Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@06:34:47 GMT

سوپ کرم مرغ، سوپ سنتی کشور‌های جنوب شرق آسیا

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۷۸۵۳

سوپ کرم مرغ، سوپ سنتی کشور‌های جنوب شرق آسیا

سوپ کرم مرغ یک سوپ سنتی است که در کشور‌های جنوب شرق آسیا سرو می‌شود. در این سوپ از مرغ پخته شده، آب مرغ، شیر و سبزیجات خرد شده استفاده می‌شود. آویشن به این سوپ مزه و عطر ملایمی می‌بخشد؛ بنابراین حتما از آن استفاده کنید. این سوپ معرکه با نان کروتان حسابی می‌چسبد.

برای تغلیظ کردن این سوپ فقط کافی است که مرغ و سبزیجات را از این دستور حذف کنید و فقط از آب مرغ، شیر، سیر و پیاز و ادویه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به سوپ فرصت دهید تا همانند سس غلیظ شود. کرم سوپ شما آماده است. می‌توانید آن را به مدت ۳ الی ۴ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن جاافتادن سوپ

۱-برای خوشمزه‌تر شدن سوپ بهتر است سینه مرغ را همراه با یک پیاز بزرگ و یک عدد سیر بپزید. لازم نیست آن‌ها را خرد یا قاچ کنید، درسته در قابلمه انداخته و به همان شکل هم خارج کنید.

۲- اگر می‌خواهید از قارچ در دستور تهیه سوپتان استفاده کنید توصیه می‌کنیم که به آن کمی آبلیمو بزنید و اجازه بدهید بماند. تابه را داغ کرده و مقدار کمی روغن بریزید. وقتی حسابی داغ کرد قارچ‌ها را درون تابه بریزید. شوک حرارتی مانع از سیاه شدن قارچ‌ها در حین جوشاندن می‌شود.

۳- بعد از انجام دادن مرحله ۲ بهتر است قارچ‌ها را در آبکش بریزید تا روغن از آن‌ها جدا شود.

۴- در سوپ روغن نریزید؛ چربی مرغ پخته شده کافی است.

۵- برای لعاب دار شدن سوپ ۱ الی ۲ قاشق آرد بریزید.

از انواع دیگر سوپ می‌توان به: سوپ نخود مدیترانه‌ای، سوپ مرغ و سبزیجات، سوپ گل کلم و آش بلغور با شیر اشاره کرد.

مواد لازم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۱/۲ پیمانه
سیر: ۱ حبه
پیاز کوچک: ۱ عدد
هویج کوچک: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز: نصف ۱ عدد
ساقه کرفس: ۱ عدد کوچک
آب مرغ: ۲ پیمانه
شیر: ۳ پیمانه
نمک: به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی
پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
نخود فرنگی یخ زده: ۳/۴ پیمانه
مرغ پخته خرد شده: ۱ پیمانه



مراحل پخت

اول از همه مرغ را در مقداری آب به همراه پیاز و ادویه مورد نظر بپزید. طوری که پس از پخته شدن مرغ حداقل دو پیمانه آب در قابلمه باقی‌مانده باشد.

سپس مرغ پخته را خرد یا ریش ریش کنید.

یک پیمانه مرغ خرد شده و دو پیمانه از آب مرغ را برای تهیه سوپ جدا کنید.

روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود.

پیاز را خرد و سیر را رنده کنید و آن‌ها را داخل روغن داغ شده بریزید.

حدود ۲ دقیقه تفت بدهید تا پیاز شفاف شود، ولی قهوه‌ای نشده باشد.

هویج، فلفل دلمه‌ای و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

کره را اضافه کنید و اجازه بدهید ذوب شود.

سپس آرد را اضافه نمایید.

آنقدر هم بزنید تا همه مواد مخلوط شود.

۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید و مرتب هم بزنید.

آب مرغ را داخل قابلمه آرد بریزید و هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل شود.

سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.

حال پودر سیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید.

نخود فرنگی و مرغ خرد شده را نیز داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

بگذارید سوپ روی شعله ملایم ۴–۵ دقیقه گرم و غلیظ شود، اما نگذارید بجوشد (حباب ظاهر نشود).

در این مدت مرتب سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد.

وقتی سوپ به غلظت دلخواه شما رسید آن را بچشید و نمک و فلفل را تنظیم کنید.

سوپ کرم مرغ را داخل کاسه‌های سوپخوری بریزید و رویش نان کروتان و کمی آویشن بریزید و آن را سرو کنید.

منبع: غذالند

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی سوپ غذای ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم

بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی سیستان و بلوچستان طی سه روز در این استان نازل شد و این خبر خود گواه مصائب و مشکلاتی است که برای مردم به همراه داشت تا جایی که بسیاری از استان‌های کشور برای کمک و امدادرسانی به مردم این استان بسیج شدند.

