Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@19:19:20 GMT

تشکیل کارگروهی جهت رفع موانع مدرسه‌سازی

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۶۳۲۷۹

تشکیل کارگروهی جهت رفع موانع مدرسه‌سازی

سرپرست وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در راستای اجرای سند تحول با توسعه مجتمع‌های آموزشی زمینه تعلیم و تربیت تمام ساحتی را فراهم می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، صبح امروز سید جواد حسینی در جمع خیرین مدر سه ساز که در ساختمان شهید رجایی برگزارشد، با گرامیداشت یاد و خاطره  مرحوم حافظی رئیس فقیدش مجمع خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: عزیزترین انسانهای یک جامعه خیرین هستند و یکی از  بهترین تشکل غیر دولتی، تشکل خیرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  ۵۰ در صد مدارس ساخته شده در سالهای ۹۶ و ۹۷ توسط جامعه خیرین مدرسه ساز احداث شده است و در مجموع از دهه ۷۰ تا کنون  ۱۳۰ هزار باب کلاس درس توسط خیرین  به فضای آموزشی افزوده شده است.

حسینی ادامه داد : در راستای اجرای سند تحول تلاش خواهیم کرد مجتمع های آموزشی بزرگ را جایگزین مدارس کوچک کنیم تا زمینه تعلیم تربیت تمام ساحتی را ایجاد کنیم.

وی خطاب به خیرین مدرسه ساز گفت: شما بهترین کار خیر را انتخاب کردید  و مهم این است که به این مجموعه پیوسته‌اید لذا باید برای تقویت و توسعه این تفکرارزشمند در جامعه سه مولفه؛ نمادینه سازی، ستادینه سازی و نهادینه سازی را در جامعه تقویت کنیم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هرکار مشارکتی باید با محوریت مجمع خیرین صورت گیرد و این تشکل باید در قالب زیرشاخه‌هایی مانند ؛ خیرین دانش یار، هنریار، ورزش یار و ... توسعه یابد و این تشکیلات را بین دانش آموزان توسعه خواهیم داد تا فرهنگ خیری و مشارکتی در جامعه تقویت شود.

وی گفت: طرح آمایش سرزمین را در مورد ساخت مدارس جدید اجرا  می‌کنیم و کارگروهی را برای رفع موانع مدرسه سازی تشکیل  می‌دهیم تا به مجمع خیرین در امر مدرسه سازی کمک کند.
در ابتدای  این جلسه، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به درگذشت مرحوم دکتر محمدرضا حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، آن  را حادثه  ناگوار ی برای جامعه به ویژه  مجمع خیرین برشمرد و افزود: توصیه سرپرست وزارت آموزش و پرورش حفظ قوام جامعه خیرین است.
مهراله رخشانی مهر افزود: تا کنون ۱۳۰  باب کلاس درس توسط خیرین مدرسه ساز احداث و  به آموزش و پرورش  تحویل شده است.
وی تصریح کرد: اوج فعالیت مجمع خیرین در امر مدرسه سازی در سال‌های ۹۶ و ۹۷ بوده و حدود ۲۳ هزارباب کلاس درس توسط خیرین احداث و به فضاهای آموزشی افزوده شده است.
به گزارش معاونت روابط عمومی  و اطلاع رسانی آموزش و پرورش، رخشانی مهر فرهنگ مدرسه سازی را ارزشمندترین سرمایه جامعه برشمرد و  عنوان کرد: مجمع خیرین سرمایه معنوی است و  به عنوان طویلترین مجموعه خیری در کشور فعالیت می‌کند بنابراین تقویت این مجمع بسیار ضروری  است.
وی افزود: مجمع خیرین از سال ۱۳۷۷ تاسیس و در کنار آموزش و پرورش فعالیت عمرانی را در سراسر کشور آغاز کردند.
 شایان ذکر است؛ در پی درگذشت دکتر حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز،  این مجمع ، بر طبق اساسنامه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش سرپرست وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود دوغایی مقدم ظهر پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات مادر بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان اظهار کرد: مجمع خیرین سلامت این شهرستان از سال ۸۸ آغاز به کار کرد تا سال گذشته زیر نظر مجمع خیرین سلامت کشور فعالیت‌های خود را ادامه می‌داد اما سال قبل به‌عنوان اولین مجمع خیرین سلامت کشوری به‌صورت مستقل و قالبی جدید به ثبت رسید.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان بابیان اینکه این مجمع امروز در قوچان به‌عنوان یک سازمان مردم‌نهاد با اهدافی بزرگ راه‌اندازی شده است، گفت: ساخت مرکز دیالیز، شیمی درمان، بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، سالن همایش‌های مادر، بانک خون و… تنها گوشه‌ای از خدمات خیرین سلامت در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی با تأکید بر این مطلب که خیرین طی سال‌های گذشته وسایل زیادی را به بیمارستان این شهرستان اهدا کردند و همین فعالیت‌ها موجب ارتقای درجه آن و افزایش درآمدها بر اساس تخت روز شده است، افزود: در حال حاضر بودجه بیمارستان به حدود ۱۲ میلیارد تومان رسیده است.

