Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش ایران در جام جهانی 2014 برای کمک به درمان فرزند فوتبالیست اسبق لرستان وارد گود شده است.

به گزارش ایسنا، امیرحسین صادقی که در دیدار ایران و آرژانتین در جام جهانی 2014 یکی از بازیکن‌های فیکس تیم ملی کشورمان بود و پس از آن بازی پیراهن آنخل دی‌ماریا را به یادگار گرفته بود، این پیراهن را جهت کمک مالی برای درمان رایان رحمانی کودک لرستانی که دچار بیماری SMA1 به حراج گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رایان فرزند قاسم رحمانی بازیکن‌ اسبق تیم‌های لرستانی در لیگ‌های دسته دوم و اول کشور است.

رایان رحمانی دچار بیماری ژنتیکی اس‌ام‌ای تیپ یک(شدیدترین نوع اس‌ام‌ای) است. در این بیماری ژن smn که مسئول حرکت عضلات بدن به خصوص عضلات تنفسی و ریه است تولید نشده یا خیلی کم تولید می‌شود و مجبورند با دستگاه‌های کمک تنفسی نفس بکشند و تنها راه درمان این بیماری داروی اسپینرازا است که در آمریکا تولید می‌شود و به خاطر هزینه ۷۵۰ هزار دلاری(معادل ۴ میلیارد) وزارت بهداشت این دارو را وارد نمی‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ملی پوش تیم ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری سالک در دامغان کنترل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر خرسندی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه بهداشتی و درمان دامغان به میزبانی فرمانداری شهرستان بیان کرد: خوشبختانه آمار مبتلایان به بیماری سالک در دامغان سال گذشته به ۹ نفر رسیده است.

وی از کنترل بیماری سالک در دامغان خبر داد و افزود: هر چند بیماری سالک ریشه کن نمی‌شود ولی قابل کنترل است و تلاش می‌کنیم این آمار امسال به صفر برسد.

معاون بهداشت و درمان دامغان گفت اجرای عملیات مبارزه با جوندگان در حاشیه روستاها و شهرهای به همت نهادهای دولتی و دهیاران و رعایت بهداشت فردی و محیط مهمترین عامل در کاهش مبتلایان و کنترل این بیماری بوده است

خرسندی با بیان اینکه پشه‌های خاکی ناقل این بیماری از جوندگان به انسان هستند که باعث زخم شدید در بدن انسان می‌شود افزود: استفاده از پماد دافع حشرات، ونیز استفاده از پشه بند در شب، و پوشیدن لباس‌های آستین بلند بویژه در باغات و رعایت بهداشت از شیوع این بیماری جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6085629

دیگر خبرها

  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • درگذشت فوتبالیست سابق ایرانجوان در حین بازی با پیشکسوتان استقلال
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟/ جزئیات
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد