Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- جاده یاسوج- چرام ازجمله محورهای پرحادثه و خبرساز در استان کهکیلویه و بویر احمد است که با وقوع حوادث متعدد اما اقدام عاجلی برای حل مشکلات آن نشده است.

قدس آنلاین-گروه استان ها: بازدید استاندار کهگیلویه و بویراحمد در آخرین روز از هفته گذشته از جاده یاسوج - چرام علاوه بر اینکه نقطه امیدواری در دل اصحاب رسانه کاشت اما یادآور خاطرات تلخی در این محور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمد تقوی با حضور در محل وقوع حادثه تصادف در منطقه «آب حیات» که منجر به کشته شدن هشت نفر از اعضای یک خانواده شد، حوادث جاده‌ای را تأسف‌بار خواند و بر ضرورت تعریض این محور تأکید کرد اما باید دید آیا دستور استاندار مبنی بر ایمن‌سازی این محور کارساز است؟

جاده یاسوج- چرام ازجمله محورهای پرحادثه و خبرساز در استان کهکیلویه و بویر احمد است که با وقوع حوادث متعدد اما اقدام عاجلی برای حل مشکلات آن نشده است.

محور ۱۴۸کیلومتری یاسوج- چرام با تعریف راه روستایی اما گذرگاه مسافران استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی از شهرهای استان خوزستان  است که این بار ترافیکی موجب سوانح دل‌خراش شده استکم‌عرض بودن جاده، پیچ‌های مرکب و تند، شیب زیاد و از همه مهم‌تر نبود ملزومات ایمنی ازجمله سپرهای حفاظتی در کنار جاده و پرتگاه‌ها موجب شده تا این محور ۲۳ درصد تلفات رانندگی را به خود اختصاص دهد.

حادثه دل‌خراش واژگونی یک خودرو در جاده چرام- یاسوج، در خردادماه امسال و در منطقه معروف به پیچ‌های «آب حیات» که باعث جان باختن ۸ نفر از اعضای یک خانواده شد از حوادث غیرمترقبه‌ای بود که باعث اعلام عزای عمومی در این شهرستان از طرف امام‌جمعه شد.

در همین حال نماینده مردم کهگیلویه ، بهمئی ، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی در مراسم ختم این خانواده اعلام کرد که این موضوع را در صحن علنی مجلس پیگیری خواهد  کرد و از وزیر راه درخواست خواهد کرد تا هر چه سریع‌تر نسبت به تعریض و ایمن‌سازی این جاده اقدامی عاجل شود.

هرچند که عدل هاشمی به وعده خود وفا کرد و هفته گذشته در صحن مجلس تذکر خود را عنوان کرد اما واقعیت این است که هنوز اتفاق خاصی در این رابطه به وقوع نپیوسته است.

وضعیت غیر ایمن جاده

در همین رابطه رئیس پلیس‌راه استان کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه محور ۱۴۸کیلومتری یاسوج- چرام با تعریف راه روستایی است اظهار کرد: بااین‌حال در حال حاضر چندین شهر و شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی از شهرهای استان خوزستان به علت مسافت کمتر از این مسیر استفاده می‌کنند که این بار ترافیکی خود بسترساز بسیاری از اتفاقات ناگوار و سوانح دل‌خراش است.

سرهنگ بهنام ویسی پور بابیان اینکه وجود نقاط طبیعی و تفریحی، آب‌وهوا و اقلیم مناسب و وجود دو امامزاده علی و حمزه(ع) موجب افزایش بار ترافیکی این محور شده است افزود:  ۲۳ درصد تلفات انسانی تصادفات رانندگی استان از ابتدای سال جاری تاکنون مربوط به محور یاسوج- چرام است.

وی ادامه داد: کم‌عرض بودن، پیچ‌های مرکب و تند، شیب زیاد، نقاط حادثه‌خیز متعدد و نبود علائم هشداردهنده از مهم‌ترین مشکلات محور یاسوج- چرام است که نیاز به اصلاح و تعریض دارد.

وی اظهار می‌کند: به دلیل کوهستانی بودن منطقه باید اقدامات بیشتری در محور یاسوج-چرام در راستای ایمن‌سازی انجام شود.

مسئولیت جاده با کیست؟

افزایش سوانح رانندگی و هم‌چنین قربانیان حوادث جاده‌ای در استان کهگیلویه و بویر احمد موجب شد تا نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی این سؤال را مطرح کند که مسئولیت ایمن‌سازی راه‌های ارتباطی که نقش ملی را ایفا می‌کنند با چه شخصی است؟

غلام محمد زارعی  تعداد قربانیان حوادث جاده‌ای در این استان را ۶۰ نفر اعلام کرد و تصریح کرد: خردادماه امسال شاهد جان باختن یک خانواده هشت نفره بودیم و  در آخرین تصادفی که نیز به وقوع پیوست سه دانشجوی نخبه دانشگاه یاسوج متأسفانه جان به جان‌آفرین سپردند.