دوغایی مقدم ساخت بیمارستان را یکی از نیازهای ضروری قوچان طی سال‌های گذشته دانست و خاطرنشان کرد: سال‌های قبل ساخت بیمارستان ۲۶۰ تختخوابی برای این شهرستان درخواست شده بود که مجوز غیررسمی داشت و همین موجب شد تا سال گذشته پیگیری‌هایی برای ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در این شهرستان صورت بگیرد.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اینکه اهدای زمین ۵ هکتاری توسط یک خیر موجب شد تا اقدامات اولیه برای ساخت این بیمارستان تخصصی در قوچان آغاز شود، افزود: مجوز ماده ۲۰ گرفته‌شده اما هنوز مجوز ماده ۲۳ که بودجه دولتی دارد برای بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی گرفته نشده و رایزنی‌ها برای اخذ آن در حال انجام است.

وی با یادآوری این موضوع که ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ۱۰ سال طول می‌کشد و سه سال اول آن به برنامه ساخت و اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی می‌انجامد، بیان کرد: طی برآوردهای انجام‌شده در اسفند سال گذشته حدود یک هزار میلیارد تومان برای این بیمارستان ۶ طبقه با زیربنای حدود ۲۶ هزار مترمربع نیاز است که اگر بودجه امروز اختصاص پیدا کند تا چهار سال آینده بهره‌برداری صورت می‌گیرد.

دوغایی مقدم ادامه داد: برای این پروژه فازبندی‌هایی در نظر گرفته‌شده است که فاز اول آن ساخت اورژانس است اما هم‌اکنون مرحله خاک‌برداری پروژه در حال انجام است و باید قریب به ۳۶ هزار مترمربع خاک‌برداری انجام شود.

مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با اشاره به اخذ پروانه سخت پروژه طی روزهای گذشته، بیان کرد: برآورد اولیه برای پایان ساخت تا طبقه هم کف حدود ۴۵ میلیارد تومان بوده که به‌جز آن تاکنون ۵ میلیارد تومان نیز برای طراحی نقشه، آزمایش خاک، خاک‌برداری و… هزینه شده است.

وی بابیان اینکه ساخت بیمارستان تخصصی ۳۲۰ تختخوابی قوچان در حاشیه جاده آسیایی می‌تواند علاوه بر مردم شهرستان و شهرهای هم‌جوار به زائران رضوی نیز خدمت‌رسانی کند، افزود: به‌طورقطع ساخت این بیمارستان و هم‌جواری قوچان با کشور ترکمنستان می‌تواند به فعال بودن توریست درمانی و پذیرش بیماران خارجی نیز کمک کند و درصد بالایی از این بیماران جذب شوند.

دوغایی مقدم یادآور شد: این مجمع در مسیر حرکتی تاکنون به این نتیجه رسیده است که ساخت بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی قوچان به‌صورت ۱۰۰ درصدی توسط مجمع خیرین انجام شود و در کنار آن از اختصاص بودجه دولتی هم استقبال می‌کند و در انتظار اخذ مجوز ماده ۲۳ هست.

کد خبر 6088685

دیگر خبرها

  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • مدرسه‌سازی یکی از صدقه‌های جاریه است
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف