Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

 معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: نهادینه شدن تفکر و نگاه ملی، حاکمیتی و سازمانی در تعامل و همگرایی با مشتریان و فعالین عرصه حمل و نقل دریایی در راستای ارائه خدمات مطلوب تر، در سال رونق تولید ضرورت دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد علی حسن زاده در سیزدهمین گردهمایی کارشناسی تعرفه، با هدف تبیین تغییرات کتابچه تعرفه سال ۱۳۹۸ و ارائه برنامه ها و رویکردهای آتی سازمان، افزود: اقدامات بسیار مهمی در راستای ایجاد و پیاده سازی سیستم تعرفه گذاری منعطف در کتابچه تعرفه خدمات دریایی و بندری سال ۱۳۹۸ صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی اذعان داشت: از جمله اقدامات صورت گرفته در سیستم تعرفه گذاری، تفکیک کتابچه های خدمات بندری و دریایی بنادر شمالی از بنادر جنوبی و همچنین حذف کلیه تخفیفات حجمی از کتابچه تعرفه خدمات دریایی و بندری و هدفمند کردن  آنها در قالب قراردادهای منعقد شده  است.

وی خاطرنشان کرد: نهادینه شدن تفکر و نگاه ملی، حاکمیتی و سازمانی در تعامل و همگرایی با مشتریان و فعالین عرصه حمل و نقل دریایی در راستای ارائه خدمات مطلوب تر ، در سال رونق تولیداهمیت قابل توجهی دارد.

 محمد حسین اصل سعیدی پور ؛ مدیرکل توافقنامه ها و توسعه بازار سازمان بنادر  نیز در گردهمایی کارشناسی تعرفه معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی به تشریح نقش و اثرات مهم سیاستگذاری و مدیریت تعرفه های خدمات بندری و دریایی در شرایط کنونی و عملکرد مطلوب سازمان در مواجهه با تحریم های ظالمانه و یک جانبه  غرب از طریق اتخاذ تصمیمات به موقع و کارشناسی به منظور حمایت از کلیه ذی نفعان و حفظ جریان ورود و خروج کالا از به بنادر کشور پرداخت. 

 وی با بیان اینکه در تدوین تعرفه های خدمات بندری و دریایی تمام جوانب عملیاتی و اقتصادی مد نظر قرار گرفته است، تاکید کرد: ضرورت هماهنگی در بین آحاد سازمانی برای اجرای صحیح این تعرفه ها، تسریع در عملیات به روز رسانی و هماهنگ سازی برنامه های نرم افزاری با کتابچه تعرفه سال۱۳۹۸ بسیار حیاتی است. 

 بنابر اعلام مدیرکل توافقنامه ها و توسعه بازار سازمان بنادر و دریانوردی،  « برنامه ریزی جهت نظارت بر اجرای بهینه تعرفه ها در بنادر با تشکیل کارگروه ویژه » ؛ « برنامه ریزی برای تفکیک کتابچه تعرفه بنادر کوچک بازرگانی از بنادر بزرگ بازرگانی» و « برنامه ریزی برای برگزاری جلسات هماهنگی و همفکری با انجمن های ذینفع و بخش خصوصی مرتبط» در دستور کار این اداره کل قرار دارد. 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خدمات دریایی و بندری محمد علی حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی عملیات بندری در بنادر شرق هرمزگان

تین نیوز

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از هوشمندسازی عملیات بندری (سامانه های ورود و خروج وسایل نقلیه) در راستای کاهش ترافیک و تسریع در ارائه خدمات بهینه به صاحبان کالا در بنادر شرق این استان خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، حمیدرضا محمدحسینی تختی از هوشمندسازی عملیات بندری (سامانه های ورود و خروج وسایل نقلیه) در راستای کاهش ترافیک و تسریع در ارائه خدمات بهینه به صاحبان کالا در بنادر شرق این استان خبر داد و اظهار کرد: در راستای کاهش ترافیک بندری، بهبود و تسریع در عملیات و ارائه خدمات مناسب، سامانه مدیریت تردد ناوگان با هدف ارتقای شاخص های بندری در حال اجرایی شدن قرار دارد.

وی ادامه داد: مطابق با ابلاغیه های سازمان بنادر و دریانوردی مبنی بر تسهیل عبور و مرور وسایط نقلیه، با هدف کاهش و کنترل ترافیک با تجهیز سامانه های اکسس کنترل (Access control) و مدیریت تردد ناوگان حمل جاده ای، اقدامات اولیه برای نصب و استفاده بهینه از این سیستم در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر بندر شهید باهنر در خصوص مزایای این طرح گفت: با عملیاتی شدن این سامانه به صورت موازی و برخط می توان از طریق مدیریت زمان و هوشمندسازی کنترل ورود و خروج وسایط نقلیه از حجم اضافی ترافیکی مبادی ورودی شهر تا حد چشمگیری جلوگیری کرد.

محمدحسینی تختی از دیگر اهداف این طرح به ارائه مطلوب خدمات، افزایش بهره وری و اطمینان از انطباق آن با قوانین سازمان اشاره کرد و افزود: برنامه های تدوین شده در این زمینه رویکردی جامع و مساله محور دارد و با اجرای آن روند ورود وسیله نقلیه، حین تخلیه و بارگیری و نیز خروج آن با نظم، سرعت و سهولت انجام خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • هوشمندسازی عملیات بندری در بنادر شرق هرمزگان
  • هوشمند‌سازی عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان
  • ◄ عملیات بندری وسایل نقلیه در بنادر شرق هرمزگان هوشمند سازی شد
  • راه اندازی دهکده لجستیک در بوشهر
  • دهکده لجستیک در بندر بوشهر راه‌اندازی می‌شود
  • دهکده لجستیک در بوشهر راه‌اندازی می‌شود
  • ارتقای سرعت خدمات دهی در بنادر شرق با هوشمندسازی عملیات بندری
  • راه‌اندازی دهکده لجستیک برای تخلیه و بارگیری کالا در بوشهر
  • لایروبی بیش از سه میلیون مترمکعب از اسکله‌ها و آبراه‌های بندر امام خمینی