Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرجعفریان که از روند پرداخت تسهیلات مسکن توسط برخی بانک های استان گلایه کرد، گفت: اینکه مدیران بالادستی موضوعی را ابلاغ کنند و مدیران شعب شهرستان ها نپذیرند، قابل قبول نیست؛این آخرین تذکر است؛ در صورت تکرار با شعبه مربوطه برخورد خواهد شد.

خبرگزاری شبستان – خراسان جنوبی؛ مسکن یکی از مهمترین نیازهای اولیه هر انسانی برای یکجانشینی است که تا چند سال قبل تهیه آن در شهرهای بزرگ برای مردم سخت بود اما امروزه در روستاها و شهرهای کوچک هم بدلیل گرانی مواد اولیه و مصالح ساختمانی برای خیلی از جوانان حتی قشر متوسط به بالای جامعه هم به یک آرزو تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

درآمد پایین و بالا رفتن قیمت اجاره مسکن مشکلی است که در یکسال اخیر گریبان بسیاری از مستاجران و به ویژه اقشار کم درآمد و به نوعی مستضعف را گرفته است، مشکلی که اگر برای آن فکری نشود، آسیب های اجتماعی زیادی را در آینده در برخواهد داشت.

 

به گفته کارشناسان مسکن با توجه به افزایش بیش از 100 درصدی قیمت مسکن و بیش از 60 درصدی اجاره در یکسال و نیم گذشته، بدون کمک دولت و ارائه زمین رایگان و تسهیلات ارزان قیمت، بسیاری از خانواده های محروم جامعه باید قید خانه دار شدن را بزنند و چون نمی توانند هزینه اجاره بهاء را پرداخت کنند دچار مشکلات فراوانی خواهند شد.

 

همچنین در بخش روستایی وضعیت واحدهای مسکونی از نظر مقاومت در برابر حوادث طبیعی خیلی مناسب نیست و طبق آمار سرشماری نفوس مسکن در سال ۹۵، ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد روستایی در سطح استان وجود دارد که تاکنون از این تعداد 44.5 درصد واحد‌ها از استحکام لازم برخوردار شدند، 14.5 درصد کل واحد‌های روستایی از مصالح کم دوام استفاده کردند که تا اندازه‌ای می‌توانند در برابر حوادث احتمالی استقامت کنند، اما حدود ۴۱ درصد از واحد‌های فعلی روستایی استان از استحکام بسیار پایینی برخوردارند که نیازمند بازسازی است.

 

احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی مقاوم در روستاها

ورود جدی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان برنامه و بودجه به موضوع مسکن محرومان در سه استان محروم و کمتر برخوردار کشور یعنی خراسان جنوبی، کرمان و سیستان و بلوچستان و ارائه تسهیلات 40 میلیونی قرض الحسنه بلند مدت به همراه تسهیلات بلاعوض باعث شده تا بیش از 10 هزار خانوار در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر خراسان جنوبی به زودی زیر سقفی مطمئن بروند که خود مالک آن خواهند بود.

 

سهم کمیته امداد از سهمیه 10 هزار واحدی استان، پنج هزار واحد مسکونی است که باید از بین واجدین شرایط در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر انتخاب و کار را شروع کنند. براساس گفته «رضا سلم آبادی» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان جنوبی «در حال حاضر بیش از 12 هزار و 200 خانوار یک نفره تا 6 نفره تحت حمایت امداد در استان فاقد مسکن و یا دارای مسکن غیر مقاوم هستند که با توجه به عدم استقبال برخی از خانوارها بدلیل یک نفره بودن و کهولت سن، بعد از احداث این 5 هزار واحد مسکونی، تقریبا جمیتی بالغ بر 7 هزار خانوار تحت پوشش امداد در استان فاقد مسکن مقاوم باقی خواهند ماند.»

 

به گفته مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از سهمیه 10 هزار واحد مسکونی استان، 5 هزار مسکن سهم کمیته امداد و 5 هزار مسکن دیگر محرومان با اولویت افراد تحت پوشش بهزیستی که در روستاها زندگی می کنند و فاقد مسکن هستند و بعد به ترتیب افراد روستایی محروم که تحت پوشش هیچ نهادی نیستند و مسکن نامقاوم دارند، افرادی که در روستا مستاجر هستند، تازه ازدواج های ساکن در روستا که در منزل پدری زندگی می کنند و مستاجرین که در داخل شهر هستند و قصد برگشت دائم به روستا دارند به ترتیب در اولویت های بعدی این تسهیلات بلاعوض و بانکی با کارمزد پایین خواهند بود.

