Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر طارق عباس ابراهیم عبدالحسین رئیس کمیسیون مشترک ایران و عراق با حضور در ستاد نیروی پدافند هوایی ارتش با امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرمانده این نیرو دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این دیدار گفت: دو کشور ایران و عراق موضوعات و دلایل بسیاری برای اتحاد، همبستگی و تلاش به‌منظور تقویت قدرت اسلامی در منطقه دارند که اشتراکات دینی و مذهبی از مهمترین این دلایل محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشورهای ایران و عراق از اجزا و پیکره امت واحد و جهانی اسلام هستند که مرزهای سیاسی و جغرافیایی نمی‌تواند آنها را از هم دور کند، کما اینکه همه ما می دانیم در مراسم مذهبی به ویژه راهپیمایی گرانقدر و ارزشمند اربعین حسینی (ع)، حد فاصلی بین مردم ایران و مردم عراق وجود نداشته و همه آنها به عنوان یک امت واحد اسلامی زمینه های ظهور حضرت ولی عصر (عج) را در آن راهپیمایی جستجو می کنند.

امیر سرتیپ صباحی فرد ادامه داد: نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به فضل الهی و هدایت های مدبرانه فرمانده معظم کل قوا و اتکا به نخبگان علمی و خبرگان ارزشمند فنی و عملیاتی، سامانه‌های مختلف پدافند هوایی، از جمله رادار های تاکتیکی و استقراری، سامانه سلاح‌های توپخانه ای و موشکی، تجهیزات جمع آوری سیگنالی، تجهیزات جنگ الکترونیک و پهپادها با ماموریت‌های متفاوت در فرکانس ها و بردهای مختلف را تولید کرده است.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به محورهای همکاری پدافند هوایی ایران و کشور عراق تصریح کرد: ما آمادگی داریم در همه حوزه ها، با تشکیل کمیته‌های کارشناسی، زمینه ایجاد و گسترش همکاری متقابل را فراهم کنیم.

در ادامه سرلشکر طارق عبدالحسین رئیس کمیسیون مشترک ایران و عراق گفت: ما و جمهوری اسلامی ایران به لحاظ مشترکات دینی، مذهبی و داشتن دشمن مشترک در یک خط واحد قرار داریم.

سرلشکر طارق با اشاره به توانمندی بالای جمهوری اسلامی ایران در طراحی، ساخت و آموزش سامانه های دفاعی بیان کرد: با توجه به بازدیدهای گذشته هیئت‌های نظامی عراق از توانمندی‌های دفاعی کشور ایران، ما خواستار همکاری متخصصین دفاع هوایی ایران در زمینه ساخت، آموزش و پشتیبانی‌های فنی در تخصص‌های مختلف عملیات جنگ الکترونیک، رادار، مراقبت‌های بصری، فرماندهی و کنترل، محاسبات راداری و همچنین امور نرم افزاری هستیم.

در پایان این دیدار، امیر سرتیپ صباحی فرد تاکید کرد: پدافند هوایی با اتکا به متخصصین داخلی در زمینه ساخت و پشتیبانی فنی سامانه های دفاع هوایی، آمادگی کامل برای تامین نیازهای دفاع هوایی کشور عراق در تمامی تخصص‌ها را دارد.

امیر سرتیپ صباحی فرد در اردیبهشت ماه سال جاری نیز دیدار مشابهی با فرمانده پدافند هوایی کشور عراق داشت و این دیدار نیز در ادامه دیدار های دو طرفه هیئت های نظامی کشور عراق با فرماندهان نظامی ایران است.

کد خبر 4648584

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتش جمهوری اسلامی ایران علیرضا صباحی فرد پدافند هوایی عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه

به گزارش خبرگزاری مهر، در دومین روز نشست نخستین کمیته مشترک قضائی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران و عراق و سوریه با هدف مقابله با اقدامات تروریستی و گروهک‌های تروریستی به ویژه گروهک تروریستی داعش، تفاهم‌نامه این کمیته به امضای کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه، قاضی حسن الشاش، رئیس دیوان عالی سوریه و قاضی لیث جبر، رئیس سازمان نظارت قضائی عراق رسید.

غریب آبادی درباره موارد تفاهم شده میان سه کشور، گفت: گسترش همکاری‌های سه جانبه حقوقی و قضائی از طریق تبادل مستمر اطلاعات و تجربیات، کشف جرایم و تعقیب متهمان، مستندسازی جرایم ارتکاب یافته، تعقیب و استرداد و مجازات عوامل گروهک تروریستی داعش و حامیان آنها و دفاع از حقوق قربانیان در محاکم ملی و بین‌المللی، معاضدت قضائی در قلمرو سه کشور، اقامه دعوا و طرح شکایت در محاکم خارجی علیه گروهک‌های تروریستی و حامیان آنها، شناسایی رهبران و عناصر اصلی گروهک‌های تروریستی و قرار دادن نامشان در فهرست تروریستی سازمان ملل و تعقیب قضائی مباشران، شرکا و معاونان تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق، از مهم‌ترین موارد ذکر شده در این تفاهم‌نامه است.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه تصریح کرد: همچنین در این تفاهم‌نامه مقرر گردید نسبت به تشکیل کارگروه مشترک مستندسازی اقدامات تروریستی ارتکابی از سوی گروهک‌های تروریستی در سه کشور، امکان سنجی تشکیل دادگاه مشترک رسیدگی به جنایات ارتکابی گروهک‌های تروریستی برابر با قوانین سه کشور و تبادل اسناد و اطلاعات مربوط به جنایت تروریستی فرودگاه بین‌المللی بغداد که منجر به شهادت حاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و همراهانشان شد و تعقیب قضائی عاملان این جنایت، اقدام عاجل از سوی اعضای این کمیته به عمل آید.

کد خبر 6082034

دیگر خبرها

  • صدای انفجار در اصفهان و تبریز | شلیک پدافند ایران به پهپادهای مهاجم | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه
  • صدای انفجار در اصفهان و تبریز | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه
  • صدای انفجار در اصفهان و تبریز | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه| شورای امنیت ملی تشکیل جلسه داد
  • فوری| صدای انفجار در اصفهان و تبریز | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه| شورای امنیت ملی تشکیل جلسه داد
  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • یک قدرت بازدارندگی بی بدیل در کشور ایجاد شده است
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد که رژیم صهیونیستی سست‌تر از‌ خانه عنکبوت است
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: ارتش ما یک ارتش انقلابی است