Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان توانسته با تولید محصولات بیولوژیکی شامل کود‌ها و آفتکش‌های بیولوژیک برای مصرف در کشاورزی، طیور و آبزیان در بخش دامپروری، مواد غذایی سالم جامعه تامین کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصرف بی رویه کود‌ها و سموم شیمیایی و همچنین آنتی بیوتیک‌ها علاوه بر ایجاد مشکلات سلامتی مانند افزایش بروز سرطان و افزایش بروز مقاومت میکروبی منجر به مشکلات محیط زیستی از جمله آلودگی خاک و آب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این مشکلات به شدت سلامت جامعه را تحت تاثیر قرار داده است.

«اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد» (FAD) و «سازمان بهداشت جهانی» (WHO) پروبیوتیک را این‌گونه تعریف می‌کند: «پروبیوتیک‌ها میکروارگانیسم‌های زنده‌ای هستند که مصرف کافی آن‌ها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان می‌شود.»

شرکت دانش‌بنیان بایوران، با استفاده از فناوری زیستی پیشرفته این محصولات بیولوژیک کشاورزی و دامی را در دو حوزه کشاورزی و دامپروری به بازار عرضه کرده است.

همایون مرادی مدیرعامل این شرکت، به اهمیت نقش این مواد زیستی در کمک به حفظ محیط زیست تاکید کرد و گفت: با بهره‌گیری از زیست‌فناوری و استفاده از تاسیسات و نیرو‌های تخصصی قادر به کاهش نیاز به وارادات این محصولات نیز خواهیم بود.

این فناور، با بیان این‌که استفاده از تجهیزات تخمیری پیشرفته و روش‌های اجرایی استاندارد در کنار کنترل دقیق حین تولید و پایش مستمر کیفیت منجر به تولید این محصولات شده است افزود: در کنار تلاش برای بهبود سلامت جامعه و حفظ محیط زیست بر اشتغالزایی و استفاده از توان متخصصین داخلی تأکید داریم.

وی با اشاره به آغاز راه شرکت فناوری زیستی طبیعتگرا (بایوران) با تولید محصول پیشگیری کننده از مالاریا ادامه داد: این محصول توانست تأییدیه‌های جهانی را کسب کند. این کارخانه با تمرکز بر تولید پروبیوتیک‌های گیاهی، سپس پروبیوتیک‌های مخصوص دام، طیور و آبزیان تولیدات خود را توسعه داد.

مرادی با بیان این که در حال حاضر با مصرف این محصولات، ضمن اینکه مزارع ارگانیک و سالم می‌توانند به میزان قابل توجهی بازدهی تولید خود را افزایش دهند، تولید کنندگان معمول محصولات کشاورزی، چه در مساحت‌های خرد و چه کشت و صنعت‌های بزرگ میتوانند تناژ تولیدی محصولات کشاورزی را به میزان قابل توجهی افزایش دهند

وی ادامه داد: در محصول راهبردی گندم با به کارگیری کود‌های زیستی به تنهایی یا تلفیقی عملکردی به مراتب بیشتر از کاربرد صرف نهاده‌های شیمیایی که اغلب هم وارداتی است، بدست می‌دهد.

این فعال دانش بنیان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کود‌ها و سموم شیمیایی و همچنین افزودنی‌های خوراک دام و طیور از جمله پروبیوتیک‌ها از طریق واردات تأمین می‌شود، تأمین داخلی پروبیوتیک‌ها را زمینه ساز جلوگیری از خروج ارز دانست و گفت: این تولیدات علاوه بر اینکه از فرآیند خروج ارز جلوگیری می‌کند، با بازار خوبی که در کشور‌های منطقه و جهان دارد، در صورت ایجاد زمینه‌های صادرات، به افزایش درآمد‌های ارزی کشور کمک خواهد کرد.

مرادی به اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر از متخصصان و فناوران در این شرکت دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: این افراد در حوزه هایی، چون میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، شیمی، تغذیه، دامپزشکی و گیاهپزشکی دانش آموخته اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری زیستی پروبیوتیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از اسباب بازی‌های ایرانی در بازار‌های روسیه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، تولیدکنندگان ایرانی حاضر در نمایشگاه کالای کودک روسیه با اشاره به استقبال خوب شرکت‌ها و بازدیدکنندگان نمایشگاه از اسباب بازی‌های ایرانی بر وجود زمینه‌ها و ظرفیت‌های مناسب برای حضور جدی ایران در بازار اسباب بازی روسیه در صورت پیگیری مذاکرات و ارتباطات برقرار شده طی نمایشگاه تاکید کردند.