وی با طرح این سؤال که دراین‌بین چه کسی باید جوابگو باشد و مشکلات را با چه شخصی می‌بایست مطرح کنیم یادآور شد: معلوم نیست این جاده‌های که نقش ملی دارند چرا در چنین وضعیتی هستند و هرروز شاهد این تصادفات هستیم؟

وی بابیان اینکه متأسفانه وضعیت تصادفات در جاده‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به یک کابوس وحشتناک برای مردم و مسئولان تبدیل‌شده  است   ادامه داد: هرروز شاهد تصادفی خون‌بار در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل قرار گرفتن در کریدور  شمال به جنوب هستیم.

تردد سنگین

وی با اشاره به آمار تردد خودروها عنوان کرد: در مسیر یاسوج - اصفهان ۶ میلیون  و بر اساس ناوگان شماری سال جاری  در مسیر یاسوج شیراز ۲ و نیم میلیون خودرو و در مسیر بابامیدان - گچساران ۵ میلیون خودرو تردد کرده  است.

وی اضافه کرد:  این تردد سنگین و وضعیت نابسامان جاده‌ها ازنظر عرض جاده‌ها و نقاط حادثه‌خیز متأسفانه از اول سال جاری تاکنون ۳۲۱۵ نفر به دلیل تصادفات یا مصدوم شدید شدند یا جان خود را ازدست‌داده‌اند.

غلام محمد زارعی  ضمن درخواست از  رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی در خصوص رسیدگی به این وضعیت ابراز داشت: نگاه جدی و مسئولانه به وضعیت راه‌های این استان می تواند جلوی این حوادث خونبار را بگیرد.
 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد گزارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، حسن جهانیان گفت: در ایام نوروز سال جاری با به‌کارگیری از تجربه و تخصص نیرو‌های راهداری و کلیه امکانات خود اقدامات گسترده‌ای را در سطح محور‌های مواصلاتی استان در جهت کاهش ناشی از تلفات و تصادفات انجام داده که می‌توان به ترمیم و روکش آسفالت محور‌های اصلی و فرعی استان _ خط کشی و لکه گیری محور‌ها _ نصب علائم و تجهیزات ایمنی در سطح محور‌ها _نصب دوربین‌های نظارت تصویری _ استقرار ۳۳ اکیپ راهداری و ۳۵۰ نفر راهدار با به‌کارگیری ۲۵۰ دستگاه از انواع ماشین آلات راهداری در سطح محور‌های استان به‌منظور ارائه خدمت به مسافرین و هم‌وطنان عزیز، نگهداری روشنایی محور‌های استان در سطح محور‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به افزایش سفر گردشگران و مسافران نوروزی به استان و تمهیدات لازم برای ایجاد سفری خوش و ایمن برای آنان افزود: اقداماتی نظیر پویش تأثیر گذار چشم به راهیم، استقرار ۶۴ گشت ویژه راهداری، آشکارسازی و رفع بسیاری از نقاط پرحادثه، افزایش گشت‌های راهداری و گشت‌های نامحسوس جاده‌ای، نصب دوربین‌های کنترل سرعت، ارتقای ایمنی حریم راه‌ها، هماهنگی بهینه با پلیس راه و سایر دستگاه‌های اجرایی درگیر در زمینه ارتقای ایمنی تردد‌های جاده‌ای و آموزش و ارتقای ایمنی تردد کاربران آسیب‌پذیر را از عواملی عنوان نمود که موجب دستیابی به نتیجه شده‌است.

جهانیان اظهار امیدواری کرد با بررسی دقیق عوامل وقوع سوانح رانندگی و ریشه یابی آنها و ارائه راهکار‌های مؤثر، تشریک مساعی کلیه دستگاه‌های اجرایی و همچنین رعایت قوانین و مقررات توسط کاربران جاده‌ای، ضمن استمرار روند کنونی کاهش تصادفات، در مجموع سال جاری نیز شاهد کاهش آمار سوانح رانندگی در استان مازندران باشیم.

دیگر خبرها

  • شب شعر و شاهنامه به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • بدحجابی در کافه‌ها و مطب‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • کش و قوس‌های پل قوسی سی سخت پایان ندارد
  • ۱۵۱۸گازگرفتگی سگ در کهگیلویه و بویراحمد گزارش شد/کودک۹ساله در کما
  • ۱۲۸ میلیاردتومان اعتبار برای مسیر یاسوج- سی سخت تخصیص یافت
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • لزوم ایمنی در مسیر جایگزین جاده در حال ساخت یاسوج-سی‌سخت
  • جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت
  • تصادف در جاده گچساران_ بهبهان با یک کشته و 3 مصدوم