Web Analytics Made Easy - Statcounter

جیریایی گفت: ۵۶۳ هزار نفر از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

محمد رضا جیریایی، با اشاره به اهمیت مقوله سلامت و توجه به این امر مهم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک به ارایه گزارشی از فعالیت های بیمه سلامت در استان مرکزی پرداخت و گفت: در حال حاضر تعداد ۵۶۳ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: این تعداد تحت پوشش، ۴۰ درصد از جمعیت استان مرکزی را شامل می‌شودکه عمده‌ترین قشر را صندوق روستاییان، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر تشکیل می‌دهد که جمعیت 317 هزار و 223 نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

 

وی در خصوص منابع این صندوق بیان کرد: منابع این صندوق به طور کامل از نظام ارجاع پزشک خانواده و مبنی بر سطح‌بندی‌های مقرر تعلق می‌گیرد و حدود 90 درصد از نیاز درمانی توسط همین صندوق تامین می‌شود.

 

این مقام مسئول در پاسخ به سوال در خصوص صندوق کارکنان دولت نیز گفت: یکی دیگر از صندوق‌هایی زیر مجموعه ما، صندوق کارکنان دولت است که تمامی کارمندان شاغل در وزارتخانه‌های دولتی را تحت پوشش قرار داده و جمعیتی معادل 87 هزار و 973 نفر را تحت پوشش دارد.

 

وی با بیان اینکه صندوق سایر اقشار نیز از دیگر مجموعه‌های بیمه این مرکز است، اظهار کرد: صندوق سایر اقشار 32 هزار و 503 نفر را تحت پوشش دارد و به این عزیزان خدمات ارائه می کند.

 

جیریایی در پاسخ به سوال در رابطه با صندوق بیمه ایرانیان و جمعیت عضو در این صندوق نیز بیان کرد: صندوق بیمه ایرانیان نیز از دیگر صندوقهای بیمه سلامت محسوب می‌شود که متقاضیان این صندوق می‌توانند با مشارکت در پرداخت حق سرانه تحت پوشش این مجموعه قرار گیرند.

 

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی خاطر نشان کرد: در حال حاضر تعداد 5 هزار و 689 نفر را تحت پوشش این صندوق هستند و از خدمات بیمه سلامت بهره مند می شوند.

 

تاسیس صندوق بیمه همگانی به صورت رایگان

 

این مقام مسئول در رابطه با صندوق بیمه همگانی نیز گفت: این صندوق از سال 1393 تاسیس و فعالیت خود را آغاز کرده و تمامی افراد تحت پوشش این صندوق بدون پرداخت هر‌گونه حق سرانه و به صورت کاملا رایگان تحت پوشش بیمه پایه سلامت قرار گرفته‌اند.

 

جیریایی ادامه داد: افراد تحت پوشش این صندوق نیز خدمات خود را از مراکز بهداشتی درمانی دریافت می کردند که از انتهای سال 96 این خدمات تنها از مراکز دولتی و دانشگاهی ارایه می شود.

 

بیش از دوهزار نفر از اتباع خارجی تحت پوشش بیمه سلامت

 

مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی در بخش دیگری از سخناش به وجود اتباع خارجی در کشور و اهمیت بهره مندی این عزیزان از خدمات بیمه ای اشاره کرد و گفت:  با توجه به اینکه بخشی از جمعیت استان مرکزی را اتباع تشکیل داده‌اند بیمه سلامت خدمات درمانی این افراد را براساس تفاهم‌نامه‌ای که سازمان بیمه سلامت با دفتر امور اتباع بیگانه وزارت کشور منعقد کرده است ارایه می دهد.

 

وی با بیان اینکه تاکنون جمعیت این افراد به دو هزار و 53 نفر رسیده است، ادامه داد: خدمات ارایه شده به این عزیزان، توسط موسسات طرف قرارداد به این آنها ارائه می‌شود و این ارائه خدمات هیچگونه محدودیتی ندارد.

 

جیریایی در خصوص کنترل هزینه های بیمه ای و چگونگی ارایه دفترچه به افراد نیز گفت: ارائه خدمات بیمه‌ای هیچگونه محدودیتی ندارد اما از سال گذشته سیاست کنترل هزینه‌کرد بیمه در مراکز درمانی بیمه سلامت درحال اجرا شدن است.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیمه سلامت به دنبال مدیریت صحیح منابع است، ادامه داد: ما مدیریت هزینه ها را در دستور کار خود قرار دادیم و از ارائه خدمات غیرضروری جلوگیری و افزایش کیفیت خدمات را داشتیم.

 

پایش بیش از ۲۵۰ هزار سند توسط بیمه سلامت در استان مرکزی

 

مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در ادامه از پایش ماهانه  ۲۵۳ هزار سند  توسط مؤسسه‌های طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی خبر داد وگفت: این اسنادماهانه توسط مؤسسه‌های طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی تولید و برای پایش و رسیدگی به این اداره کل ارسال می‌شود.

 

وی با بیان اینکه پس از پایش و رسیدگی اسناد در هر ماه۱۵۰ میلیارد ریال به مؤسسات طرف قرارداد اداره کل بیمه سلامت استان مرکزی پرداخت می‌شود، خاطر نشان کرد: هزینه بیمه شدگان سلامت استان یک هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال در سال گذشته بوده است، که ۷۰ درصد این هزینه‌ها برای بخش دانشگاهی و دولتی و ۳۰ درصد برای بخش خصوصی صرف شده است.

 

وی ادامه داد: ۳۴ میلیارد ریال این هزینه‌ها برای دریافت خدمات درمانی به پزشک عمومی، ۱۰۰ میلیارد ریال پزشکان متخصص، ۲۹۴ میلیارد ریال به داروخانه‌های بخش خصوصی و دولتی، ۵۰ میلیارد ریال آزمایشگاه‌ها، ۷۶ میلیارد ریال رادیولوژی و سونوگرافی و ۹۰۰ میلیارد ریال برای خدمات بستری به مؤسسات طرف قرارداد پرداخت شده است.

 

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد خبرگزاری شبستان شیراز مجلس استان بوشهر اوقات فراغت نماز جمعه دهه کرامت اردبیل بیرجند مدیر کل بیمه سلامت بیمه سلامت استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه

معاون خرید راهبردی اداره‌ کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌ اجتماعی از اتصال داروخانه‌ها به سازمان بیمه سلامت و فراهم‌شدن امکان بهره‌مندی بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی از خدمات صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در زمینه داروهای مورد تعهد این صندوق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌شود، اظهار کرد: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است، هر سال اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد، بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی، مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است، تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند، با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است، به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود؛ در واقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست، در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن و ام‌آرآی به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

خدایی گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است؛ در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

وی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج ادامه داد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند، به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود؛ در بیمارستان‌های خصوصی غیرطرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است؛ طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است، موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات بازتوانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و مانند آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 747470

دیگر خبرها

  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۸۰۰ مادر دارای ۳ فرزند بوشهری در لیست بیمه رایگان
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود