Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@13:14:05 GMT

شهرداری تبریز؛ باشگاهی که نمی‌خواهد باشد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۵۹۴۵

شهرداری تبریز؛ باشگاهی که نمی‌خواهد باشد

باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری تبریز برای فصل پیش رو، عزم خود را جزم کرده تا امتیازهای خود را در رشته‌های مهم ورزشی به فروش بگذارد و تیم‌داری نکند.

به گزارش ایسنا، باشگاه شهرداری تبریز در فصل گذشته پس از کش و قوس‌های فراوان و اخبار ضد و نقیضی که مبنی بر عدم حضور این باشگاه در رشته‌هایی مهمی همچون والیبال، فوتبال و دوچرخه‌سواری تصمیم گرفت تا یک فصل دیگر هم در رقابت‌های حرفه‌ای حضور پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پایان یافتن این فصل از رقابت‌های ورزشی ایران، شهرداری تبریز با رایزنی‌ها و تصمیماتی که گرفته است، عزم جدی خود را برای عدم تیم‌داری در رشته‌های مهم ورزشی خود جزم کرده است. از مقدمات این تصمیم می‌توان از مصوبه شورای حل اختلاف استان تبریز، ابلاغیه وزارت کشور و فرمان‌داری شهرستان تبریز مبنی بر عدم تیم‌داری شهرداری تبریز اشاره کرد که در ادامه آن نامه سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری تبریز به اداره کل وزارت ورزش و جوانان شهر تبریز به همراه داشت که در آن قید شده که شهرداری تبریز دیگر قصد تیم‌داری ندارد و آمادگی خود را برای فروش امتیازهای این رشته‌های ورزشی اعلام کرده است.

طبق گفته مسئولان باشگاه شهرداری تبریز، الویت فروش باشگاه با گزینه‌های داخلی است و گزینه‌های برون شهری در مرتبه بعد قرار می‌گیرند.

در همین راستا، شنیده شده باشگاه تراکتورسازی و مالک آن سهمیه والیبال این باشگاه را برای فصل بعدی رقابت‌های لیگ برتر والیبال گرفته است اما هنوز اخبار رسمی در این رابطه منتشر نشده است.

چیزی که کاملاً مشخص است، این است که باشگاه شهرداری تبریز به هیچ عنوان قصد تیم‌داری ندارد و در حال حاضر باید دید سرنوشت امتیاز رشته‌های ورزشی این تیم دست چه کسانی می‌افتد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم شهرداری تبریز تیم والیبال شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیبه هراتی در گفت و گو با خبرنگاران اعلام کرد: در معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله وجود دارد به طوری که خریداری و نگهداشت آنها علاوه بر ایجاد نازیبایی بصری در برخی موارد، هزینه‌های هنگفتی برای مدیریت شهری ایجاد می‌کند.

وی با تشریح کم و کیف طرح حذف باکس‌های زباله با بیان اینکه از اردیبهشت ماه بخش اول طرح در شهرک‌های زعفرانیه و رشدیه اجرایی می‌شود، گفت: این طرح در مرحله اول به صورت منطقه‌ای در مناطق ۲ و ۵ شهرداری از اول اردیبهشت و از ساعت ۹ شب شروع می‌شود.

هراتی خاطرنشان کرد: تفکیک از مبدا، جمع آوری آنلاین پسماندهای خشک و خشکاله توسط اپلیکیشن بهروب، حفظ محیط زیست، مبارزه با پدیده اجتماعی زباله گردی و حذف نازیبایی‌های بصری و زیست محیطی از جمله مزایای این طرح است و در ۶ ماهه نخست سال جاری این طرح در تمام مناطق دهگانه تبریز اجرا خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز گفت: تغییر ساعت جمع آوری زباله‌های شهری از روزانه به شبانه در کنار جمع آوری تدریجی باکس‌های زباله در سطح معابر یکی از رویکردهای شهرداری تبریز و اولویت اصلی سازمان مدیریت پسماند در سال جدید است.

وی با بیان اینکه تبریزی‌ها به طور متوسط روزانه یکهزار تن زباله تولید می‌کنند و شهرداری تبریز برای مدیریت و دفن پسماندها تدابیر ویژه در قالب احداث لندفیل ها اتحاذه کرده است، گفت: توسعه آموزش‌های شهروندی در حوزه پسماند نقش بسزایی در کاهش حجم زباله و تفکیک از مبدا دارد.

هراتی با اشاره به اینکه شهرداری تبریز در سال گذشته برای نخستین بار سامانه «بهروب» را با هدف کاهش دفن زباله و تفکیک از مبدا راه اندازی کرده است، گفت: توسعه زیرساخت‌های شهر هوشمند گامی اساسی برای ارتقای رتبه تبریز در شاخص‌های توسعه پایدار است و فرهنگ سازی استفاده حداکثری شهروندان تبریز از سامانه «بهروب» می‌تواند در تفکیک از مبدا زباله کمک کار و تسهیل کننده باشد.

وی با بیان اینکه حجم تولید زباله در شهرها و کلانشهرهای کشور فاصله معناداری با استانداردهای جهانی دارد، گفت: کاهش تولید پسماند یکی از ملزومات شهرها برای ارتقای رتبه از حیث توسعه پایدار شهرهاست.

هراتی با اشاره به اینکه سرانه روزانه تولید پسماند در مقیاس جهانی ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم است اما هر ایرانی به طور متوسط سالانه ۶ برابر وزن خود زباله تولید می‌کند، افزود: تولید این حجم از پسماند شهری علاوه بر تحمیل هزینه‌های سرسام آور موانع و چالش‌های بسیاری همچون آسیب‌های زیست محیطی متعدد برای شهرها به وجود می‌آورد.

وی اظهار کرد: شهرداری تبریز امسال در کنار تداوم بی وقفه اجرای پروژه‌های زیست محیطی همچون لندفیل های دفن پسماند، عزم راسخی در حوزه پسماند و کاهش حجم زباله‌ها از طریق توسعه آموزش‌های همگانی دارد به طوری که سامانه بهروب و تغییر نوبت جمع آوری زباله‌ها از درب منازل از جمله طرح‌های امسال است که موفقیت‌شان در گرو حمایت همه جانبه رسانه‌های محلی و نیازمند مشارکت حداکثری شهروندان است.

هراتی با بیان اینکه کاهش تولید زباله و کاستن از مخاطرات زیست محیطی قدمی مؤثر برای بهبود وضعیت کلانشهر تبریز از حیث توسعه پایدار است، گفت: نیل به توسعه پایدار و همه جانبه شهر جز با هماهنگی ارگان‌های خدمت رسان در تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز و مشارکت و همراهی شهروندان امکان تحقق ندارد.

کد خبر 6079111

دیگر خبرها

  • میراث ورزشی خراسان چگونه به نام یک نفر سند خورد؟
  • رقابت‌ ۱۰ هزار نفری ورزشکاران در جام مولای عرشیان
  • برگزاری جشنواره ملی ورزشی و بازی‌های بومی محلی جام بلند همتان در تکاب
  • مجوز احداث ۲ باب هتل در تبریز صادر شد
  • کیک بوکسینگ در بام سبز
  • توزیع ۱۰۰ هزار تن آسفالت در پهنه غرب و شمال‌غرب تبریز
  • اجرای ۳۱ رشته مسیرگشایی با ۲۰ کیلومتر طول در تبریز
  • اجرای ۲۰ کیلومتر مسیرگشایی در معابر تبریز
  • مس رفسنجان در سوارکاری هم تیمداری می‌کند
  • معابر شهر تبریز پنج هزار و ۳۸۳ باکس زباله دارد