Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، سیدرضا مهدی‌نژاد در نخستین هم‌اندیشی «اندیشه‌های راهبردی فضلا و اندیشه‌ورزان المصطفی» که در سالن اجتماعات پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی برگزار شد، اظهارکرد: فراهم‌سازی ارائه و استفاده از اندیشه‌های راهبردی طلاب و دانش‌پژوهان، از مهم‌ترین هدف‌گذاری‌های این هم‌اندیشی به شمار می‌رود.
عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی العالمیه افزود: نهادینه‌سازی تفکر راهبردی در طلاب و دانش‌پژوهان بسیار مهم، و تربیت انسان‌هایی با اندیشه راهبردی، از رسالت‌های المصطفی در عرصه بین‌الملل به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این‌که اندیشکده‌ها کانون اندیشه‌ورزی طلاب در موضوعات راهبردی است، گفت: طلاب باید ضمن رصد موضوعات راهبردی المصطفی، برنامه‌های منسجم و هدفمندی برای حضور در جوامع هدف ارائه کنند.
مهدی‌نژاد افزود: امیدواریم بتوانیم ضمن تقویت نقش راهبردی طلاب و فضلا در اندیشکده‌های المصطفی، افزون بر رصد تحولات روز جوامع انسانی، تحلیل‌های قوی و تعاملی بایسته‌ای تدوین و ارائه کنیم.
وی ارائه راهبردهای کلان منطقه‌ای و سازمانی را بسیار مهم دانست و گفت: تفکر راهبردی و شاخصه‌های آن مهم است که در نقش اندیشکده‌ها در تربیت نیروهای راهبردی خواهیم داشت.
رئیس پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای المصطفی آینده‌نگری را نکته‌ای مهم در اندیشه‌ورزی دانست و ابراز کرد: آینده‌نگری، فرایندی است که افراد و سازمان‌ها درباره وضع کنونی و آینده خود و دیگران می‌اندیشند.
وی با تأکید بر این‌که راهبردها، جهت و نوع حرکت را مشخص می‌کنند، خاطرنشان کرد: کلان‌نگری و جامع‌نگری، مهم‌ترین ویژگی تفکر راهبردی است که ضمن تأثیر در زندگی فردی، در سطح سازمانی، ملی و مذهبی نیز ایفای نقش می‌کند.
مهدی‌نژاد ادامه داد: لازم است هر متفکر راهبردی، نگاه کلان داشته باشد و موضوعات و مسائل کلان را مورد توجه قرار دهد و از نگاه خرداندیش بپرهیزد. متفکر راهبردی در پی ترسیم اهداف کلان است و با آینده‌نگری، تصویری از فرصت‌ها و تهدید‌ها را به صورت دورنمایی سازمانی و جامعه‌ای ترسیم می‌کند.
وی خلاقیت و نوآوری را در تفکر راهبردی مهم دانست و اظهار کرد: بصیرت و شناخت دقیق زمانه و محیط، از دیگر الزامات تفکر راهبردی است که هر اندازه دقیق‌تر و عمیق‌تر باشد، این تفکر از پویایی و عمق نگاه بیشتری برخوردار خواهد بود.
رئیس پژوهشکده مطالعات منطقه‌ای المصطفی موقعیت‌شناسی و فرصت‌شناسی را از دیگر بایسته‌های تفکر راهبردی توصیف کرد و افزود: هوشمندی و زیرکی از مهم‌ترین بایسته‌های اساسی و بنیادین به شمار می‌رود که باید با بهره‌گیری از این توان و استعداد تحلیل و شناخت درستی از مسائل پیدا کرده، بر مبنای این شناخت درست، برنامه‌ریزی هوشمندانه و دقیقی برای آینده شکل داد.
وی با بیان این که مجموعه مقالات طلاب و دانش‌پژوهان در اختیار مدیران و مسئولان المصطفی قرار خواهند گرفت، اظهارکرد: ان‌شاءالله جمع‌بندی مباحث مطرح‌شده در این هم‌اندیشی را در قالب مصوبات المصطفی عملیاتی می‌کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه پژوهشگاه بین المللی المصطفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک

شهردار اراک گفت: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار و نشست با معاون توسعه حمل‌ونقل وزارت صمت، اظهار کرد: به‌کارگیری اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی، گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اراک است.

وی افزود: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستیم.

به گزارش ایمنا، در این نشست مشترک که با حضور نادر قلی ابراهیمی نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، علی اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با معاونت توسعه حمل و نقل وزارت صمت و نماینده معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار شد، پیرامون قول مساعد وزیر صمت در خصوص به‌کارگیری اتوبوس و تاکسی‌های برقی ویژه کلان‌شهر اراک گفت‌وگو شد.

در این جلسه روش‌ها و مدل‌های مختلف تخصیص و به‌کارگیری خودروهای برقی با توجه به ضرورت کاهش و کنترل آلودگی هوا ناشی از ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده در سطح شهر اراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و توافقات اولیه در این زمینه حاصل شد.

همچنین مقرر شد، شهرداری اراک با هماهنگی استانداری مرکزی با بررسی مدل‌های مختلف، مدل بهینه اقتصادی به‌کارگیری خودروهای برقی را با توجه به شرایط و ملاحظات محلی احصاء و در ادامه مذاکرات بعدی با بانک‌های عامل و شرکت‌های خودروساز به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز و سفارش ساخت و تحویل خودروها انجام گیرد.

کد خبر 747575

دیگر خبرها

  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • رئیسی مسئولیت احیای گشت ارشاد را بپذیرد
  • رکود در ساخت‌وساز موجب افزایش جرایم اجتماعی می‌شود
  • توضیحات سخنگوی دولت در خصوص لایحه افزایش تعطیلات + فیلم
  • اردوی مهارتی دانش آموزان در آباده
  • روسیه: غرب بر لبه پرتگاه جنگ هسته‌ای گام برمی‌دارد
  • هشدار جدی سعید حجاریان درباره تداوم فعالیت گشت ارشاد و احتمال افزایش قیمت بنزین