به گزارش خبرنگار میهن بارش‌های سیل‌آسا که در هفته پایانی فروردین ماه جنوب کشور را فراگرفت، بیشترین بارش‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان در شرایطی رقم زد که این منطقه پیش از نوروز نیز متأثر از سیل و بارش‌های شدید بود.
بر اساس برآورد شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان، وقوع بارش‌های سیل‌آسا به تأسیسات آب ۲۸۹ روستا و ۶ شهر استان آسیب وارد کرده، به طوری که به دلیل طغیان رودخانه‌ها قرار است تا برقراری شرایط پایدار، این روستاها به صورت سیار آب‌رسانی شوند.
در همین راستا تمام تجهیزات و امکانات سیستان و بلوچستان و کشور از جمله استان‌های تهران، هرمزگان، خراسان رضوی، فارس و اصفهان برای رفع سریع آسیب‌ها بسیج شدند.
در برخی شهرستان‌های جنوبی سیستان و بلوچستان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شد، همچنین به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی ازروستاها قطع و برخی منازل دچار آب‌گرفتگی شدند، به گونه‌ای که با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفت.

خسارت ۲۱ هزار میلیاردی به بخش کشاورزی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در همین رابطه از خسارت بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال سیلاب در ۱۵ شهرستان این استان خبر داد.
سید محمد رضا سیدحسینی در بازدید از مزارع آسیب‌دیده سیلاب جنوب سیستان و بلوچستان افزود: عمده خسارات وارده به بخش کشاورزی در شهرستان‌های زرآباد، کنارک، چابهار، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری و راسک است.
وی ادامه داد: بیشترین خسارت بارندگی سیل‌آسای اخیر به بیش از ۱۷ هزار هکتار از اراضی زراعی، ۸ هزار و ۵۷۰ هکتار باغ، ۱۹ واحد گلخانه، ۸۴۴ واحد دامداری، ۳ هزار و ۵۱۶ رأس دام سبک و سنگین، ۳۴۲ کلنی زنبور عسل، ۶ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی ،۸۸۸ حلقه چاه کشاورزی و ۸۱ دستگاه ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین در این سیلاب به ۲۰۰ رشته قنات، ۷۷ هکتار اراضی تحت پوشش آبیاری تحت فشار، ۲۹۹ کیلومتر جاده بین مزارع، ۵۰۷ کیلومتر انتقال آب با لوله و کانال، هزار و ۱۱۵ بندسار و سازه آبخیزداری و ۹۸ باب استخر ذخیره آب استان نیز خسارت وارد شد.
وی تصریح کرد: سازمان جهادکشاورزی با تمامی امکانات با تأمین نهاده‌های دام و طیور، ماشین آلات سنگین برای بازسازی بندسارها و قنوات و بازگشایی جاده‌های دسترسی به مزارع و باغات آماده خدمت رسانی است.
حسینی بیان کرد: کار مرمت وبازسازی جاده‌های دسترسی قنوات و احیای بندسارها پس از فروکش کردن سیلاب در جنوب سیستان وبلوچستان آغاز شده است.

نعمت برای سیستان و بلوچستان 
سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه بارش‌های اخیری که در منطقه بلوچستان رخ داد موجب تأمین آب منطقه برای مدت حداقل دو سال آینده شد، اظهار کرد: همه سدهای سیستان و بلوچستان پر شده‌اند و برای حدود دو سال آب منطقه تأمین است و می‌توان گفت بارش‌ها در منطقه بلوچستان اثر مثبتی داشته است.
 عیسی بزرگ‌زاده ادامه داد: خوشبختانه ۱۷۰ میلیون مترمکعب آب در سد کهیر ذخیره شده و در سدهای پیشین و زیردان هم هرکدام ۵۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره شده است.
سخنگوی صنعت آب کشور با بی‌سابقه دانستن بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۵۰ درصد بارش کل سال آبی استان در سه روز اتفاق افتاد. 
وی درباره آخرین وضعیت بارش در استان‌های جنوبی خاطرنشان کرد: بارش‌های جنوب‌ شرق کشور به‌ویژه در استان‌های سیستان و بلوچستان و هرمزگان با مقادیر بی‌سابقه بارشی در روزهای ۲۸ تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ در حالی به‌وقوع پیوست که در پنج ایستگاه باران‌سنجی بارش‌های بالای ۲۰۰ میلیمتر ثبت شد و ایستگاه زرآباد نیز با بارش بالای ۲۷۰ میلیمتر، رکورد بی‌سابقه‌ای را ثبت کرد.وی افزود: متوسط بارش استان سیستان و بلوچستان حدود یکصد میلیمتر است که در این سامانه بارشی، بیش از ۵۰ درصد بارش استان تحقق یافت و بارش استان نسبت به متوسط بلندمدت بیش از ۶۰ درصد رشد را ثبت کرد.
سخنگوی صنعت آب کشور گفت: آمارهای ثبت شده در این سامانه بارشی حاکی از شدت این سامانه نسبت به چرخند حاره‌ای گونو سال ۸۶ و بارش‌های دی سال ۹۸ بوده و در اثر این بارش‌ها، تقریباً تمامی سدهای منطقه سرریز شد.

