Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@00:05:16 GMT

علل افتادگی پلک در کودکان

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۸۴۹۴

علل افتادگی پلک در کودکان

سعید یادگاری متخصص چشم درباره افتادگی پلک کودکان اظهار کرد: به افتادگی پلک فوقانی پتوز گفته می‌شود؛ این افتادگی ممکن است خفیف بوده و یا تمامی مردمک را بپوشاند. در برخی موارد پتوز می‌تواند دید طبیعی را محدود یا حتی به‌طور کامل مسدود کند.

وی در ادامه گفت: پتوز می‌تواند یک یا هر ۲ چشم را درگیر کند. همچنین مکن است وراثتی بوده باشد و در بدو تولد بروز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختلال در سنین بالاتر هم اتفاق می‌افتد.

یادگاری گفت: پتوز مادرزادی به معنای وجود پتوز در بدو تولد است؛ اگر کودکی با پتوز متوسط یا شدید متولد شود، ممکن است برای تکامل بینایی نیازمند درمان فوری باشد. پتوز مادرزادی اغلب در اثر نقص در تکامل عضله بالابرنده پلک فوقانی که عضله لواتور نام دارد، اتفاق می‌افتد. اگرچه به‌طور معمول یک اختلال مجزا می‌باشد، اما در موارد مادرزادی، ممکن است همراه با اختلالاتی همچون؛ اختلال حرکات چشمی، بیماری‌های عضلانی، تومور‌های پلک یا سایر تومورها، اختلالات عصبی، عیوب انکساری باشد. پتوز مادرزادی به‌طور معمول با گذشت زمان بهبود نمی‌یابد.


وی درباره علائم و نشانه‌های پتوز گفت: شایعترین علامت آشکار پتوز در کودکان، افتادگی پلک می‌باشد؛ در پتوز مادرزادی، اغلب عدم تقارن چین پلک فوقانی وجود دارد.

یادگاری افزود:کودکان مبتلا به پتوز ممکن است برای دیدن مجبور شوند گردن خود را به عقب خم کنند یا ابرو‌ها را به سمت بالا بکشند؛ این حرکت‌های سر و صورت نشان می‌دهند که کودک سعی می‌کند برای دیدن از هر دو چشم خود استفاده کند. بعد از گذشت چند سال، این وضعیت‌های غیر طبیعی سر ممکن است به اختلالات ظاهری سر و گردن هم منجر شود.


متخصص چشم درباره درمان افتادگی پلک گفت: در اغلب موارد، پتوز کودکان با جراحی درمان خواهد شد. اگر تنبلی چشم هم وجود داشته باشد، ممکن است درمان با قرار دادن پوششی بر روی چشم سالم صورت بگیرد، مانند؛ استفاده از عینک یا قطره چشمی باشد. تشخیص لزوم انجام جراحی و انتخاب روش مناسب برای درمان پتوز، بر اساس عواملی همچون؛ سن کودک، درگیری یک یا هر دو پلک، شدت پتوز قدرت عضلات بالا برنده و پایین آورنده پلک، وضعیت حرکات چشمی صورت می‌گیرد.

وی متذکر شد: در اوایل دوران زندگی به‌طورمعمول ضرورتی به انجام جراحی برای موارد خفیف تا متوسط پتوز وجود ندارد. هم در موارد ذکر شده و مورد‌هایی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند، باید به طور منظم از نظر تنبلی چشم، عیوب انکساری و حالت‌های وابسته توسط پزشک مربوطه بررسی شود و در صورت نیاز تحت درمان قرار بگیرد.



منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: افتادگی پلک چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۸۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت گوش در کودکان + فیلم

عفونت گوش از جمله شایع‌ترین عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی است که گوش میانی (فضای پر شده از هوا پشت پرده صماخ که استخوان‌های کوچک لرزان گوش در آن ناحیه قرار دارند) را تحت تاثیر قرار می‌دهد.  این علایم در کودکان شامل درد گوش خصوصا هنگام دراز کشیدن، احساس کشیده شدن گوش، دشواری در به خواب رفتن، گریه کردن بیش از حد معمول، تحریک پذیری بیش از حد، دشواری در شنیدن یا پاسخ به صداها، از دست رفتن حس تعادل، تب ۳۸ درجه سانتی گراد یا بالاتر، بیرون آمدن مایعات از گوش، سردرد و از دست دادن اشتها می‌باشد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • مادران باردار مراقب مصرف کرم‌های ضد آفتاب باشند
  • استفاده بی خطر از کرم‌های ضد آفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • بهترین راه برای از بین بردن کپک‌ها
  • نحوه مصرف کرم ضدآفتاب برای مادران باردار و کودکان
  • وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان
  • عفونت گوش در کودکان + فیلم
  • شمشیر دو لبه‌ای به نام کورتون | پاسخ به همه سؤالات و نگرانی‌ها درباره چگونگی مصرف داروهای ضدالتهابی
  • علت سنگ کیسه صفرا چیست؟ + علائم
  • درمان MS با کمک نانومواد ممکن شد
  • علل ورم و پف کردن نقاط مختلف بدن