Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی روبوکاپ ایران گفت: در شرایطی که مسئولین توان علمی و تخصصی دانشجویان را باور ندارند به زودی خودروی برقی تولید دانشجویان جوان و نخبه قزوین وارد بازار می‌شود. ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، مرتضی موسی خانی عصر امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قزوین بیان کرد: امروز دانشگاه های ما مملو از دانشجویان توانمند، خلاق و نوآور است که ظرفیت های خوبی در تولید و رفع مشکلات جامعه دارند اما مدیران هنوز به این توانمندی ها اعتماد نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز مسئولین از دانشگاه و فضای علمی کشور فاصله گرفته اند و برای حل مشکلات جامعه به دانشگاه ها و دانشجویان اعتماد ندارند.

رئیس دانش آزاد اسلامی قزوین تاکید کرد: بسیاری از مشکلاتی که امروز در حوزه صنعت در قزوین با آن مواجه هستیم میتواند برای دانشجویان ما یک فرصت عرض اندام و ارائه توانمندی باشد، اما مسئولین اجازه دخالت و حل مشکلات به وسیله دانشجویان را نمیدهند.

موسی خانی افزود: در شرایط تحریم، اقتصاد مقاومتی و مشکلات اقتصادی در کشور دانشگاه و صنعت میتوانند در کنار یکدیگر در این جبهه مبارزه کنند و برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند اما به شرطی که مسئولین به ظرفیت های دانشگاهیان استان اعتماد داشته باشند.

فیلم/ داستان خودروی برقی جمشید آرین و درخواست 20 میلیارد تومانیسرمایه‌گذار تولید خودروی برقی در زنجان انصراف دادامضای قرارداد تولید خودروی برقی بین ایران خودرو و ال‌جی احتمالاً در پاییز

وی گفت: همین فاصله گرفتن از فضای دانشگاهی کشور سبب شده تا دو محور هم راستا با فاصله زیادی از یکدیگر عمل کنند و می بینیم که این توانمندی های حوزه دانشگاه و تجربیات صنعت از عدم وجود همراهی با یکدیگر دچار مشکل شده اند.

رئیس کمیته ملی روبوکاپ کشور عنوان کرد: بسیاری از پروژه های امروز کشور با هزینه های گزاف در حال اجراست که با همراهی دانشگاه و دانشجویان میشد این پروژه ها را با هزینه تمام شده کمتر و البته کیفیت بیشتر اجرایی کرد.

موسی خانی افزود: دانشجویان، اساتید و پژوهشگران برتر ما امروز فرصتی برای ارائه توانمندی های خود ن و مسئولین نیز هنوز اعتماد کافی به فضای دانشگاهی کشور دارند.

وی خاطرنشان کرد: در نزدیک به سه دهه گذشته هیچ پروژه ای در استان به فضای دانشگاهی سپرده و یا با همراهی دانشگاهیان استان اجرایی نشده است که این برای استانی مانند قزوین که به شهر دانشگاه ها معروف است جای ناراحتی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین همچنین تصریح داشت: امروز کشور به دنبال کاهش وابستگی اقتصادی به نفت است و در این میان فراموش کرده که کشور از جوانان با تخصص و روشنفکری در عرصه اقتصاد برخوردار است که میتوانند در این مسیر یاری گر دولت باشند.

موسی خانی گفت: دانشگاه به دنبال فرصت طلبی یا جایگاه سیاسی و اقتصادی خاص نیست بلکه به دنبال ارائه توانمندی ها و قابلیت های بیشمار دانشجویان نخبه و توانمند وپژوهشگران برجسته کشور است.

وی افزود: مسئولین امروز از دانشگاه ها فاصله گرفته اند و اجازه حضور و مشارکت دانشگاه در حل و فصل مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور نمیدهند،در حالی که این قابلیت های جوانان ما به اثبات رسیده است.

رئیس کمیته ملی روبوکاپ عنوان داشت: امروز تیم روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی بارجین قزوین در جهان شناخته شده است و دانشجویان این دانشگاه دانسته های تئوری خود را با صنعت روز درهم آمیختند و توانستند افتخار آفرین برای کشور و قزوین باشند.

موسی خانی ادامه داد: در شرایطی که مسئولین اجازه حضور و ابراز عقیده به دانشجویان ما نمیدهند این جوانان توانمند با تلاش خود تولیداتی در عرصه ملی داشتند که مایه افتخار ما ایرانیان است

وی گفت: پس از تولید موتور سیکلت برقی به زودی خودروی برقی تولیدات این دانشجویان وارد بازارهای جهانی می شود تا به دنیا ثابت کند جوان ایرانی دارای ظرفیت های بی شمار علمی و نوآوری است.

