Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احد ظفری ظهر یکشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با اصحاب رسانه به بارش‌های فروردین ماه اشاره و میزان بارندگی در استان همدان را ۵۰۶ میلی‌متر اعلام کرد و گفت: همدان نیز در بین ۲۸ استانی بود که درگیر مخاطرات کشاورزی شدند.

وی با بیان اینکه بارندگی‌ها به برخی زیر ساخت‌های بخش کشاورزی خسارت زد، گفت: طبق آخرین آمار جمع آوری شده خسارت ناشی از بارندگی و سیل در بخش کشاورزی استان همدان ۸۳۴ میلیارد تومان است به طوری که ۲۰ هزار و ۴۵۵ هکتار از اراضی دیم، ۳۰ هزار و ۶۴۱ هکتار از اراضی آبی و ۵ هزار و ۲۴۰ هکتار باغات خسارت دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظفری با بیان اینکه ۵۵ رأس دام سنگین و ۲ هزار و ۷۳۷ دامداری، ۹۳۰ کلونی زنبورعسل، ۳۵۰ تن ماهی سرد آبی، ۲۳ هزار و ۱۴۶ قطعه مرغ صنعتی، ۶۷۳ رشته قنات، ۲۷ دستگاه ماشین‌آلات کشاورزی و ۹۹۰ کیلومتر جاده بین مزارع خسارت دید، گفت: ۱۶۴ میلیارد تومان در قالب کمک‌های بلاعوض و ۱۰۲ میلیارد تومان در قالب تسهیلات ارزان‌قیمت در اختیار کشاورزان خسارت دیده قرار می‌گیرد.

رئیس مدیریت بحران و مخاطرات جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه همدان بعد از استان‌های گلستان، خوزستان و لرستان بیشترین اعتبار را گرفته و در حال مبادله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه هستیم، گفت: ۳۲۰ پرونده به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به بانک‌های استان همدان ارسال شده است.

وی با بیان اینکه ۲۷ میلیارد تومان برای امهال وام خسارت دیدگان در نظر گرفته شده است، افزود: ۳ هزار و ۶۶۵ پرونده مشمول این بخش می‌شود.

ظفری یادآور شد: تسهیلات بلاعوض برای هر هکتار گندم دیم ۲ میلیون تومان، هر هکتار گندم آبی ۵ میلیون تومان، هر هکتار باغات ۵ میلیون تومان، هر واحد دامداری ۵ میلیون تومان، هر رأس دام سبک ۵۰۰ هزار تومان، هر رأس دام سنگین ۳ میلیون تومان و هر کلونی زنبور عسل ۳۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: تسهیلات ارزان‌قیمت برای هر هکتار زراعت ۵ میلیون تومان، هر هکتار باغ ۵ میلیون تومان، هر رأس دام سنگین ۳ میلیون تومان، هر کلونی زنبور عسل ۲۵۰ هزار تومان، هر رأس دام سبک ۵۰۰ هزار تومان و هر واحد مرغداری گوشتی ۲۰ میلیون تومان است.

کد خبر 4648683

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی جهادکشاورزی همدان خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد

یونس نهنگی گفت: بیش از ۱۲۰ کیلومتر جاده بین مزارع کشاورزی تخریب و امکان تردد نیست، نیاز شدید ماشین آلات سنگین محسوس است تا مسیر‌ها بازگشایی شود و کشاورزان موتورپمپ‌های خود را درست کرده و وارد مدار کنند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان زرآباد گفت: این مورد مرمت جاده دسترسی به اراضی کشاورزی خیلی ضروریست، چون اگر آب به محصول نرسد و رسوب برداشته نشود کشاورزی اندک بجا مانده نیز از بین می‌رود.

وی بیان کرد: همچنین بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی و موتور پمپ از بین رفته و خسارت جدی وارد شده است.

رییس شورای اسلامی شهرستان زرآباد تصریح کرد: زیرساخت آب و برق و راه و تلفن خساراتش سنگین هست و اینکه متاسفانه در محل شهرستان ادارات راهداری و ستاد بحران یکدستگاه سنگین لودر و بلدوزر ندارد و زرآباد در جزیره و محاصره‌ی آب قرار می‌گیرد و به هیچ کجا راهی جهت انتقال دستگاه نیست.

وی گفت: درخواست ماشین آلات راهسازی و تانکر آبرسانی داریم که در شهرستان مستقر شوند تا در مواقع بحران و غیربحران به مردم خدمات داده شود.

نهنگی ادامه داد: واقعا گناه این مردم در این شهرستان دور افتاده چیست که ماشین آلات برای خدمت رسانی وجود ندارد و از طرفی انتظار می‌رود در بارندگی ۴۰۹ میلیمتری زرآباد که در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده و با توجه به خسارت‌های وارده به زیرساخت‌های معابر شهری و عمرانی و کشاورزی سطح شهرستان و همچنین سفر وزیر کشور اعتبارات ویژه‌ای برای برون رفت از مشکلات پیش اومده بیش از پیش نیاز هست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • سیلاب و باران ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به کشاورزی قصرقند خسارت زد