 

به گفته «علی اصغر آسمانی مقدم» با دستور استاندار خراسان جنوبی افراد فاقد مسکن مقاوم در شهرهای زیر 25 هزار نفر هم می توانند از تسهیلات 40 میلیون تومانی قرض الحسنه با بازپرداخت 15 ساله می‌توانند بهره‌مند شوند.

 

اهمیت موضوع باعث شده تا مسئولان استان به کارگروهی برای تسهیل در روند پرداخت تسهیلات و آغاز هرچه زودتر روند اجرایی کار به ریاست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تشکیل دهند که عصر امروز (۲ تیر) سومین جلسه آن با حضور مسئولان بانک های عامل در استانداری خراسان جنوبی برگزار شد.

 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یکی از برکات طرح احداث برای محرمان را علاوه بر خانه دار شدن، ایجاد اشتغال در روستاها و شهرها، ذکر کرد و گفت: «تسهیلاتی که از بابت این طرح وارد اقتصاد استان می شود می تواند در شکوفایی خیلی از کسب و کارها تاثیرگذار باشد. با کمک دهیاری ها و بخشداری ها محرومین واجد شرایط به فرمانداری ها معرفی و سپس از تایید برای تشکیل پرونده به بنیاد مسکن و بانک معرفی خواهند شد که در این خصوص شناسایی ها در 421 روستا و 14 شهر زیر 25 هزار نفر استان صورت گرفته است.»

 

ارسال ۹۱۱ پرونده به بانک‌ها

«علی اصغر آسمانی مقدم» ادامه داد: « تاکنون چهار هزار و ۹۶۰ خانوار شرایط آنها بررسی شده که از این تعداد ۲ هزار و ۶۸۳ خانوار پرونده آنها تکمیل و 911 متقاضی هم به بانک های عامل معرفی شدند و مابقی در حال ارسال هستند.»

 

یکی از نکات قابل توجه در این تسهیلات عدم نیاز به ارائه ضامن از سوی متقاضی است، این موضوع در تفاهم نامه سازمان برنامه و بودجه با بانک ها تاکید شده که چنانچه متقاضی ضامن نداشته باشد، خیلی سخت گیری صورت نگیرد و این باعث رغبت بیشتر، واجدین شرایط به گرفتن این تسهیلات بلند مدت شده است.

 

در طرح 10 هزار ساخت مسکن برای محرومین، حداقل مبلغ 25 میلیون تومان به صورت بلاعوض و 40 میلیون تومان تسهیلات به متقاضی پرداخت می شود، البته در این طرح متقاضیان تحت پوشش کمیته امداد 25 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض از سوی سازمان برنامه و بودجه و 15 میلیون تومان تسهیلات بلاعوض از کمیته امداد می گیرند و در صورتی که باز هم نیازمند تسهیلات باشند، از 40 میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه می توانند استفاده کنند.

 

حدود نیمی از متقاضیان مسکن محرومان از افراد تحت پوشش کمیته امداد خواهند بود، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان در این جلسه یادآور شد: « 800 خانوار تحت پوشش امداد برای شروع کار در اولویت هستند، که از این تعداد 623 خانوار یتیم و یا فاقد سرپرست هستند.»

 

معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی هم در جلسه که از روند پرداختی تسهیلات توسط برخی بانک ها گلایه دارد، این جلسه را آخرین مهلت به بانک ها جهت تسریع در روند پرداخت تسهیلات و عدم سخت گیری در شهرستان‌ها ذکر و تاکید کرد: «اینکه مدیران بالادستی موضوعی را ابلاغ کنند و در برخی شهرستان ها بانک ها نپذیرند، قابل قبول نخواهد بود، اجازه نخواهیم داد در آنجایی که قانون اجازه می‌دهد، مدیر بانکی بخواهد سلیقه ای کار کند، این آخرین تذکر ما است و در صورت تکرار حتما با شعبه مربوطه برخورد خواهد شد.»

