Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جهاددانشگاهی در ۳ حکم جداگانه، شورای سیاستگذاری تلویزیون اینترنتی این نهاد و نماینده‌ی خود در این شورا و مدیر راه‌اندازی این تلویزیون را مشخص کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سید حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی طی احکام جداگانه‌ای، ابوالقاسم رییسی را به عنوان مدیر راه‌اندازی و عضو شورای سیاست‌گذاری تلویزیون اینترنتی این نهاد، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، دکتر عیسی علیزاده، دکتر سید محمد جواد شوشتری و علی متقیان را به عنوان دیگر اعضای شورا و همچنین مهندس علیرضا زجاجی را به‌عنوان نماینده‌ی خود در شورای سیاست‌گذاری منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حکم اعضای شورای سیاست‌گذاری تلویزیون اینترنتی و نماینده‌ی رییس جهاددانشگاهی در این شورا آمده است:

«نظر به اهمیت حرکت در مسیر توزیع عادلانه و منصفانه خدمات قابل ارایه توسط جهاددانشگاهی به مردم شریف ایران اسلامی، انتشار دیدگاه‌های تخصصی کارشناسان خبره در رفع مشکلات و نارسایی‌های کشور و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و فرهنگی این نهاد از طریق رسانه نوین تلویزیون اینترنتی جهاددانشگاهی، نظر به سوابق و تجارب ارزنده‌تان، برای مدت دو سال به عنوان «عضو شورای سیاست‌گذاری تلویزیون اینترنتی جهاددانشگاهی و نماینده‌ی خود در این شورا» منصوب می‌نمایم.

انتظار می‌رود با توجه به نقش مهم این رسانه، مساعی خود را به منظور تسریع و تسهیل بازتاب محتوای تولید شده در حوزه‌های خطیر فرهنگ و فناوری به بهترین شکل ممکن و نیز جلب مشارکت واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی برای پشتیبانی علمی و عملی از این اقدام، به کار بگیرید.»

همچنین در متن حکم ابوالقاسم رییسی به عنوان مدیر راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی جهاددانشگاهی آمده است:

«با عنایت به ضرورت راه‌اندازی و ایجاد" رسانه نوین تلویزیون اینترنتی جهاددانشگاهی"، جنابعالی را با حفظ سمت به‌عنوان «مدیر راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی جهاددانشگاهی» منصوب می‌نمایم. امید است با توکل به خدای متعال و بهره‌گیری از حداکثر توان مجموعه و همکاری همکاران، مساعی خود را در جهت دستیابی به اهداف ذیل در چارچوب مصوبات شورای سیاست‌گذاری معطوف داشته و در جهت تحقق شایسته‌ی آنها اقدامات لازم را معمول فرمایید. مزید توفیقات شما را از درگاه الهی مسالت دارد.

۱. برقراری ارتباط منظم و منطقی و مستمر بدنه کارشناسی و نخبگان جامعه با مجموعه دولت و نظام برای انعکاس نقدهای تخصصی آنان و ارائه نظرات و پیشنهادات در جهت رفع مشکلات و موانع پیشرفت کشور.
۲. حرکت در مسیر توزیع عادلانه و منصفانه خدمات قابل ارایه توسط جهاددانشگاهی به مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی
۳. انتشار دیدگاه‌های تخصصی کارشناسان خبره
۴. اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و فرهنگی جهاددانشگاهی
۵. تولید و انتشار محتوای فاخر در حوزه‌های خطیر فرهنگ، فناوری و آموزشهای مهارتی به بهترین شکل ممکن»

گفتنی است، تلویزیون اینترنتی یا IPTV این امکان را برای کاربران فراهم می‌سازد که بتوانند برنامه‌ی تلویزیونی خود را از میان یک مرجع بزرگ انتخاب کنند و در بستر اینترنت، تلویزیون هوشمند و اپلیکیشن تماشا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه

به گزارش خبرنگار مهر، مسلم حدیدی عصر یکشنبه در مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت که با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش بنیان‌ها در برج فناوری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نقش و اهداف جهاد دانشگاهی برای پیشبرد اهداف خود در راستای حل مشکلاتی از کشور به گونه‌ای مأموریت گرا عمل می‌کند.

