Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@09:51:14 GMT

آب شرب استان زنجان هیچ‌گونه آلودگی ندارد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۹۷۶۳

آب شرب استان زنجان هیچ‌گونه آلودگی ندارد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: آب استان از لحاظ وجود فلزات سنگین سالم است و هیچ آلودگی ابی از این لحاظ ندارد و آزمایشگاه‌های بخش خصوصی نیز این موضوع را تایید کرده‌اند. ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، علیرضا جزء‌قاسمی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: تابستان سال گذشته تابستانی سخت بود اما با اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بدون مشکل عبور کردیم و در کل 21 شهر مشکلی پیش نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امسال بارندگی در استان مناسب بود، افزود: نباید با افزایش بارندگی از صرفه جویی در مصرف اب غفلت کرد با این که یک تا 7 تیر ماه هفته صرفه‌جویی در مصرف آب است اما باید در طول سال صرفه‌جویی در تمام حامل‌های انرژی انجام شود و مختص یک هفته نباشد.

جز‌ءقاسمی با بیان این میزان مصرف آب شرب در زنجان 6 درصد است، افزود: 4 درصد مصرف آب در بخش صنعت و 90 درصد در بخش کشاورزی است که باید دستگاه‌های مربوطه نیز پیگیر موضوع باشد.

ظرفیت تولید آب از تاسیسات آب‌شیرین‌کن بوشهر 70 درصد افزایش یافت"بازار آب" و "بانک آب" تشکیل می شودآبگیری 73 درصد مخازن سدهای گلستان؛ ممنوعیت شنا در محدوده سدها و آببندان‌ها‌

وی خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط فعلی بحث هزینه استحصال، ذخیره و تصفیه آب در استان مطرح است و این امر نیازمند هزینه بالایی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با اشاره به اینکه از یک مهر تا 30 خرداد ماه سال آبی نامیده می‌شود، اظهار داشت: زنجان نسبت به دراز‌مدت 24.7 درصد افزایش بارندگی داشته ‌در صورتی که میانگین کشوری 40 درصد است و زنجان نسبت به کل کشور پایین است و در ردیف آخر قرار دارد.

به گفته وی در سال جاری در استان زنجان 305 میلی متر بارندگی وجود دارد و اگر یک سال گذشته را بررسی کنیم زنجان با شاخص‌های مطرح شده رطوبت خاک، دمای هوا که در ذخیره آب اثر‌گذار است 1.2 درصد ترسالی متوسط، 26.8 درصد ترسالی ضعیف، 63.2 ترسالی نرمال و 6.7 درصد خشکسالی را داشته است.

جزء‌قاسمی با بیان اینکه اگر خشکسالی‌های اخیر را در 120 سال بررسی کنیم 71.7 درصد خشکسالی در سطح استان وجود دارد، اظهار داشت: 4.1 درصد مساحت خشکسالی بسیار شدید، 4.5 درصد بسیار شدید، 40 درصد خشکسالی متوسط و 29.3 درصد خفیف و 26.1 درصد از مساحت استان خشکسالی نرمال دارند.

وی تعداد حلقه های جدید حفر شده در استان را 4 حلقه عنوان کرد و گفت: 7 چاه نیز مجهز شده‌اند و 32 و نیم کیلومتر اصلاح شبکه انجام شده که نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه در بحث کیفیت آب زنجان رتبه برتر کشور در اجرای ایمنی آب است، ابراز داشت: آب خط قرمز ماست و در زمان تاسیس جز رده‌های بالا بوده و استاندارد لازم را دریافت کرده است‌.

وی با اشاره به این که همشهریان از آلودگی آب استان به فلزات سنگین نگرانند، اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب استان اقدام به خرید دستگاه سنجش فلزات سنگین کرده و با 600 میلیون تومان این دستگاه را راه اندازی کرده ‌و بر اساس استاندارد و تکلیفی که وجود دارد سالی دو بار آزمایش انجام می‌شود و آب استان از لحاظ وجود فلزات سنگین سالم است و هیچ آلودگی ابی از این لحاظ ندارد و آزمایشگاه‌های بخش خصوصی نیز این موضوع را تایید کرده‌اند.

