Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقدامات دیوان محاسبات از ۷ خرداد ۱۳۹۷ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸،‌ منجر به واریز بالغ بر ۱۰۰ هزارمیلیارد ریال به حساب خزانه و ۱۶ هزارمیلیارد ریال به حساب دستگاه‌های اجرایی شده است. ۰۲ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۴ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی در مورد عملکرد نظارتی پارلمان در اجلاسیه سوم دوره دهم مجلس شورای اسلامی و اجرای ماده 217 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی در خردادماه امسال تهیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، دیوان محاسبات در بازه زمانی 7 خرداد 1397 تا 15 اردیبهشت 1398،‌ 1134 فقره گزارش حسابرسی ستاد و ادارات کل استانها، 33 فقره گزارش موضوعی در حوزه‌های نفت، صندوق توسعه ملی، مالیات و غیره تهیه کرده‌ است. این اقدامات منجر به واریز بالغ بر 100 هزارمیلیارد ریال به حساب خزانه و 16 هزارمیلیارد ریال به حساب دستگاه‌های اجرایی شده است.

همچنین، 683 فقره پرونده در دادسرای دیوان محاسبات کشور تشکیل و 500 فقره دادخواست برای طرح در هیئت‌های مستشاری و تعداد 538 فقره قرار منع تعقیب همراه با ایراد تذکر به مسئولان ذی‌مدخل صادر شده که نتیجه آن وصول حدود 5 هزارمیلیارد ریال و واریز آن به حساب‌های خزانه‌داری کل کشور و دستگاه‌های اجرایی بوده‌ است. در هیئتهای مستشاری دیوان نیز 817 فقره و در محکمه تجدید نظر 455 فقره رأی، قرار، تصمیم و اعاده دادرسی صادر شده‌ است.

گزارش تفریغ قانون بودجه سال 96 نیز 8 بهمن سال 97 در صحن علنی قرائت گردیده‌است.

انتهای پیام/

R1011120/P/S1,15/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۶۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • مجلس با ارجاع گزارش دلیل «کمبود دارو» به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو
  • عدم درج قیمت و گرانفروشی بیشترین تخلفات گزارش شده به تعزیرات
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها
  • وصول بیش از 161 هزارمیلیارد ریال درآمد از بخش های مختلف استان یزد