سنجیده می شود و استان لرستان در این زمینه نمره قابل قبولی (۲۳٪) کسب کرده که نشان دهنده مقبولیت استان برای نیروهای طرحی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با توجه به موارد فوق و در حالیکه که هنوز علت مرگ مرحومه توسط پزشکی قانونی اعلام نشده هرگونه اظهار نظر قطعی فاقد وجاهت قانونی است.

دکتر دلفان ادامه داد: سو استفاده از مرگ مرحومه دکتر بخشی برای اغراض شخصی و سیاسی جفا در حق جامعه پزشکی و آن مرحومه است، لذا از همگان بخصوص جامعه پزشکی تقاضا می شود از گمانه زنی های نادرست ، پرهیز کنند و به جامعه پزشکی اطمینان می دهم اگر قصوری صورت گرفته باشد با مسببین آن برخورد خواهد شد.

مرحومه دکتر« پرستو بخشی » پزشک متخصص قلب متولد ۱۳۶۸ به تازگی از تهران به بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد منتقل شده بود.

این مرحومه با رضایت خود بیمارستان ابن سینا دلفان را انتخاب و چند روز پیش در این مرکز درمانی مشغول کار می شود.

شامگاه چهارم فروردین سوپروایزر بیمارستان با ایشان تماس گرفته ولی تماس های مکرر و بی پاسخ موجب نگرانی می شود ، تعدادی از پرسنل به درب منزل مسکونی وی در محوطه بیمارستان مراجعه می کنند که جوابی دریافت نمی کنند ، در نهایت وارد ساختمان شده و در بالکن با جسد بی جان دکتر بخشی مواجه می شوند.

کد خبر 841049 برچسب‌ها پزشکی قانونی وزارت بهداشت و درمان خبر ویژه خودکشی پزشکی

دیگر خبرها

  • واکنش رسمی به ماجرای خودکشی دکتر پرستو بخشی | هنوز علت مرگ این متخصص قلب مشخص نشده است | انتقال پرستو بخشی به نورآباد به خاطر تبعید و با اجبار بود؟
  • واکنش هاشمی، وزیر پیشین بهداشت به مرگ پرستو بخشی پزشک جوان: سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است/ چرا نظام پزشکی مماشات می‌کند؟ چرا همه ما مرده‌ایم؟ همه ما که با سکوتمان در عادی سازی این خودکشی‌ها کمک می‌کنیم
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک‌زاده موافقت نکرد
  • وزارت بهداشت با بازنشستگی دکتر رضا ملک زاده موافقت نکرد
  • وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ماموریت‌های اورژانس در نوروز امسال
  • مراجعه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار به بیمارستان‌ها در ایام نوروز + فیلم
  • ۱۱ هزار متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند
  • مراجعه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار به بیمارستان‌ها در ایام نروز
  • انجام ۱۸۲ هزار ماموریت توسط اورژانس در کشور
  • لزوم رعایت تعرفه‌های پزشکی کردستان در انجام اعمال جراحی