Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پل‌های عابر پیاده اگرچه جان شهروندان را در برابر عبور و مرور وسایل نقلیه در خیابان‌ها و بزرگراه‌ها حفظ می‌کنند، اما استفاده از آن‌ها به عنوان پایگاه بیلبورد‌های تبلیغاتی، امنیت اجتماعی عابران را همواره به یکی از دغدغه‌های مهم شهروندان به هنگام عبور از روی پل‌ها به ویژه در بزرگراه‌ها و خیابانه‌ای خلوت مبدل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مساله‌ای که باعث شده بسیاری از مردم عبور از عرض خیابان را به عبور از روی پل‌های عابر پیاده ترجیح دهند. شهروندان به دلایل متعددی برای استفاده نکردن از پل‌های عابر پیاده اشاره می‌کنند که از جمله مهمترین آن‌ها به ویژه در بزرگراه‌ها حضور معتادان و دستفروشان است و بانوان نیز احتمال آزار و اذیت را عنوان می‌کنند.

زهرا نژادبهرام درباره خطراتی که بیلبورد‌های تبلیغاتی روی پل‌های عابر پیاده برای شهروندان و به ویژه بانوان ایجاد می‌کنند، گفت: پل‌های عابر پیاده فضا‌های بی‌دفاع شهری هستند و فرقی نمی‌کند بانوان از آن استفاده کنند یا آقایان، برای هر کسی می‌تواند این دغدغه وجود داشته باشد که مورد تهدید قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در این خصوص به شهرداری تهران تذکر داده شده است، عنوان کرد: رویکرد ما کاهش فضا‌های بی‌دفاع در سطح شهر است و به شهرداری این تذکر را داده‌ایم که باید نسبت به این مساله و نوع طراحی‌هایی که برای این فضا‌ها انجام می‌دهد، دقت بیشتری داشته باشد.

نژادبهرام با تاکید بر اینکه توجه به فضا‌های بی‌دفاع شهری باید بیشتر شود، تصریح کرد: در گذشته پل‌ها یکی از فضا‌های بی‌دفاع شهری بودند،، اما با نورپردازی‌های صورت گرفته میزان رفت و آمد بر روی آن‌ها افزایش یافته است. پل‌ها اکنون تحت نظارت اجتماعی هستند و میزان حوادث و آسیب‌هایی که در آن‌ها رخ می‌دهد، کمتر شده است.

وی در ادامه افزود:، اما امنیت روی پل‌ها باید بیشتر مورد توجه شهرداری قرار گیرد و نوع طراحی که برای بیلبورد‌ها در این مکان‌ها صورت می‌گیرد باید به گونه‌ای باشد که بتوان بر روی آن نظارت اجتماعی داشت تا از بروز هرگونه خطر احتمالی پیشگیری شود.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی با بیان این نکته که احتمال آزار و اذیت بانوان روی پل‌های عابر پیاده تهران همیشه مطرح است، افزود: باید تمام تلاش خود را برای کاهش هرچه بیشتر فضا‌های بی‌دفاع شهر به کار بندیم.

وی با اشاره به اینکه فضا‌های بی‌دفاع احتمال بروز آسیب در سطح شهر را افزایش می‌دهند، اظهار داشت: این امر حتی بر روی معماری شهری نیز اثرگذار است. از همه طراحان و معماران درخواست می‌کنم در این زمینه به شهرداری و سازندگان کمک کنند تا کمترین احتمال بروز خطر برای همه عابران از معابر عمومی شهری ایجاد شود.

رئیس کمیته شهرسازی شورا، در این باره که یکی از دلایل مهم برای استفاده از پل‌ها دید بسیار خوب آن‌ها برای ماشین‌های گذری است و در نتیجه یکی از سودآورترین مکان‌ها برای تبلیغ خواهند بود، در نتیجه عدم تمایل شهرداری در کاهش تبلیغات بزرگ روی آن به این دلیل است، گفت: درست است، اما تاکید ما در استفاده از طراحی‌های حجمی در تبلیغات روی پل‌ها است. طراحی‌های حجمی بخشی از مکان مربوط به پل را اشغال می‌کنند و باقی پل آزاد است که در برخی مناطق شهر نمونه آن قابل مشاهده است.

وی با اشاره به لزوم ایجاد تغییر بر روی پل‌ها افزود: چند عامل به صورت همزمان با یکدیگر باید انجام شوند، ابتدا فضا‌های بی‌دفاع در سطح کل شهر باید از بین بروند. این فضا‌ها باید به حداقل کاهش یابد تا امنیت برای همه شهروندانی که از مکان‌های عمومی به ویژه خیابان‌ها و پل‌ها عبور می‌کنند، وجود داشته باشد.

نژادبهرام در ادامه با تاکید بر اینکه این امر به پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد و برای رسیدن به آن لازم است به چند نکته توجه شود، افزود: شهرداری باید بتواند در طراحی‌ها تغییر ایجاد کند و از سیستم‌های روشنایی بیشتری استفاده کند و در صورت لزوم از دوربین‌های مدار بسته در فضا‌های بی‌دفاع شهری از جمله پل‌های عابر پیاده استفاده کند تا اتفاقی رخ ندهد.

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران اظهار داشت: تذکر به شهرداری برای رفع فضا‌های بی‌دفاع همیشه در دستور کاری من قرار دارد. منبع: ایلنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پل عابر پیاده شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث سالن ورزشی در محله جروکان

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث سالن ورزشی شهید بهشتی محله جروکان با همکاری و همت پایگاه بسیج شهید بهشتی، جمعی از ورزشکاران و منطقه ۹ شهرداری اصفهان به مساحت ۳۵۰ متر و با اعتبار هشت میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه توسعه فضای ورزشی یکی از سیاست‌گذاری‌های اثرگذار مدیریت شهری در راستای توسعه پایدار شهری است، اظهار کرد: وجود اماکن ورزشی در زیست‌بوم شهری چهره‌ای متمایز به شهر و زندگی شهروندی می‌بخشد.

وی افزود: در همین راستا پروژه احداث سالن ورزشی شهید بهشتی محله جروکان با همکاری و همت پایگاه بسیج شهید بهشتی، جمعی از ورزشکاران و منطقه ۹ شهرداری اصفهان به مساحت ۳۵۰ متر و با اعتبار هشت میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان با بیان اینکه توسعه ورزش شهروندی و فرهنگ‌سازی در این حیطه، مستلزم گسترش فضای سرانه ورزشی به ویژه در کلان‌شهرها است، بیان کرد: ورزش شهری و شهروندی با گسترش فضای سرانه‌ی ورزشی به رسمیت شناخته می‌شود و جایگاه خود را در سیاست‌گذاری اجتماعی و فرهنگی حفظ می‌کند.

کد خبر 745374

دیگر خبرها

  • کشته شدن دو عابر پیاده در تهران
  • کشته شدن دو عابر پیاده
  • وضعیت دستفروشان از چین تا آمریکا | آیا دستفروشی در مترو شهرهای بزرگ دنیا آزاد است؟
  • پرش از روی پل عابر پیاده بر روی اتوبوس شرکت واحد!
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • برخورد جدی پلیس با تخلفات ساکن و ثبت تخلف پارک حاشیه ای با دوربین های متحرک
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • جزئیات پیاده روسازی در تهران | در این دو سال چقدر پیاده رو مناطق مناسب سازی شده‌اند؟
  • خداحافظی با پیاده‌رو‌های خاکی در منطقه پردیسان قم
  • افزایش دوبرابری مساحت بوستان‌های مشهد