Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا علیزاده اظهار کرد: نخستین جشنواره سرود «مهرآوا» شهریور امسال به میزبانی شهرستان راور برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با هدف شناسایی و آموزش استعدادهای برتر در حوزه‌های مختلف سرود، تولید آثار غنی با نغمه‌های زیبا و معنوی، اشاعه و گسترش فرهنگ غنی ایرانی، اسلامی و انقلابی و پرداختن به موضوع قالی و قالیبافی به عنوان یکی از اصیل‌ترین هنرهای استان بر پا خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیزاده گفت: بخش‌های اصلی و ویژه این جشنواره به صورت گروهی و بخش جنبی آن به صورت انفرادی خواهد بود و جوایز نقدی و غیرنقدی ارزنده‌ای به برگزیدگان در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت اینترنتی انجام می‌شود، افزود: آخرین مهلت شرکت در جشنواره ١٠ مرداد است و نتایج اولیه ١٥ مرداد اعلام می‌شود، از گروه‌ها و نفرات برتر برای رقابت حضوری دعوت به عمل می‌آید.

کد خبر 4647816

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا علیزاده فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمان سرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت رکود تاریخی در جشنواره ‌مدرسه عشق با ارسال ۷۵ هزار اثر

فرمانده سپاه قدس استان گیلان گفت: بیش از ۷۵ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ملی "مدرسه عشق" در گیلان ارسال شد که نشان از مردمی بودن آن دارد؛ این تعداد آثار رکوردی در تاریخ جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشورمان بوده است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، سردار حمید دامغانی عصر امروز در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره ملی مردمی‌ «‌مدرسه عشق» با اشاره به اینکه این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های گذشته، از ویژگی‌های منحصر به‌فردی برخوردار است اظهار داشت: بیش از 75 هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره در گیلان رسید که نشان از مردمی بودن آن دارد؛ این تعداد آثار رکوردی در تاریخ جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشورمان بوده است.

فرمانده سپاه قدس استان گیلان، مردمی بودن و کثرت آثار و برگزاری جشنواره به صورت کاملاً حرفه‌ای را از جمله ویژگی‌های شاخص هفتمین دوره از جشنواره مدرسه عشق برشمرد و بیان کرد: تمام عزیزانی که در دبیرخانه جشنواره،‌ برنامه‌ریزی، هدایت و نظارت جشنواره نقش داشتند از جوانان دهه هشتادی هستند و کار را به‌ نحو احسن پیش بردند.

سردار دامغانی با اشاره به تاکیدات امامین انقلاب اسلامی مبنی بر توجه به ظرفیت‌های مردمی برای رشد و‌ جهش کار در عرصه‌های مختلف افزود: در طول انقلاب و دوران دفاع مقدس هرجا که مشارکت حداکثری مردم رقم خورد شاهد رشد و جهش‌ بوده‌ایم و این نگاه امامین انقلاب برگرفته از اسلام ناب است.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید زاهدی‌ از فرماندهان نیروی قدس سپاه افزود: ایشان از سال 70 تا 75 حدود 5 سال فرماندهی لشکر 16 قدس گیلان را بر عهده داشتند و ایشان را گیلانی می‌دانیم؛ ما هم با افتخار می‌گوییم که رشتی هستیم و توفیق خدمت به مردم گیلان را داریم.

سردار علی مقواساز معاون فرهنگی سازمان بسیج نیز در این مراسم با بیان اینکه زمینه‌ بروز خلاقیت و ابتکار جوانان و بسیجیان کشورمان در جشنواره مدرسه عشق فراهم شد اظهار داشت: اولین مزیت این جشنواره، گستردگی آن در همه جغرافیای کشور و ارسال اثار از سراسر کشور بود و خوشبختانه آثار خوبی نیز ارسال شد.

وی از ارسال 75 هزار اثر در 11 موضوع به این جشنواره خبر داد و بیان کرد: آثار ارسال‌شده فقط یک اثر نبوده بلکه یک عملیات فرهنگی بوده است و این آثار بعد از جشنواره برای همه مردم قابل دسترس خواهد بود.

معاون فرهنگی سازمان بسیج با بیان اینکه نزدیک به 29 هزار اثر مربوط به ابتکارات پایگاه‌های بسیج  بوده است افزود: جشنواره مدرسه عشق با مراسم اختتامیه امروز پایان نمی‌یابد بلکه باید از ظرفیت همه آنان که در این میدان بودند و تولید اثر داشتند استفاده شود.

به گزارش تسنیم، هفتمین جشنواره ملی مردمی‌ «‌مدرسه عشق» در محورهای امیدآفرینی، فرهنگ کار و تولید، جمعیت، حل مشکلات محله به توان مردم، جهاد برای مردم، بانوی ایرانی، ایران زیبا، ایران قوی، جامعه آگاه و قهرمانان ملی و در 6 بخش هنرهای تجسمی، پویانمایی، هنرهای تصویری و نمایشی،‌ سرود و موسیقی، ادبیات، شعر و مکتوبات، نوآوری و ایده‌های جدید پایگاهی برگزار شد.

انتهای پیام/612/.

 

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره ملی دوسالانه ترویج نجوم ادیب تمدید شد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • راهیابی پنج نمایش از قم به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • راهیابی اعضا کانون استان بوشهر به جشنواره سرود بسیج
  • اختتامیه هفتمین جشنواره مدرسه عشق در رشت
  • ثبت رکود تاریخی در جشنواره ‌مدرسه عشق با ارسال ۷۵ هزار اثر
  • آغاز جشنواره استانی طنزواره میرماه در محمودآباد
  • گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور
  • ارسال بیش از ۱۴۰۰ نامه از طرف طبیعت
  • معرفی آثار راه‌یافته به جشنواره ملی تئاتر ایثار