آب‌هایی که هرز می‌رود
در همین حال نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از حضور مسئولان اجرایی کنار سیل‌زدگان  اظهار کرد: متأسفانه مشکلات در اثر تخریب زیرساخت‌های آب و برق و راه بسیار بیشتر شده و ارائه خدمات به سیل‌زدگان با مشکلات زیادی همراه است.
معین‌الدین سعیدی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو تلاش بسیاری را برای مهار آب‌های مرزی انجام می‌دهد، اما باز هم بخشی از این آب‌ها به دریا می‌ریزد.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کشاورزان از سیل اخیر خسارات زیادی دیده‌اند و باید برای جبران خسارات وارد شده به زیرساخت‌ها بودجه اعتباری در نظر بگیریم.
وی همچنین با اشاره به بارش‌های سیلابی مونسونی در جنوب استان و ضرورت مهار آب‌های ناشی از این بارندگی‌ها گفت: این راهکار فقط  نیاز به ایجاد بند بتنی در مسیر رودخانه باهو دارد  که پیش از این هم این پیشنهاد بارها به وزرای جدید و قدیم نیرو ارائه شده است؛ زیرا هرسال میلیون‌ها مترمکعب آب به دنبال بارندگی‌ها به دریا می‌ریزد و مردم از این میزان آب محروم شده و نمی‌توانند از آن استفاده‌ کنند.سعیدی افزود: در موضوع مهار آب و ایجاد دایک‌های حفاظتی روی رودخانه‌های کاجو و باهو و سایر رودخانه‌های فصلی این منطقه هنوز اقدام لازم نشده است و همچنان در حال پیگیری این موضوع هستیم.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ بیش از یک میلیون متر مکعب آب از همین مسیر به دریا سرریز و تدبیری نشده و ما بارها تأکید کرده‌ایم باید در مسیر رودخانه باهو پنج سد بتنی تعریف شود.
وی اذعان کرد: بدون شک فعالیت سامانه بارشی مونسون در جنوب استان سیستان و بلوچستان با حجم قابل توجه بارندگی که در کمتر از چند دقیقه جاری شدن روان‌آب و پرآب شدن رودخانه‌های فصلی را در پی دارد، فرصتی بی‌نظیر برای ذخیره‌سازی آب در استان خشک سیستان و بلوچستان است؛ اما در کمال ناباوری باید گفت بخش عمده این نزولات آسمانی هدر می‌رود.

امدادرسانی به سیل‌زدگان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تاکنون به بیش از ۶ هزار خانواده کمک‌رسانی شده است اظهار کرد: نیروهای عملیاتی این جمعیت تاکنون به ۲۸ هزار و ۵۰۴ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند.
محمدمهدی سجادی افزود: از ۲۸ فروردین ماه، ۱۳ شهرستان و ۱۵۹ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۱۰ تیم عملیاتی هلال احمر به ۲۸ هزار و ۵۰۴ نفر در قالب ۶ هزار و ۳۷۷ خانوار متأثر امدادرسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان تأکید کرد: نیروهای عملیاتی هلال احمر ۲ هزار و ۲۹ نفر از متأثرین را اسکان اضطراری دادند و برای سرنشینان ۲۰ خودرو گرفتار در سیلاب عملیات رهاسازی انجام شد.وی بیان کرد: در این مدت ۳هزار و ۵۰۱ کیلوگرم نایلون پوششی، ۳هزار و ۵۴۱ تخته پتو، ‌هزار و ۹۹۱ تخته موکت، ۹ هزار و ۲۸ بطری آب معدنی و در مجموع ۵هزار و ۶۵۵ بسته غذایی توسط امداد هوایی و زمینی با حضور تیم‌های عملیاتی هلال احمر میان متأثرین توزیع شد.

بازگشایی راه‌های مواصلاتی 
مدیر کل ستاد بحران سیستان و بلوچستان نیز از بازگشایی ۴۷ مسیر روستایی و ۱۵ مسیر اصلی و فرعی در جنوب این استان خبر داد.
مجید محبی با بیان اینکه بیشترین بارندگی با ۲۷۰ میلیمتر در زرآباد سیستان و بلوچستان گزارش شد، افزود: در حال حاضر ۳هزار نیروی امدادی، خدماتی و انتظامی در قالب ۷۰۶ تیم عملیاتی به همراه ۷۴۵ دستگاه ماشین‌آلات در حال کمک‌رسانی در مناطق درگیر سیلاب استان هستند.
وی ادامه داد: در این راستا از مجموع ۳۲۹ راه روستایی مسدود ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات‌رسان تاکنون ۴۷ مسیر بازگشایی شده است.
مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: تمام تلاش ما آن است ارتباط در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان برای انجام خدمات امدادی برقرار شود. منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • کدام استان‌های کشور بارانی است؟
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • جلو هرز روی آب‌ها را بگیریم
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب کشور + فیلم
  • دسر ساده و سریع یخچالی را با این سه ماده غذایی ساده درست کنید
  • چغاله بادام پلو با مرغ یک غذای متفاوت برای فصل بهار
  • یک دسر خوشمزه و سه سوته با چهار قلم مواد
  • استقبال چشمگیر از محصولات دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا