Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه تهران با بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب باید به گفتمان تبدیل شود گفت: سازش با آمریکا و غرب نه‌تنها بدون هزینه نیست بلکه هزینه‌های آن به‌مراتب بیش‎تر و گسترده‌تر از مقاومت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  سفیر افلاک، ابراهیم متقی شامگاه شنبه در نشست شورای عالی سیاست‌گذاری جبهه اسلامی نیروهای انقلابی لرستان که به‌منظور تبیین بیانیه گام دوم انقلاب برگزار شد اظهار داشت: نظریه‌پردازان غربی نظریه خامی در مورد انقلاب دارند و معتقدند انقلاب مانند یک تب و مرض است و زمانی که یک سیستم خوب کار نکند آن سیستم مریض می‌شود و انقلاب هم در فضای ریکاوری قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: غربی‎ها معتقدند همه انقلاب‎ها بازگشتی به دوران قبل دارند، اصطلاحاً همه انقلاب‎ها از یک وضعیت فضای انقلابی عبور و وارد مرحله‌ای می‌شوند که به‌نظام تبدیل می‌شوند، آن‌ها می‌خواهند بگویند انقلاب در آخر بازگشت به وضعیت و هنجاری پیشین است.

 

استاد دانشگاه تهران با اشاره به این‌که غربی‌ها بر این عقیده هستند که قالب یک انقلاب با گذشته هیچ تفاوتی ندارد و الگو، منش و روش نخبگان جدید و قدیم مثل هم است تصریح کرد: گام اول انقلاب در دو مرحله به اتمام رسید، در مرحله نخست انقلاب پیروز شد و در مرحله دوم نظام سیاسی جدید مستقر گردید؛ گام اول انقلاب را جوانان شکل دادند و گام دوم را هم بایستی جوانان به‌پیش ببرند، موتور محرک گام دوم انقلاب جوانانی هستند که باید از تجارب نسل اول انقلاب بیاموزند.

 

وی به جابه‌جایی در روش‌های تبلیغاتی اشاره کرد و گفت: هدف‌گذاری‌ها باید در یک تشکل برنامه‌ریزی شود، تشکل‌های انقلابی یک شهر و استان باید بدانند بیانیه گام دوم انقلاب بایستی به گفتمان تبدیل شود، نیروهای آن جوانانی هستند که در کنار جوانان قبلی قرار می‌گیرند و از تجارب آن‌ها بهره‌مند می‌شوند.

 

متقی بیان کرد: انقلاب ما مثل انقلاب‌های دیگر نیست که ساختار قدرت عوض شد همه‌چیز دچار تغییر شود، رویکرد انقلاب ما دائمی بوده و باید نسل‌های امروز و آینده بدانند کارهای نکرده زیادی دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: گفتمان عدالت تحولی ا‌ست که موردتوجه جامعه بوده، بدون گفتمان عدالت انتخابات پیش رو به نتیجه نخواهد رسید، گفتمان عدالت به دنبال این است که توزیع ثروت و وضعیت نخبگان در جامعه چگونه باشد، متأسفانه امروز فضای انقلاب دچار آسیب شده است و زمامداران از جامعه فاصله گرفته‌اند.

 

استاد دانشگاه تهران با اشاره به این‌که یک بحث اساسی به نام نفوذ دوجانبه در بیانیه گام دوم انقلاب مطرح است اظهار داشت: در نفوذ اول افراد اطلاعات می‌فروشند اما نفوذ دیگر که بیش‌تر موردتوجه است زمانی پیش می‌آید که عضو خانواده انقلاب باشیم، به هیچ کشوری وابسته نباشیم اما همان حرف را بزنیم که غربی‌ها می‌خواهند.

 

وی افزود: در سال ۸۸ که آن تنش‌ها پیش آمد عده‌ای خواستند بگویند اینجا وابسته به سرویس‌های خارجی است اما آن‌ها هم اندیشه انقلاب بودند و کاری کردند که شکافی بین نهادها، نخبگان، سیاسیون، مدیران و... رخ دهد و این چیزی بود که غربی‏ها در داخل کشور به دنبال آن بودند.

 

متقی بیان کرد: نهادهای حکومتی بایستی در بیانیه گام دوم به نیروهای انقلابی و الگوهای جهادی توجه داشته و نگاه جامعه و مسئولین به داخل معطوف بوده و به جهان غرب اعتماد نشود.

 

وی با اشاره به این‌که برجام تحمیل اراده از طریق متقاعدسازی بود و خیلی خوب نتیجه داد عنوان کرد: اگر بحث مذاکره در میان باشد اول بایستی دستور کار مذاکره مهیا شود، مسئله اصلی گام دوم انقلاب تداوم عزت، حکمت و مصلحت است، حفظ نظام سیاسی اوجب واجبات است و هیچ مصلحتی بالاتر از آن نخواهد بود، اینجا اندیشه انقلاب پویا خواهد شد تا یک نظام سیاسی از چالش‌ها عبور کند.

 

استاد دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: ایران یک قدرت بازدارندگی نسبی دارد، اگر یک کشور جهان‌سومی دیگری می‌توانست یک پهپاد دشمن را به زمین بنشاند و بازدارندگی ایجاد کند به رقص و پای‌کوبی می‌پرداخت که این نشان از نعمت ثبات نسبی قدرت سیاسی و اراده ملت ایران دارد.