رئیس ملی ربوکاپ ایران در پایان بیان داشت: امروز دانشجویان ما با ابزار علم خلق ثروت کرده اند  این نیاز مهم کشور است.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی

حسن کریمی سنجری اظهار داشت: همین الان ۲۰۰۰ دستگاه خودروی برقی در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز خصوصی کشور قرار گرفته‌اند و آماده ورود به ناوگان تاکسیرانی هستند با این حال شهرداری می‌گوید برای تامین منابع مورد نیاز خرید این خودرو‌ها نیاز به مساعدت دولت دارد و به تنهایی از پس آن برنمی‌آید.

به گزارش ایلنا، وی درباره آنچه سبب توقف جریان ورود خودرو‌های برقی به سیستم حمل‌ونقل عمومی شده است، گفت: اکنون ۳۰۰۰ خودروی برقی از گمرک ترخیص شده است. در حال حاضر منابع لازم برای خرید این خودرو‌ها باید تامین شود که این وظیفه بر عهده شهرداری‌هاست.

کریمی سنجری در واکنش به صحبت‌های اخیر عضو شورای شهر تهران درباره اینکه حتی یک خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران نشده، تصریح کرد: در اینکه خودرو‌ها وارده شده‌اند هیچ گونه ابهامی وجود ندارد.

وی ادامه داد: ۲۰۰۰ دستگاه همین الان در پارکینگ یکی از شرکت‌های خودروساز خصوصی کشور قرار گرفته‌اند، ضمن اینکه این خودرو‌های برقی با این هدف که به عنوان تاکسی در ناوگان حمل و نقل کشور استفاده شوند، وارد شده‌اند و ویژگی‌های فنی آن‌ها مناسب کاربری به عنوان وسیله حمل و نقل عمومی است؛ برخی شرکت‌های خودروساز واردکننده هم در زمینه استفاده از این خودرو‌ها در سامانه تاکسیرانی با تاکسیرانی تهران توافق‌نامه امضا کرده‌اند. طبیعی است که ورود آن‌ها به ناوگان تاکسی‌رانی مشروط به صدور پلاک «ت» خواهد بود که این اتفاق در حال انجام است، اما شرط مهم ورود این خودرو‌ها به ناوگان این است که پول این خودرو‌ها به شرکت‌های واردکننده پرداخت شود.

مدیر طرح خودرو‌های برقی وزارت صمت اظهار کرد: شهرداری می‌گوید برای تامین منابع موردنیاز برای خرید این خودرو‌ها نیاز به مساعدت دولت دارد و به تنهایی از پس آن برنمی‌آید.

وی اضافه کرد: وزارت صمت تنظیم‌گر و تامین‌کننده خودرو برای ناوگان حمل و نقل عمومی است که این کار را انجام داده و بنابراین وظیفه خود را در سیاست برقی‌سازی حمل‌و‌نقل عمومی اجرا کرده است و این خودرو‌ها همین الان آماده واگذاری هستند، با این حال کسانی که ادعا دارند خودرویی وارد کشور نشده می‌توانند از پارکینگ شرکت واردکننده بازدید کنند و یا آمار گمرک را چک کنند.

کریمی سنجری تصریح کرد: در صورتی که خودرو‌های واردشده با سهولت به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اضافه نشود و هزینه سرمایه‌گذاری اولیه شرکت‌های تامین‌کننده پرداخت نشود، تامین‌کنندگان این خودرو‌ها فرآیند تامین خودرو‌های برقی با هدف واگذاری به شبکه حمل‌ونقل عمومی کلان شهر‌های کشور را متوقف خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات/ ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شد
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی؛ اولین عرضه در روزهای آینده
  • اولین خودروهای وارداتی برقی در روزهای آینده عرضه می شود
  • واردات ۵۵۰۰ خودروی برقی/ اولین عرضه خودروهای برقی در روزهای آینده
  • نگرانی از یورش گارد ملی آمریکا به دانشجویان معترض
  • نگاهی بر اخبار ورزشی پنجم اردیبهشت استان قزوین
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  •  قدم جدید مدیران خودرو برای رهبری بازار خودروهای برقی در ایران
  • تولید مشارکتی خودروی برقی عمومی، اولویت نخست شهرداری پایتخت
  • بلاتکلیفی ۲۰۰۰ خودروی برقی وارداتی