Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد دامغان، نعمت‌الله نعمتی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، درباره فعالیت‌ها و توانایی‌های علمی پژوهشی این واحد دانشگاهی به‌ویژه در حوزه محصولات کشاورزی از جمله پسته اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حالی مبتکر دانشگاه کارآفرین است که با تعداد پرشماری از شرکت‌های دانش‌بنیان، نقش مهمی در صنعت امروز کشور دارد و با حضور محققان دانشگاهی، فرصتی ایجادشده تا ارتباط دانشگاه و صنعت هرروز محکم‌تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقیقات کاربردی که از شعارهای عملیاتی دانشگاه بنا به توصیه‌های مقام معظم رهبری بود به بار نشسته و البته نیاز به تحکیم بیشتر دارد به‌طوری‌که حمایت دولت از پژوهشگران باید در مسیر تولید محتوای علمی بیشتر قرار گیرد تا محقق بتواند با آسودگی خیال در اندیشه گره‌گشایی از امور صنعتی برای دوام تولیدات مرغوب ملی باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گفت: مرکز مطالعات پسته این دانشگاه در یک‌سال اخیر منتهی به خردادماه ۹۸ از جایگاه پژوهشی خوبی برای فرآوری و تولید داروهای گیاهی مبتنی بر خواص پسته برخوردار بوده است.

نعمتی اظهار کرد: با انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به‌عنوان یکی از مراکز پژوهش ملی، توانستیم فرصتی برای مطالعه بیشتر و توسعه توانمندی‌های مرتبط با فرآوری پسته و تولیدات دارویی داشته باشیم.

وی ادامه داد: ترفروشی پسته در دامغان، مصیبت اقتصادی در این صنعت بوده و اگر با فرآوری پسته در اندیشه ارزش‌ افزوده این محصول جهانی نباشیم؛ فقط زحمت تولید پسته برای کشاورز و باغدار دامغانی و اساساً دامغانی‌هاست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خاطرنشان کرد: تأکید کرده‌ایم تا متخصصان باغبانی و علوم دارویی در کنار هم، فرصت فرآوری را تقویت و با تولید محصولات مؤثر به سلامتی جامعه کمک کنند.

نعمتی خاطرنشان کرد: هنر بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان در واحدهای مجری رشته گرایش‌های کشاورزی، باغبانی، صنایع غذایی و علوم دارویی در تأمین فرصت نوآوری برای خلاقیت در ایجاد و افزایش ارزش‌افزوده و بسته‌بندی محصولات کشاورزی است.

وی یادآور شد: تجربه تلخ سال‌های قبل در موضوع صنایع نفت و پتروشیمی باید الگویی باشد تا محصول نهایی و ارزشمند هر رویکرد علمی و تحقیقاتی در زمینهٔ کشاورزی نصیب محققان و جامعه گسترده کشاورزی ایران شود.

رئیس شورای تخصصی پژوهش و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از انعقاد قرارداد همکاری با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تجاری در صنایع معتبر غذا و دارو خبر داد و گفت: به‌زودی و بعد از طی شدن مراحل عملیاتی، تلاش می‌کنیم با نقش‌آفرینی شرکت دانش‌بنیان، فرآورده‌های نوین مبتنی بر پسته را در مقیاس بزرگ و تجاری عرضه کنیم.

نعمتی تأکید کرد: دانشگاه کارآفرین باید هزینه‌های آموزشی را نیز با پشتوانه درآمدهای پژوهشی جبران کند و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با کاهش ۶۰ درصدی ضرر و زیان در مقایسه با سال قبل، خیلی امیدوار شده‌ایم تا از مسیر درآمدهای پایدار با احداث گلخانه و اجرای طرح‌های هیدروپونیک با اتکا به کشاورزی ارگانیک به این باور کمک کنیم.

