Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی قاسمی، یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مبارزه با ملخ‌های صحرایی در طول تابستان به صورت جدی ادامه دارد، افزود: ۱۴ شهرستان این استان هم اینک درگیر حمله ملخ‌های صحرایی هستند که در حال حاضر برای هر کدام از این شهرستان ها، یک شهرستان معین تعیین و برای آن یک مدیر ارشد ستادی و یک کارشناس فنی پشتیبانی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس ادامه داد: با هدف مقابله با ورود ملخ صحرایی به مزارع و باغ‌های این استان، بیش از ۹۰ درصد کار مبارزه با این آفت در عرصه‌های منابع طبیعی انجام شده و به همین سبب تا کنون خسارت جدی به مزارع و باغ‌های فارس وارد نشده است.

قاسمی ادامه داد: در عملیات سمپاشی برای مقابله با ملخ صحرایی از حدود ۲۵ تن سم مالاتیون، دلتامترین و فنیتروتیون استفاده و افزون بر این مرمت و بازسازی ۲۵ فرودگاه سمپاشی در شهرستان‌های آلوده استان فارس نیز انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اظهار داشت: ملخ‌های صحرایی از کشور عراق به استان ایلام وارد شده‌اند و با هدف مبارزه با این آفت، یک فروند هواپیمای سمپاش از این استان به ایلام اعزام شده است.

قاسمی همچنین از ائمه جمعه شهرستان‌هایی که در این استان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی هستند، خواست در خطبه های نماز جمعه بر ضرورت بسیج همگانی برای مقابله با این آفت تاکید کنند.

ملخ‌های زرد رنگ صحرایی (دریایی)، گروهی از ملخ‌های پرنده هستند که بزرگی آنها به ۱۵ سانتی‌متر می رسد و در زمره مضرترین حشرات به شمار می آیند.

۹۸۷۳ / ‏‬ ۶۱۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملخ های صحرایی کشاورزی فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • باغداران مبارزه به موقع با آفات درختان مرکبات را جدی بگیرند
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری