Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جف بزوس مالک شرکت بلواوریجین ماه نشینی بزرگ به نام Bluemoon برای ارسال به کره ماه و حمل فضانوردان طراحی کرده است.؛بزوس به تازگی دریک نشست خبری اعلام کرده است درنظر دارد روزی با استفاده از یخ موجود درسطح کره ماه و تبدیل آن به آب سوخت مورد نیاز برای حرکت موتورماه نشین خود را تهیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  درماه نشین Bluemoon تجهیزاتی برای استخراج و جداسازی هیدروژن و اکسیژن از یخ قرارداده خواهد شد. این گاز‌ها برای تولید سوخت ماه نشین می‌توانند مورد استفاده قرار بگیرند.   سال گذشته میلادی دانشمندان اعلام کردند به احتمال فراوان یخ در لایه‌های زیرین کره ماه وجود دارد. کارشناسان ناسا هم درنظر دارند با تجهیز سفینه‌های فضایی خود به ابزار‌های حفاری معدن‌های کره ماه پس از بازگشت به این کره درسال ۲۰۲۴ یخ موجود در آن را استخراج کنند.   به گفته کارشناسان یخ در قسمت‌های تاریک کره ماه وجود دارد که نزدیک به ناحیه اطراف قطب‌های این کره است. در این مناطق درجه حرارت حدود منفی ۱۵۶ درجه سلیسیوس است.  
بزوس اعلام کرده است ماه نشین به پنل‌های خورشیدی یا یک ژنراتور مجهزخواهد بود که گاز‌های هیدروژن و اکسیژن را جدا می‌کنند و در نهایت نیروی لازم برای احتراق موتور‌ها تولید می‌شود.   بزوس در این نشست خبری اعلام کرده است آزمایش فرود موتور BE-۷ ماه نشین با موفقیت درمرکز فضایی مارشال انجام شده است.   مدت زمان انجام آزمایش حدود ۳۵ ثانیه بوده و موتوربه خوبی روشن و فعال شده است. ماه نشین بلومون از موتور BE-۷ برای فرود برسطح کره ماه استفاده خواهد کرد.
شرکت بلواوریجین در نظر دارد با استفاده از فناوری پرتاب موشک، ماه نشین BLUE MOON را به همراه خدمه انسانی به کره ماه در آینده ارسال کند؛ بلواوریجین یکی از ۱۱ شرکت همکار ناسا برای اجرای ماموریت آرتمیس و ارسال فضانورد به کره ماه درسال ۲۰۲۴ است.  
در سال‌های اخیر رقابت شدیدی بین ایلون ماسک مالک شرکت اسپیس ایکس و جف بزوس مالک بلواوریجین روی داده است و هردو شرکت سعی در جذب منابع مالی بیشتر از ناسا برای انجام ماموریت‌های فضایی دارند.   زمانی که ماه نشین به مقصد خود کره ماه می‌رسد با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی ویادگیری ماشینی مکان دقیق برای فرود مشخص می‌شود.  
به دلیل ابعاد بزرگ ماه نشین از آن می‌توان برای حمل و نقل محموله‌های فضایی بزرگ به کره ماه استفاده کرد. مقام‌های بلواوریجین زمان پرتاب ماه نشین به کره ماه را به سال ۲۰۲۴ اعلام کرده اند.
منبع: dailymail
انتهای پیام/   ساخت سوخت موشکی سفینه‌های فضایی با استفاده از لایه‌های یخ درکره ماه

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403

یکی از دلایل اصلی عدم تعادل مصرف بنزین در ایران، اتکای شدید به خودروهای تولید داخل است. این خودروها به دلیل مصرف سوخت بالا که بسیار فراتر از میانگین جهانی است، شناخته شده اند. این امر منجر به وضعیتی شده است که تقاضا برای بنزین بسیار بیشتر از ظرفیت تولید کشور است و نیاز قابل توجهی به واردات را به دنبال دارد.

برای پرداختن به این موضوع، تمرکز بر ترویج استفاده از خودروهای دوگانه سوز که می توانند با بنزین و CNG  کار کنند، ضروری است. با تشویق به استفاده از CNG به عنوان منبع سوخت برای وسایل نقلیه، می‌توانیم تقاضای کلی برای بنزین را کاهش دهیم و فشار بر منابع انرژی کشور را کاهش دهیم.

علاوه بر این، باید تلاش کرد تا در دسترس بودن و دسترسی به جایگاه های سوخت CNG در سراسر کشور افزایش یابد. این امر نه تنها باعث می‌شود مصرف‌کنندگان به سمت وسایل نقلیه با سوخت CNG راحت‌تر شوند، بلکه خودروسازان را تشویق می‌کند تا خودروهای دوگانه سوز بیشتری تولید کنند.

همچنین علاوه بر ترویج استفاده از سوخت های جایگزین، محدود کردن تولید خودروهای پرمصرف در ایران بسیار مهم است. با اعمال مقررات سختگیرانه تر برای خودروسازان و تشویق به واردات خودروهای کم مصرف تر، می توانیم تقاضای کلی برای بنزین را کاهش دهیم و وابستگی کشور به واردات خارجی را کاهش دهیم.

سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌ها و ظرفیت CNG برای حمایت از پذیرش گسترده خودروهای دوگانه سوز ضروری است. این شامل ساخت جایگاه‌های سوخت CNG بیشتر، تشویق کسب‌وکارها برای تبدیل ناوگان خود به CNG و ارائه یارانه برای مصرف‌کنندگانی است که تصمیم می‌گیرند به خودروهای با سوخت CNG روی آورند.

در نهایت، رسیدگی به عدم تعادل در مصرف بنزین در ایران نیازمند رویکردی چند وجهی است که هم تغییرات نظارتی و هم تغییرات زیرساختی را در بر می گیرد. با ترویج استفاده از خودروهای دوگانه سوز، گسترش جایگاه‌های سوخت CNG و محدود کردن تولید خودروهای پرمصرف، می‌توان گام‌های مهمی در جهت کاهش اتکای کشور به واردات بنزین و ارتقای پایداری و مصرف انرژی برداشت.

با توجه به بررسی جدول هدفمندی یارانه های انرژی در بخش جداول اصلی ارسالی دولت به مجلس بودجه ۱۴۰۳ در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی، شاهد حذف ردیف مربوط به صادرات بنزین و کاهش درآمدهای تبصره هدفمندی یارانه ها هستیم و در مقابل واردات بنزین ذیل ردیف واردات فرآورده های نفتی افزایش یافته است. 

از طرفی شاهد تهاتر بنزین وارداتی با محصولات و فرآورده های صادراتی هستیم که باز هم درآمدهای این تبصره را کم خواهد کرد؛ راهکار اصلی برای رفع این معضل به شکل کوتاه مدت تمرکز بر دوگانه سوز کردن خودروها نداریم و باید CNG جایگزین بنزین شود.

دیگر خبرها

  • کسری بودجه حاصل از واردات بنزین در تبصره هدفمندی یارانه های انرژی بودجه 1403
  • تولید انرژی با توربین‌های بادی خیابانی/ کربن‌زدایی لندن با بهره‌گیری از انرژی‌های پاک
  • سفینه های فضایی بر روی زمین! + عکس
  • یک سریال فانتزی جایگزین «رستگاری» شد
  • بزرگ‌ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می‌شود
  • چرا استفاده از کارت سوخت شخصی برای دولت به یکباره مهم شد؟
  • کارت سوختی که ۲ روزه تولید و ۲ ماهه دست مردم می رسد!
  • فوری؛ تحویل کارت سوخت ۱۰ روزه می شود
  • حدود ۳۱ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد
  • متقاضیان کارت سوخت بخوانند | زمان تحویل کارت سوخت کوتاه شد