وی افزود: همچنین با توجه به نقش و اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در رقم زدن اتفاقات خوب در کشور باید برای وقت بیشتری آن گذاشته شود و با برنامه‌های ویژه گام‌های مهمی برای پیشرفت تمام جامعه برداشت.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: بر اساس اهداف ۲ نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دی ماه سال گذشته تفاهم نامه همکاری بین این ۲ نهاد منعقد شد که این تفاهم‌نامه بر اساس ساحت‌های شش‌ گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین شده که با شروع فعالیت دبیرخانه مشترک همکاری‌های این ۲ نهاد رسماً فعالیت‌های آن آغاز شد.

حدیدی به نام گذاری این طرح همکاری ۲ جانب و مزین کردن آن به نام «شهید نوروز نژاد» اشاره کرد و گفت: در این تفاهم‌نامه ۹ بند کاری تعریف شده که هشت بند آن مربوط به اعت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است و تاکنون جلسات تخصصی متعددیم بین این دو نهاد برگزار شده است.

وی بیان کرد: طرح اردوی راهیان پیشرفت با هدف نشان دادن دستاوردهای استان کرمانشاه یکی از ویژه‌های این تفاهمنامه بوده و بر اساس قابلیت‌هایی که در مجموعه پارک علم و فناوری وجود دارد استان کرمانشاه هم اکنون با ۳۳۰ واحد فناور ۲۰ محصول منحصر به فرد در برج فناوری تولید کرده و به نیاز کشور پاسخ داده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه دانش آموزان نیازمند آشنایی با محورهای حوزه فناوری قابلیت‌های خود در این حوزه‌ها هستند، اضافه کرد: یکی دیگر از محورهای این تفاهم‌نامه رویداد نیشتمان است که د ر این رویداد دانش‌آموزان نسبت به کار و فناوری شناخت بیشتری به دست آورده و با فرهنگ کار و واحدهای فناور آشنایی بیشتری پیدا می‌کنند و در همین راستا در تابستان پیش رو سه کارگاه تخصصی در این حوزه برای دانش آموزان فناور برگزار خواهد شد.

حدیدی ادامه داد: دانش آموزان فناوری که در این کارگاه‌های تخصصی حضور پیدا می‌کنند با شروع مدارس در مهر ماه به عنوان راهبران فناوری در مدارس و تمامی مناطق و روستاها در این حوزه فعالیت‌های فناور محور فعالیت خواهند کرد و دیگر دانش‌آموزان را در این مسیر تشویق می‌کنند.

وی همچنین به برگزاری مناظره دانش آموزی اشاره و عنوان کرد: در این رویکرد تاکنون عملکرد موفقی مشاهده شده که از طریق تعامل با آموزش و پرورش از مهرماه قرار است به صورت تخصصی در بستر آموزشی اقدام شود.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه گفت: یکدیگر از محورهای تفاهم‌نامه مرکز شتابدهی شغلی است که در این محور از واحدهای فناور و موفق در کسب و کار قرار گرفته خواهد شد و با حاضر شدن در کنار تیم‌های متخصص جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش دانش آموزان را راهنمایی خواهند کرد.

حدیدی تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌های مشترک در این تفاهم‌نامه «سفیران علمی» است که در این برنامه پیگیر تقویت ارتباط آموزش و پرورش با زیست بوم فناوری و انتخاب جهاد یاران هرصه کار و فناوری خواهیم بود.

وی افزود: «اندیشکده امید و آینده کرمانشاه» هم به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های این تفاهم‌نامه است که به شناسایی هرچه بهتر مسائل، دغدغه‌ها و چالش‌های حوزه دانش آموزی می‌پردازد.

حدیدی در پایان انتخاب استان کرمانشاه به عنوان استان پایلوت در کشور برای راحی کارویژه‌های این حوزه را از اهداف مهم خود دانست و گفت: بر همین اساس به منظور تداوم همکاری و اقدامات مؤثر بین دو نهاد آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی به زودی دفتر همکاری این دو نهاد در برج فناوری اه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6084770

دیگر خبرها

  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • آغاز رسمی همکاری‌های مشترک آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی کرمانشاه
  • بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان جهاد دانشگاهی برای تسهیل در صدور اسناد
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آغاز ثبت‌نام ترم تابستان دوره‌های مرکز آموزش هنر جهاد دانشگاهی تهران