Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح شنبه در نشست برنامه‌ریزی آموزشی استان بوشهر اظهار داشت: دستیابی به موفقیت در عرصه تولید اشتغال نیازمند توسعه مهارت‌آموزی است که اقدامات خوبی در این حوزه در استان بوشهر صورت گرفته است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر برای اشتغال و مهارت‌افزایی تصریح کرد: انتظار می‌رود در حوزه توسعه اشتغال همه مسئولان و مدیران پای کار باشند و در این راستا زمینه افزایش مهارت فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر از توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه مهارت آموزی به عنوان پیش‌زمینه اشتغال یاد کرد و ادامه داد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای راهگشا و کمک‌کار برای توسعه سیاست‌های اشتغال است.

وی از ارائه آموزش‌های مهارتی و توانمندسازی بیش از شش هزار و ۱۰۰ نفر در سه ماهه اول سال جاری در استان خبر داد و بیان کرد: این آموزش ها در قالب ۴۶۹ دوره آموزشی اجرا شده است.

دراهکی نبود مهارت را مهمترین مشکل فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ذکر کرد و افزود: آموزش‌های مهارتی با محوریت توانمندسازی نیروی کار و ایجاد اشتغال پایدار در استان بوشهر برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: آموزش های مهارتی در بخش های پادگان، زندان، ثابت شهری، روستایی و عشایری، صنایع و اصناف، مهارت آموزی در محیط کار واقعی و جوار دانشگاهی ارایه می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر گفت: با توجه به ظرفیت های تولیدی در بخش روستایی عمده آموزش های مهارتی در بیش از ۱۰۰ روستای استان اجرا می شود که تاکنون بیش از ۹۰۰ نفر در این بخش آموزش های مهارتی را فرا گرفته اند.

کد خبر 4647463

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در ۲ سال گذشته ۸ درصد در شهرستان‌های استان تهران توسعه سنواتی داشته‌ایم، یعنی دانش‌آموزان پایه نهم به جای رشته‌های نظری به سمت رشته‌های مهارتی سوق داده شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، نشست مدیران روابط عمومی مناطق و رسانه‌ها عصر امروز با حضور مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و برخی اصحاب رسانه در سالن هاشمی رفسنجانی اداره کل برپاشد. 

مسعود بهرامی در این نشست با تبریک و عرض خداقوت به سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی در خصوص تحقق وعده صادق، اظهار داشت: از دید تربیتی اگر بخواهیم به این اقدام نگاه کنیم دو نکته قابل تأمل وجود دارد؛ نکته اول اینکه به اندازه‌ای که دشمن جسارت کرد ما عمل کردیم، همانند وصیت امیرالمؤمنین(ع) به امام حسن(ع) در خصوص ابن ملجم مرادی و نکته دوم رعایت اخلاق جنگی است که با وجود حمله وسیع از سمت ایران، کشته‌ای غیرنظامی نداشته و این نشان دهنده این است که جنگ ما، جنگ اخلاق است دفاع ما نیز دفاع اخلاق بوده و مانند رژیم غاصب کودک‌کش نیستیم.

وی با اشاره به اهداف برپایی این نشست گفت: این جلسه به جهت همفکری، هم اندیشی و هم افزایی با کسانی که دستی بر آتش رسانه دارند و در فضای رسانه‌ای موفق بوده اند، برپا شده است. هدف از تشکیل این جلسه رفع چالش‌های عرصه رسانه با کمک یکدیگر است تا قدرت رسانه‌ای مناطق را افزایش دهیم و بر روی سه کلید واژه اساسی؛ معلم، مدرسه و دانش‌آموز در حوزه رسانه آموزش و پرورش برنامه‌ریزی کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در خصوص اقدامات آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: اقدامات زیادی در عرصه‌های متفاوت صورت گرفته که نیاز به پیوست‌های رسانه‌ای مطلوب دارد، از آن دسته می‌توان به این مورد اشاره کرد که اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران برای اولین بار پس از قریب به 30 سال میانگین نمرات امتحانات نهایی ما از میانگین کشوری بالاتر آمد. 

وی گفت: در 2 سال گذشته 8 درصد در شهرستان‌های استان تهران توسعه سنواتی داشته‌ایم، یعنی دانش‌آموزان پایه نهم به جای رشته‌های نظری به سمت رشته‌های مهارتی سوق داده شدند. همه درگیر آموزش و پرورش هستند یا خودشان یا فرزندشان و یا از صورت‌های دیگر و ما باید با رشد فعالیت‌های رسانه‌ای بتوانیم این جمعیت بالا را به قدری مؤثر مورد استفاده قرار دهیم و فعالیت‌های حوزه‌های مختلف را به شکل مطلوب انعکاس دهیم.

آموزش رایگان مهارتی به دانشجویان و دانش آموزان/ مهارت‌آموزی 4.5 میلیون نفر در کشور

گفتنی است، در ادامه این نشست روابط عمومی‌های آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌های استان تهران و برخی اصحاب رسانه به بیان چالش‌ها و مشکلات این حوزه پرداختند و خواستار تعامل بیشتر و دو سویه آموزش و پرورش با اصحاب رسانه شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • اولین کنفرانس ملی مهارت به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار می‌شود
  • صدور بیش از 90 هزار گواهینامه مهارتی بین المللی در خوزستان
  • شرکت بیش از ۶۵ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای در همدان 
  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • اولین کنفرانس ملی مهارت ایران برگزار می‌شود
  • دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند
  • برگزاری دوره مهارتی سرویس و نگهداری تراکتور در مهاباد
  • برگزاری اولین کنفرانس ملی مهارت ایران در دانشگاه فنی و حرفه ای