 نمایشگاه اسباب بازی روسیه در دوره اخیر میزبان ۳۵ واحد صنایع خلاق ایرانی حوزه اسباب بازی، آموزش و تعلیم و تربیت بود که در قالب کنسرسیوم اسباب بازی، غرفه های ایران را در این نمایشگاه تشکیل می‌دادند.

علی قاسمی، مدیرعامل یک شرکت پرورش ذهن در خصوص تجربه حضور در این نمایشگاه گفت: با تنوعی بیش از ۳۰۰ محصول از حیوانات سخت و نرم، هند پاپت، تخم دایناسور و مزرعه در نمایشگاه اخیر مسکو شرکت کردیم.

در این رویداد بستری فراهم شد تا تولیدکنندگان این صنعت تعامل مستقیمی با مخاطبان خود داشته باشند و خوشبختانه محصولات با توجه به لحاظ کیفیت، ظرافت و رنگ آمیزی خاص مورد توجه بازدیدکنندگان در نمایشگاه قرار گرفتند.

حضور در این نمایشگاه نقاط قوت فراوانی از جمله تبادل اطلاعات و تجربیات بین شرکت‌های تولیدی از کشور‌های مختلف، آشنایی با فرهنگ و سلایق بازار هدف ، عمدتا کودکان و نوجوانان شده است. 

حضور در این رویداد زمینه ساز طراحی و تولید محصولات جدید و متنوع‌تر در این شرکت بوده و در این زمینه به زودی محصولات جدیدی از جمله عروسک نوزاد، اسکوتر و لگو مگنت را راهی بازار می‌کنیم و امیدواریم تولیدات با کیفیت و متنوع ایرانی بتواند به تمام کشور‌ها ارسال و عرضه شوند و موجبات رشد فرهنگی و اقتصادی کشور شوند.

به گفته احسان منشی، مدیر عامل یک شرکت صنعتی نیز از دیگر شرکت کنندگان این رویداد که ۳۵ تولید کننده ایرانی فعال درحوزه بازی‌های رومیزی، حرکتی، فکری و آموزشی و ... در این نمایشگاه حضور داشتند و این شرکت با برند نوباوه همراه با محصولات جنبشی حرکتی خود از قبیل موتور تعادلی، اسکوتر و گلف و ... از غرفه داران بخش نمایشگاه ایران بود.

وی با بیان اینکه تعاملات خوبی بین روسیه و ایران در حوزه اسباب بازی مشاهده می‌شد تصریح کرد: نمایشگاه با استقبال فراوانی از طرف فروشندگان، پخش کنندگان و حتی مصرف کنندگان روسی مواجه شد.

بیشتر علاقه مندی روس‌ها به سمت بازی‌های رومیزی و اسباب بازی‌های سایز کوچک بود. در بازار روسیه مشابه برخی از محصولات ایرانی با قیمت‌هایی بالا که بعضا تولید چین و روسیه بود مشاهده می‌شد.

با توجه به رابطه خوب بین دو کشور روسیه و چین، محصولات چینی در بازار اسباب بازی روسیه جایگاه ویژه‌ای داشته و می‌توان امیدوار بود با ارائه قیمت‌های رقابتی با کالا‌های چینی بتوانیم بازارخوبی از اسباب بازی‌های ایرانی در بازار روسیه ایجاد کنیم.

منشی تصریح کرد: با توجه به اینکه بعد از نمایشگاه پیگیری‌های مستمر منجر به دریافت نتیجه می‌شود، امیدواریم که این پیگیری‌ها شرایط همکاری خوبی را بین ایران و روسیه رقم زند.

دیگر خبرها

  • آمریکا نام کارخانه‌های چینی مرتبط با ممنوعیت فناوری‌های جدید تراشه را اعلام می‌کند
  • چسب‌های زیستی جایگزین چسب‌های صنعتی خواهند شد
  • ۱۴ هزار هکتار باغ مازندران شناسنامه‌دار شد
  • فعالیت دانش‌بنیان در استان بوشهر به‌ یک فرهنگ تبدیل شده است
  • افتتاح نخستین مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • افتتاح مرکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در بندرعباس
  • کشاورزی ارگانیک؛ مفید یا مضر؟
  • ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان استان بوشهر
  • استقبال از اسباب بازی‌های ایرانی در بازار‌های روسیه
  • تمام شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند