Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی با اشاره به اینکه ۳۱۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی در سیل اخیر زیر آب بود، گفت: ۹۵ درصد اراضی از آب خارج شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، گفتگوی ویژه خبری شب گذشته (پنجشنبه 30 خرداد) شبکه دو سیما به بررسی آخرین اقدامات انجام شده برای بازسازی در مناطق سیل زده کشور اختصاص داشت که در این برنامه خبری رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حضر داشت و با اشاره به اینکه مجموعه اقدامات خوبی تاکنون برای بازسازی مناطق سیل زده انجام شده اما نسبت به عملکرد بانکها انتقاد داشت و گفت که عقد قرارداد به شکل کافی از سوی بانک‌ها صورت نگرفت و از ۶۰ هزار واحد ارجاعی به بانک‌ها ۱۲ هزار واحد عقدقرارداد شده است البته از هفته گذشته مقداری امور بانکی تسهیل یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علیرضا تابش بر این نکته تاکید داشت که بازسازی مناطق سیل زده کشور نیازمند یک حرکت جهادی است و بنیاد مسکن، سپاه و خیرین به صورت فعال مشغول کار هستند.

 

در بخش دیگری از این برنامه خبری مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت زمین های کشاورزی که در سیل ابتدای سال به آنها آسیب رسیده است، گفت: ۳۱۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی زیر آب بود و در خوزستان ۲۱۳ هزار اراضی کشاورزی به زیر آب رفت، اما اکنون بالغ بر ۹۵ درصد اراضی از آب خارج شده است.

 

«سید محمد موسوی» با اشاره به اینکه اقدامات لازم برای تجهیز، احیا و رسوب گیری برای کشت دوم انجام شده است، گفت: ۸۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی را آماده کشت دوم کرده‌ایم.

 

مدیر کل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: به صورت جداگانه در استان‌های گلستان و خوزستان ۱۵، ۱۶ هزار هکتار از اراضی به زیر کشت دوم رفتند.

 

موسوی با اشاره به اینکه براساس برآوردها حدود ١٣ میلیارد و ٧٠٠ هزار تومان خسارت در بخش کشاورزی داشته‌ایم، گفت: ارزیابی خسارت ها را براساس مصوبه ها انجام می‌دهیم.

 

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات کشاورزی خاطرنشان کرد: یک کمیته متشکل از ٨ نفر تشکیل شده است تا کم و کیف خسارت ها را روشن کنند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اردبیل شیراز اوقات فراغت بیرجند مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد غنی سازی اوقات فراغت شبستان بیرجند کانون های مساجد خسارت سیل سیل جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۵۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ مدیر امور اراضی آذربایجان‌غربی گفت: اجرای طرح تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی باعث توجیه اقتصادی کشاورزی، بهینه شدن فعالیتها، افزایش بهره‌وری منابع و در نهایت توسعه پایدار بخش کشاورزی می‌شود.

مجتبی روح الامین، با بیان اینکه تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای مهم سازمان امور اراضی کشور است، افزود: یکی از دلایل افزایش هزینه‌های تولید در کشور، خردشدن اراضی و کشاورزی سنتی است.

روح الامین، با اشاره به اینکه باید به سمت کشاورزی مکانیزه و کلان قدم برداریم و گام اول یکپارچه‌سازی اراضی است،افزود: برای اجرای این طرح نمی‌توان نسخه واحدی برای کل استان درنظر گرفت و با توجه به شرایط باید برای هر منطقه از روشهای جداگانه‌ای بهره برد.

وی اظهار کرد: موفقیت بیشتر دولت در طرح یکپارچه‌سازی زمینهای کشاورزی الزاماتی هم نیاز دارد، از جمله اینکه برای ارث وراث، باید قانونی وضع شود که زمینها را خرد نکنند و مشوق‌های نقدی و تسهیلاتی برای این کار در نظر گرفته شود.

مدیر امور اراضی استان گفت: مدیران جهاد کشاورزی شهرستا‌ها، مسئولان امور اراضی و مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان باید در رابطه با تجمیع و یکپارچه‌سازی کشاورزی اهتمام بیشتری داشته باشند و از رو‌های ترویجی و تشویقی استفاده کنند تا در نهایت موارد در کارگروه تصمیم‌گیری و نهایی شود.

 روح الامین اضافه کرد: شهرستانهای اشنویه، سلماس، بوکان، پلدشت، چالدران، تکاب، شاهیندژ و مهاباد نسبت به معرفی پایلوت به مساحت ۵۰۷ هکتار اقدام کرده اند که ۴۶ هکتار منجر به تجمیع اسناد و معرفی به اداره ثبت برای صدور سند تجمیعی و ۱۳ هکتار مبنی بر یکپارچه سازی کشت شده است.

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • نخستین نشاء برنج در مازندران
  • آغاز کار و تلاش شالیکاران مازندرانی با نشاء برنج
  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار از شالیزار‌های آمل
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • رهاسازی ۱۲ میلیون متر مکعب آب سد نهب قزوین+ فیلم
  • افزایش بهره‌وری با تجمیع و یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان