Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد عصر یکشنبه در آئین تجلیل از اصحاب رسانه، مطبوعات و خبرنگاران که به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، بیان داشت: سال ۱۳۶۰ با فرمان امام (ره) سازمان تبلیغات اسلامی تشکیل شد. اهداف این سازمان فعالیت در ایام مناسبتی و پاسخ به شبهات اسلامی و دینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی عنوان کرد: سالانه ۳هزار و ۸۰۰ نفر مبلغ جهت تبعین موازین دینی و اسلامی در ایام محرم و رمضان به مناطق مختلف استان اعزام می شوند.

حجت الاسلام انصاری راد با اظهار اینکه در امر تبلیغات در استان کمبودهای زیادی وجود دارد، اظهارداشت: استقرار مبلغ وظیفه ذاتی سازمان تبلیغات است که به دلیل کمبود خانه های عالم در روستاها با کمبود مبلغ روبرو هستیم. هر سال مجوز ساخت ۱۰ خانه عالم داده می شود اما با همکاری استاندار هرمزگان امسال ۴۳ خانه عالم ساخته می شود. در حال حاضر ۲۶۰ خانه عالم در استان وجود دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: در راستای حضور در مناطق آسیب پذیر شهری توانسته ایم ۱۳ پایگاه فرهنگی اجتماعی در مناطق آسیب‌پذیر راه اندازی کنیم و در هر پایگاه یک مدیر روحانی جوان حضور دارند که در آینده به عنوان امامِ محله فعالیت می کنند.

وی ابرازداشت: ۱۶۰۰ هیئت مذهبی در استان هرمزگان شناسایی و ساماندهی شده است و هر کدام یک شورای مجزا دارد. همچنین ۱۹۰۰ مداح و ذاکر اهل بیت علیهم السلام شناسایی، ساماندهی و آموزش دیده اند.

به گفته انصاری راد، در ابتدای سال ۹۸، حدود ۸هزار نفر در مراسم معنوی اعتکاف در هرمزگان شرکت کردند که این تعداد با توجه به برگزاری در ایام نوروز نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: سالانه ۳هزار و ۵۰۰ نفر قرآن آموز ثبت نام می کنند که ۳۰۰ حافظ قرآن کریم، ۷۰ قاری، ۳۳ موسسه قرآنی و جمعاً ۳۴۸ خانه قرآنی در استان هرمزگان فعالیت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان های سیریک، بشاگرد و خمیر مجتمع اداری برای سازمان تبلیغات نداریم اما زمین گرفته ایم و ساخت مجتمع اداری را انجام خواهیم داد.

کد خبر 4648834

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه عالم اعزام مبلغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده در قزوین

سیدمحمود موسوی صانع مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین گفت: برابر مقررات ماده ۳۹ قانون ارزش افزوده، چهار درصد از ارزش افزوده وصول شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور بنابر شاخص جمعیت، بین ساکنان مناطق شهری، روستایی و عشایری تقسیم می شود و از این مبلغ نیز درصدی برای ورزش همگانی و یک درصد هم برای بهداشت و درمان به این سازمان ها واریز می شود.

وی افزود: در همین راستا، سال گذشته و به غیر از سهم ورزش و ورزش همگانی، ۳۴ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال از این محل بین شهرداری، جمعیت عشایری و دهیاری های این استان توزیع شد.

موسوی صانع با اشاره به میزان توزیع اعتبارات ارزش افزوده در شهرستان قزوین، تاکید کرد: سهم شهرداری قزوین ۱۰ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال، معلم کلایه با ۵۹ میلیارد ریال، رازمیان با ۳۳ میلیارد ریال، سیردان ۲۱ میلیارد ریال، اقبالیه یک هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال، محمود آباد ۵۹۰ میلیارد ریال و کوهین ۳۷ میلیارد ریال بود.

وی ادامه داد: مجموع اعتبارات تخصیص داده شده به دهیاری های شهرستان قزوین نیز ۲ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال و مجموع روستاهای فاقد دهیاری که باید ارقام آن به حساب فرمانداری ها واریز می شد هم ۱۵۰ میلیارد ریال و جمعیت عشایر شهرستان قزوین نیز ۳۵ میلیارد ریال از این محل دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین به توزیع اعتبارات ارزش افزود به شهرداری های شهرستان تاکستان اشاره کرد و افزود: شهرداری های تاکستان ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال، نرجه ۱۵۰ میلیارد ریال، ضیا آباد ۲۲۱ میلیارد ریال، خرمدشت ۱۷۶ میلیارد ریال و شهرداری اسفرورین ۳۳۲ میلیارد ریال از محل ارزش افزوده دریافت کردند و به حساب دهیاری های آن نیز یک هزار و ۵۷۶ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری هم ۲۲ میلیارد ریال واریز شد.

موسوی صانع یادآور شد: شهرداری های شهرستان بویین زهرا نیز به ترتیب به شهرداری بویین زهرا ۵۶۰ میلیارد ریال، سگز آباد ۱۴۷ میلیارد ریال، دانسفهان ۲۵۳ میلیارد ریال، شال ۴۱۰ میلیارد ریال، ارداق ۱۳۵ میلیارد ریال، عصمت آباد ۸۰ میلیارد ریال و همچنین به دهیاری های این شهرستان یک هزار و ۶۸۷ میلیارد ریال، روستاهای فاقد دهیاری نیز ۳۰ میلیارد ریال و عشایر این شهرستان نیز ۸۶۰ میلیون ریال پرداخت شد.

به گفته موسوی صانع، شهرداری های آوج و آبگرم نیز به ترتیب ۱۳۸ و ۱۷۰ میلیارد ریال، دهیاری ها بالغ بر ۸۴۷ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری هم ۲۰ میلیارد ریال در شهرستان آوج از محل منابع ارزش افزوده دریافت کردند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین ادامه داد: در شهرستان البرز نیز شهرداری های الوند ۲ هزار و ۱۰۹ میلیارد ریال، بیدستان ۴۸۵ میلیارد ریال، محمدیه ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال و شریفیه ۵۴۶ میلیارد ریال، دهیاری های این شهرستان ۹۴۱ میلیارد ریال و روستاهای فاقد دهیاری نیز ۹ میلیارد ریال سال گذشته دریافت کردند.

موسوی صانع اضافه کرد: این در حالی است که به شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان ۱۵ میلیارد ریال از این محل پرداخت شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • «حجت الاسلام حسن خواه» رابط اداره تبلیغات اسلامی خمام شد
  • معارف قرآن باید در زندگی مردم جاری باشد
  • واکنش رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به حمله ایران علیه مواضع رژیم صهیونیستی
  • وظیفه امروز مومنین عالم تشخیص راه حق و جهاد در این مسیر است
  • توزیع بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال مالیات بر ارزش افزوده در قزوین
  • بیانیه تبلیغات اسلامی سیستان وبلوچستان در حمایت از تحقق وعده صادق
  • ممنوعیت به‌کارگیری نیروهای فاقد صلاحیت علمی در مدارس غیردولتی
  • ممنوعیت به‌کارگیری نیروهای فاقد صلاحیت علمی و بدون گزینش در مدارس و مراکز غیردولتی
  • آموزش و پرورش البرز و کمبود جدی نیروی انسانی
  • ممنوعیت به‌کارگیری نیرو‌های انسانی فاقد صلاحیت علمی و بدون گزینش در مدارس غیردولتی