Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴   محمد رضایی در این باره اظهار داشت: خبر مشاهده این شی نورانی که شب گذشته در آسمان کردستان مشاهده شده به ما اعلام شده، ولی تاکنون خبر موثقی در این زمینه دریافت نکرده ایم.

وی افزود: در حال حاضر در حال بررسی زوایای این حادثه هستیم.

اظهارات معاون امنیتی استانداری کردستان در حالی مطرح می‌شود که عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه کردستان مدعی شده این شیء نورانی قطعا بشقاب پرنده و یا موجود فضایی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
احتمالا این شیء نورانی موشک فضایی است که سوخت خود را تخلیه کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مردم هم دیده‌شدن نور سبز رنگ را در آسمان‌سنندج و استان‌های‌کرمانشاه و اهواز تائید کرده‌اند. این شیء نورانی حوالی ساعت ۲۲ شامگاه شنبه رویت شده است.

خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمد رضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۵۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امشب رنگ ماه عوض می شود!

به گزارش همشهری آنلاین،‌ چهارشنبه، پنجم اردیبهشت، ماه به فاز کامل می‌رسد و بیشتر طول شب قابل مشاهده است، به طوری که حوالی غروب طلوع می‌کند و حوالی سحر نیز غروب می‌کند؛ بر اساس نامگذاری‌های انجام شده توسط قبایل آمریکایی، این پدیده ماه کامل صورتی نام دارد، اگرچه این پدیده در آمریکای شمالی "ماه صورتی" خوانده می‌شود، اما ربطی به رنگ قمر زمین ندارد، بلکه به دلیل رویش گل‌های صورتی در این زمان از سال در منطقه‌ای در آمریکای شمالی است.

در شب‌های پس از پنجم اردیبهشت، ماه هر روز حدود یک ساعت دیرتر طلوع می‌کند و اواخر شب نیز با نور زیادی می‌درخشد، سپس طی چند روز فقط در آسمان قبل از سحر و اوایل صبح قابل مشاهده است؛ زمانی که به تربیع آخر می‌رسد، یک هفته پس از ماه کامل، نیمه‌های شب طلوع می‌کند و حوالی ظهر نیز غروب می‌کند.

لحظه دقیق ماه کامل زمانی است که طول جغرافیایی دایره‌البروجی ماه دقیقاً ۱۸۰ درجه از طول جغرافیایی دایره‌البروجی خورشید فاصله داشته باشد، ماه کامل را می‌توان هر زمانی از شب مشاهده کرد.

کد خبر 846970 منبع: مهر برچسب‌ها فرهنگ خبر مهم

دیگر خبرها

  • ماه صورتی در آسمان امشب را ببینید
  • کشف ۴ و نیم میلیارد تومان البسه قاچاق در غرب تهران
  • رنگ ماه چهارشنبه شب صورتی خواهد شد
  • کشف بیش از ۴ میلیارد تومان البسه قاچاق در غرب تهران
  • امشب رنگ ماه عوض می شود!
  • (ویدیو) مشاهده یک قلاده پلنگ در دماوند
  • فیلم/مشاهده پلنگ در دماوند
  • مشاهده پلنگ در دماوند
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو
  • بارش شهابی Lyrid 2024 را از دست ندهید