 

«سید کمال‌الدین میرجعفریان» از مسئولان شعب بانکی خواست تا با توجیه کامل شعب در شهرستان ها اجازه ندهند که مردم دچار سرگردانی و معطلی شوند و با هر مسئولی که کم کاری کند برخورد شود.

 

او از بنیاد مسکن و کمیته امداد خواست تا در روند ساخت واحدهای مسکونی از ظرفیت بسیج سازندگی استفاده کنند.

 

در حال حاضر 3500 پرونده مسکن محرومان در استان در مرحله عقد قرار داد در بانک ها است و حدود 300 خانوار نیز روند اجرایی ساخت مسکن آنها آغاز شده که از این تعداد 98 واحد در مرحله فنداسیون و 45 واحد در مرحله سفت کاری است.

 

متقاضیان واجد شرایط می توانند برای ثبت نام از طریق دهیاری و شورای روستا به بنیاد مسکن شهر خود مراجعه کنند.

 

 

 

پایان پیام/404

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه خبرگزاری شبستان مجلس استان بوشهر مناطق سیل زده مسکن محرومان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کمیته امداد امام خمینی ره خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی

به گزارش جام جم-معاون اقتصادی استاندار بوشهر در آیین معارفه سرپرست بانک تجارت استان بوشهر اظهار داشت: محسن مختاری، از مدیران موفق و با کیفیت استان بوشهر هستند و در دو سال اخیر در بیشتر شاخص ها، رتبه های برتر بانکی را کسب کرده و امیدوارم در مسئولیت جدید در استان فارس نیز همانند گذشته، موفق باشد.

علی باستین افزود: علی پور مدیر جدید بانک تجارت استان نیز از نیروهای بومی و متخصص و متعهد است که برای ارتقای سطح کیفی فعالیت های این مجموعه تمام توان خود را به کار می گیرد.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: مشارکت بانک ها در طرح های عمرانی و اقتصادی استان بوشهر در یکسال اخیر با موفقیت اجرایی شد و چند طرح و پروژه با کمک بانک ها، عملیاتی شدند که امسال این روند با شتاب بیشتری تداوم خواهد داشت.

باستین تصریح کرد: بانک‌ها باید در راستای تامین مالی طرح های پیشران توسعه استان و طرح هایی که مطالبه عمومی است اهتمام ورزند.

وی اضافه کرد: بانک های استان در تکمیل زنجیره ارزش محصولات راهبردی از جمله آبزی پروری و خرما به ویژه در صنایع تکمیلی و بسته بندی مشارکت کنند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، خواستار مشارکت بانک های استان بوشهر در طرح های درمانی شد و گفت: بوشهر نیازمند طرح ها و پروژه های درمانی با کیفیت است تا از مراجعه بیماران به استان های همجوار جلوگیری شود و نقش بانک ها در تامین مالی این پروژه ها مهم است.

باستین ابراز داشت: بانک تجارت در پرداخت تسهیلات تکلیفی در استان پیشتاز بوده که امیدوارم این روند تداوم یابد.

وی تاکید کرد: از بانک های استان بوشهر انتظار داریم ۵۰ درصد تسهیلات خود را در تقویت تولید و اشتغال مصرف کنند تا در تحقق شعار سال نیز به توفیق برسیم.

باستین، خواستار تغییر رویکرد بانک ها در پرداخت تسهیلات از مشتری محوری به توسعه‌محوری شد و گفت: طرح هایی که در توسعه و پیشرفت استان و رفاه و آسایش مردم تاثیرگذار هستند باید مورد نگاه ویژه بانک ها قرار گیرند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر گفت: تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات بویژه در حوزه تقویت فضای کسب و کار مورد توجه و تاکید قرار دارد و بانک ها در این راستا باید نگاه خود را تغییر دهند.

علی باستین از محسن مختاری قدردانی و برای علی پور در سمت مدیریت بانک تجارت آرزوی توفیق نمود.

دیگر خبرها

  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣ چیست؟
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تکمیل ۴۰۰ واحد مسکن نیمه‌کاره ۲۰ ساله در رزن
  • تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در اردستان
  • برخورد قانونی دیوان محاسبات اردبیل با تضییع کنندگان بیت المال
  • ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اردستانی
  • پرداخت تسهیلات ۵۵۰میلیاردی به مددجویان اردستان
  • رشد ۳۰۰ درصدی تسهیلات مسکن در خوزستان