وی از برگزاری همایش پسته با تمرکز بر آموزش عملیاتی کاشت، داشت و برداشت و فرآوری حرفه‌ای پسته خبر داد و به آنا گفت: سال جاری از حوزه معاونت علمی خواسته‌ایم تا همراه با حرکت‌های عمومی مربوط به جشنواره پسته در دامغان برای برگزاری همایش علمی با کارگروه‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی معتبر آماده شود که اقدامات نخستین انجام‌شده و امیدواریم حاصل همفکری ملی با موضوع پسته بتواند ارزش‌ افزوده این محصول جهانی را در عرصه ارزآوری هم تضمین کند.

انتهای پیام/

188 / 188 سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نعمت‌الله نعمتی محصولات کشاورزی مرکز مطالعات پسته

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، رسالت دانشکده تعلیم و تربیت را مشابه دانشگاه تربیت‌معلم دانست و اظهار کرد: میدان در تعلیم و تربیت مدارس است. با ارتباط ایجادشده بین دانشکده؛ عرصه و مدارس؛ میدان و استفاده از استادان با تجربه و مطلع در نظر داریم معلمانی کار بلد تربیت کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم. امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند، خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد دانشگاه آزاد را مؤسسه غیردولتی و غیرخصوصی دانست که اموال آن برای مردم است و بیان کرد: در چند سال اخیر شاهد رشد دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بودیم و در دو سال گذشته ۱۰هزار دانشجو در این واحد دانشگاهی ثبت‌نام کردند.

دهقانی‌اشکذری، دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را خانواده ۲۲ هزار نفری با بیش از ۱۷ هزار و ۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز، نزدیک هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و عنوان کرد: مقام معظم رهبری امسال را جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری کردند، سال گذشته در واحد‌های استان، استخر پرورش ماهی، پرورش قارچ و نیروگاه خورشیدی، مجتمع گردشگری علمی و تولید لباس را دایر کردیم و در نظر داریم، امسال آنها را گسترش دهیم.

توحید و تعلم دو بال برای رسیدن به مقامات عالی است

نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد نیز توحید و تعلم را دو بال برای رسیدن به مقامات عالی دانست و گفت: بیگانگان تلاش خود را به کار بستند تا خدا را از جوانان بگیرند و در عوض اهداف مادی و غیرتوحیدی را در فکر و اندیشه آنها جای دهند.

آیت‌الله محمدرضا ناصری اضافه کرد: در سفر دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به استان یزد به وی یادآوری کردیم که تعلیم و تربیت را از دبستان و از مجموعه مدارس دانشگاه آزاد اسلامی آغاز کنید. کار فرهنگی در دانشگاه و برای دانشجویان خوب است؛‌ اما برای دانش‌آموزان و مقاطع دبستان تأثیرگذاری بیشتری دارد.

وی کتاب‌های معارف دانشگاه را فاقد جذابیت خواند و بیان کرد: جزوه‌ای از مباحث توحید تا معاد برگرفته از کتاب‌های شهید مطهری تهیه شده و در دانشگاه یزد مشغول به تدریس شدم. به مرور زمان، تعداد دانشجویان برای یاد گرفتن دروس معارف زیاد شد و استقبال بالا گرفت. این ریشه در بی‌روح بودن کتاب‌های معارف آن زمان دانشگاه داشت. اکنون جزوه‌ای برگرفته از ۱۰۰ مقاله تهیه شده که برای تدریس در دانشکده‌ها جالب و در جوانان تأثیرگذار است.

به گزارش آنا، در ادامه رؤسای واحد‌ها و معاونان اقدامات و دستاورد‌های خود را در شهرستان‌ها بیان کردند و حمایت نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد را سبب دلگرمی و انگیزه برای تلاش بیشتر دانستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • امیدآفرینی در درآمد غیرشهریه‌ای با محصولات نوآورانه و فناورانه
  • امیدآفرینی در درآمدزایی غیرشهریه‌ای با استفاده از محصولات نوآورانه و فناورانه
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری را به جامعه نوآور تبدیل می‌کند
  • نخستین و بالاترین نیاز جامعه امنیت است
  • سند تحول و تعالی دانشگاه نظام فناوری به جامعه نوآور تبدیل می‌کند