جزءقاسمی خروجی تصفیه‌خانه، شرب آب در زنجان و ابهر را در حد ایده‌آل عنوان کرد و اظهار داشت: برای اجرای 41 کیلومتر شبکه فاضلاب از سرمایه‌گذاری 30 میلیارد تومانی بخش خصوصی استفاده شده که باعث شد در استان زنجان 32.7 درصد فاضلاب کار شود که نسبت به سال گذشته 92 درصد افزایش دارد.

به گفته وی در استان زنجان برای بحث تصفیه فاضلاب از سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده شده است و ارتقای فاز اول از 125 هزار نفر به 190 هزار نفر می‌رسد که بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد, در بخش دوم نیز سال بعد تکمیل می‌شود و در مجموع ظرفیت فاضلاب زنجان به 410 هزار نفر اسمی افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب زنجان به کاهش 6.7 درصدی حوادث آب در استان اشاره کرد و گفت: تولید آب در استان نیز 4.6 کاهش یافته است و سرانه تولید آب از 265 لیتر به 245 لیتر کاهش یافته است و میزان سرانه مصرف در شبانه روز نیز از 196 لیتر به 187 لیتر کاهش یافته است.

وی به در آمد حاصل از آب اشاره کرد و اظهار داشت: در آمد آب از 25.3 درصد در سال 96 به 23.4 درصد کاهش یافت و نسبت به میانگین کشوری که 24 درصد است پایین‌تر است.

به گفته وی تولید آب در سال گذشته 66.9 میلیون متر مکعب بوده و در سال 97 نیز به 66.6 میلیون متر مکعب کاهش یافته که کاهش 4 درصدی داشته است و آب مصرفی مشترکین نیز تقریبا ثابت بوده است.

جزء قاسمی با بیان این که در بحث جمع آوری فاضلاب از 9 میلیون متر مکعب به 11 میلیون متر مکعب افزایشه یافته است، افزود: پساب تصفیه یافته از 9.9 میلیون متر مکعب به 14.3 میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد از ۷۰۰ تن زباله تولیدی در قم قابلیت دفن مستقیم ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد شفیعی، ظهر شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: مصالح ساختمانی یکی از بالاترین حجم پسماندهای تولیدی در استان قم است که برای بازیافت آن نیازمند ورود سرمایه گذاران به منظور جلوگیری از انباشت هستیم.

معاون سازمان محیط زیست استان قم گفت: در سالهای اخیر بالغ بر ۲۰ میلیون تن پسماند ساختمانی در استان قم انباشت شده که برای آینده محیط زیست استان نگران کننده است.

وی با بیان اینکه فاضلاب شهری و صنعتی از جمله عوامل مهم در ایجاد آلودگی خاک است افزود: در حال حاضر وضعیت فاضلاب شهری و صنعتی در قم مناسب نیست که این بخش در کنار سموم نباتی و کودهای شیمیایی از جمله چالش های آلودگی محیط زیست در استان است.

شفیعی گفت: بالغ بر ۵۰ درصد از ۷۰۰ تن زباله تولیدی در شهر قم قابلیت دفن مستقیم ندارند که بخش عمده آن مواد پلاستیکی و پلیمری است که آسیب های برای محیط زیست و خاک به همراه دارند.

وی با بیان اینکه فقط ۱۰ درصد از پلاستیک تولیدی در قم بازیافت می شود افزود: ظرفیت بازیافت این مواد بیش از میزان فعلی است.

کد خبر 6083635

دیگر خبرها

  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • سهم بخش کشاورزی از تولید ناخالص داخلی استان زنجان ۲۶.۷ درصد است
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • بیش از ۲ میلیون خدمت سرپایی درمان تامین اجتماعی زنجان ثبت شد
  • رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شدند
  • رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شد
  • آیا ما در خطر وقوع ششمین انقراض جمعی هستیم؟
  • ۵۰ درصد از ۷۰۰ تن زباله تولیدی در قم قابلیت دفن مستقیم ندارند
  • صنایع، مصرف‌کننده ۵۰ درصد از برق کشور
  • ۵۰ درصد برق کشور در بخش تولید مصرف می‌شود