 

وی جنگ آینده را جنگ اراده‌ها دانست و گفت: امروز ایران در جهان به یک هویت تبدیل‌شده است و آن هویت مقاومت است، اگر می‌خواهیم کشور را بسازیم بایستی بر اقتصادی مقاومتی تمرکز کرده و به خوداتکایی ایمان داشته باشیم؛ دشمنی غربی‌ها با ما ساختاری است اما اندیشه آن‌ها تغییر است، سازش با آمریکا و غرب نه‌تنها بدون هزینه نیست بلکه هزینه‌های آن به‌مراتب بیش‎تر و گسترده‌تر از مقاومت است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۶۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار روتردام در تبدیل سنگفرش‌های خیابانی به فضای سبز

روتردام هلند که در راستای ارمغان سرسبزی و پایداری بیشتر برای شهر از طرح جایگزینی سنگفرش‌های خیابان‌ها با فضاهای سبز خبر داده بود، به‌تازگی اعلام کرد برای چهارمین سال متوالی این طرح را تمدید خواهد کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روتردام در سال ۲۰۲۰ از تصمیم خود برای جایگزینی کاشی‌های فضای باز با فضای سبز خبر داد و در سال جاری اعلام کرد که برای چهارمین سال متوالی به این ابتکار عمل خواهد کرد. از زمان اجرای این تصمیم بیش از ۴.۳ میلیون کاشی از سطح شهر برداشته و با درختچه‌ها، درختان و سایر عناصر فضای سبز مبادله شد. بیش از ۱۳۵ هزار مورد از این کاشی‌ها در سال گذشته با همکاری ساکنان، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی و عمومی در کنار نهاد شهرداری جایگزین شدند.

شهرداری روتردام بر اهمیت سبزتر و مقاوم‌تر کردن شهر در برابر تغییرات آب‌وهوایی تأکید و اعلام کرد که اروپا گرم‌ترین تابستان را در سال گذشته تجربه کرد و کاشت درختان بیشتر در کوچه‌ها و خیابان‌ها، بخشی از اثرات منفی شهرنشینی از جمله اثر جزیره گرمایی و مسائل مربوط به مدیریت روان‌آب‌های سطحی را کاهش می‌دهد. سبزتر کردن شهر همچنین کیفیت هوا را بهبود می‌بخشد و با گسترش منطقه در دسترس حیات‌وحش، اثرات مثبتی بر تنوع زیستی دارد.

امسال بیش از ۱۵۰ واحد دولت محلی هلند از بیست‌ویکم مارس تا سی‌ام اکتبر به جایگزینی کاشی‌های فضای باز با فضای سبز و بهبود کیفیت زندگی ساکنان خود اقدام خواهند کرد و بلژیک امسال برای اولین بار به این طرح ملحق شده است.

این اقدام بخشی از یک هدف گسترده‌تر برای گسترش چشمگیر فضای سبز در شهر برای مقاومت در برابر اثرات تغییرات آب‌وهوایی است، زیرا از آنجا که گرمای شدید، سیل، خشکسالی و از دست دادن تنوع زیستی در حال تبدیل شدن به مشکلات فزاینده‌ای در سراسر جهان است، جایگزینی سطوح غیرقابل نفوذ سنگ‌فرش‌شده با سطوح متخلخل، گیاهان و درختان بخش کلیدی مقابله با این چالش‌ها به‌ویژه در شهرها خواهد بود.

حذف سطوح غیرقابل نفوذ مانند کاشی و بتن، امکان نفوذ آب باران در سفره‌های زیرزمینی را ایجاد می‌کند و آن را برای استفاده‌های بیشتر در دسترس قرار می‌دهد.

مسئولان روتردام همچنین خاطرنشان کردند که این شهر در آینده فضای کمتری برای خودروها خواهد داشت و بخش عمده آن به پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و حمل‌ونقل عمومی مرکزی اختصاص خواهد داشت. این اقدام فرصت‌های بزرگی را برای فضای سبز بیشتر در شهر فراهم می‌کند، زیرا جاده‌های کوچک‌تر و محل‌های پارک کمتر فضای بیشتری را برای راهروهای سبز مخصوص پیاده‌روی فراهم می‌آورد.

ابتکار چهارساله روتردام تصورات عمومی را در مورد ظاهر شهرهای هلندی تغییر داد، چراکه هلند همواره کشور کاشی‌ها و سنگفرش‌ها بوده است. با این حال روتردام موفق به تغییر در ادراک ساکنان خود در این زمینه شد و موجب شد آن‌ها به‌صورت خودجوش فضاهای مقابل خانه‌های خود را با باغ‌های سبز جایگزین کنند.

کد خبر 747478

دیگر خبرها

  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • عملیات «وعده صادق» سربلندی جهان اسلام
  • عملیات وعده صادق سربلندی جهان اسلام
  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل مرز «صلح و دوستی» به مرز «رفاه مشترک»
  • ابتکار روتردام در تبدیل سنگفرش‌های خیابانی به فضای سبز
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • ثبت سومین سازش پرونده قتل در آذربایجان غربی