Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  دارابی رییس سازمان صنعت و معدن تجارت استان کرمانشاه گفت: مقام عالی وزارت در کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در تهران بر آن تاکید کردند، تعمیق و گسترش ساخت داخل قطعات خودرو از جنبه های مختلف فنی، علمی و تولیدی و توسع قطعه سازی خودرو با اتکا بر تولیدات داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 دارابی گفت: وزیر صمت واردات هرگونه قطعات خودرویی را صرفا به منظور حمایت از قطعه سازان داخلی، ممنوع اعلام و بر حل و رفع موانع تولید قطعات تاکید دارند و قطعا دسترسی به سازوکار‌های منطقی و علمی برای توسعه بخش قطعه سازی در حال حاضر یکی از وظایف مهم ما به شمار می‌رود که البته با توجه و اعلام دیدگاه‌ها و نظرات حاضران در نشست، عملی خواهد شد.

وی  گفت: بر همین اساس طرح تاپ (توانمند سازی توسعه و اشتغال پایدار)، به عنوان یکی از طرح‌های اصولی برای توسعه صنعت خودرو و با اتکا بر قطعه سازی تخصصی مطرح شده است و درخواست ما، این است که تولید کنندگان داخلی در فاز‌های مختلف، فعالیت‌های خود را با دیدگاه‌ها و نظرات و پلان‌های آموزشی علمی در دانشگاه ها، منطبق تا ضمن بهره مندی از این دیدگاه ها، روند‌های توسعه در بخش قطعه سازی را مرحله به مرحله تداوم بخشیم.

 دارابی در پایان سخنان خود با اشاره به ضرورت پرداختن به این مسئله و ورود عالمانه به بحث قطعه سازی و توسعه آن، دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های استادان و متخصصان این عرصه را برای توسعه این بخش بسیار مهم دانست.

 حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری  کرمانشاه نیز صراحتا از قطعه سازان خواست اعلام نمایند آیا ورود به چنین مبحثی از هر حیث درست و مقرون به صرفه خواهد بود یا خیر.

حاتمی گفت: واقعیت آن است که صنعت خودرو، امری پیچیده، علمی و منطبق بر تکنولوژی‌های نوین و برتر است و به خاطر رقابتی بودن، کاری است که می‌بایستی با دقت بیشتر به آن پرداخته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تاکید کرد که شرایط و پتانسیل‌های لازم برای توسعه خودرو سازی به ویژه قطعه سازی در استان وجود دارد.

وی از جمله این پتانسیل‌ها را وجود مراکز علمی و دانشگاهی، نیروی کار فراوان، رشته‌های فنی و مهندسی خوب و سایر مزایای مشابه اعلام نمود.

انتهای  پیام/ز

 

پتانسیل‌های لازم برای توسعه خودرو سازی به ویژه قطعه سازی در استان وجود دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۳۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی از ظرفیت ۱۵ هزار میلیارد تومانی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای کمک به حل مسائل اساسی کشور در سال جاری خبر داد.

محمدجواد صدری مهر که در گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) سخن می‌گفت، «مراکز نوآوری» را مراکزی مسئله محور خواند و اظهار کرد: در مراکز نوآوری، مسائل اساسی کشور تعریف می‌شود و به سمت حل مسئله حرکت می‌کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه در زیست بوم فناوری نیازمند یک ارتباط منطقی هستیم؛ افزود: شبکه‌سازی و هم‌افزایی میان مراکز نوآوری و تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور میان آنها و اشتراک‌گذاری با یکدیگر یک ضرورت تلقی می‌شود که عدم شناخت این ضرورت در کشور احساس می‌شد.

مدیرکل دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به ضرورت توسعه مراکز نوآوری در استان‌ها، گفت: استان‌ها نیز باید بر اساس ظرفیت‌ها خود اقدام به ایجاد مراکز نوآوری کنند. مثلا استان‌هایی مانند کرمان و یزد که مسائل معدنی زیادی دارند، باید دارای مراکز نوآوری معدنی باشند تا بتوانند به سؤالات صنایع معدنی استان خود پاسخگو باشند.

به گفته او، باتوجه به اینکه امسال ظرفیت تخصیص اعتبار مالیاتی به تحقیق و پژوهش برای حل مسائل اساسی کشور داریم، مراکز نوآوری کشور با شبکه سازی نقش جدی تری را بازی خواهند کرد.

وی همچنین از ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه جهت حل مسائل اساسی کشور برای سال جاری خبر داد.

صدری مهر ادامه داد: طی دو روز برگزاری این گردهمایی که روز دوم آن فردا در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری خواهد بود، مسائل ایجاد این مراکز را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا به مدل مناسب این مراکز در کشور برسیم.

 

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبه‌های حوزوی داریم
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی
  • تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است