Web Analytics Made Easy - Statcounter


بهمن گودرزی کارگردان سینما درباره جدیدترین فعالیت‌های خود گفت: شرایط تولید به قدری سخت شده و هزینه‌ها به قدری بالا رفته که دیگر به راحتی نمی‌توانیم فیلم بسازیم. از سوی دیگر شرایط جذب بازیگر هم سخت شده و همین باعث می‌شود که فیلمسازان نتوانند کار خود را به درستی پیش ببرند.

وی ادامه داد: با این وجود در پی این هستیم که بتوانیم فیلم سینمایی «قاتل بروسلی» را که سال گذشته برای آن پروانه ساخت دریافت کردیم، بسازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از این فیلم قرار است در یک کشور خارجی فیلمبرداری شود و به همین دلیل مشغول رایزنی هستیم. البته هنوز کشور موردنظر قطعی نشده و فکر می‌کنم هفته آینده کشور موردنظرمان هم قطعی شود.

خوش‌خوشان بازیگران است!

این کارگردان جوان با اشاره به اینکه شرایط تولید سخت شده است، عنوان کرد: فکر می‌کنم در حال حاضر تنها خوش‌خوشان بازیگران است، چون حقوق آن‌ها افزایش عجیبی پیدا کرده است.



وی توضیح داد: در این زمینه نمی‌توان نقش پررنگ شبکه نمایش خانگی را نادیده گرفت، زیرا کسانی که در این شبکه کار می‌کنند دستمزد‌های زیادی به چنین بازیگرانی می‌دهند. در حال حاضر باید هفتاد درصد از بودجه یک فیلم را به بازیگران اختصاص بدهیم! در حالی که بچه‌های پشت صحنه دستمزد‌های عادی خود را دریافت می‌کنند. این بازیگران در حالی این دستمزد‌ها را می‌گیرند که غالباً بازگشت سرمایه‌ای ندارند و همین موارد باعث شده است کار تولید سخت شود.

گودرزی عنوان کرد: با افزایش دستمزد بازیگران چهره، طبعاً حقوق بازیگران درجه دو و درجه سه هم افزایش پیدا می‌کند با این وجود، می‌شود این بخش را کمی کنترل و افراد دیگری را جایگزین بازیگران درجه دو و درجه سه کرد، اما واقعاً برای ویترین یک فیلم سینمایی چه چاره‌ای وجود دارد؟ به ویژه اینکه سینماداران هم برای نمایش یک فیلم تصمیم‌گیر هستند، به همین دلیل فیلم‌ها باید از ویترین خوبی برخوردار باشند.

دست‌اندرکاران سینما مقابل بازیگران متحد شوند

وی افزود: در واقع بازیگران هم به این نقطه ضعف آگاه شده‌اند و با وجود اینکه غالباً آثارشان فروش نمی‌کند و شکست می‌خورد، قیمتشان کاهش پیدا نمی‌کند چراکه می‌دانند بخش عمده‌ای از ساخت فیلم‌ها به حضور آن‌ها گره خورد است.

این کارگردان تأکید کرد: با توجه به اینکه مثل باقی موارد، دست‌اندرکاران سینما در این مورد هم با یکدیگر اتحاد ندارند، این روند ادامه پیدا کرده و می‌کند، در صورتی که اگر مثلاً تهیه‌کنندگان به عنوان یکی از ارکان اصلی با کارگردان‌ها در این زمینه متحد می‌شدند، دیگر بازیگران اینگونه نمی‌تاختند.

گودرزی افزود: قضیه زمانی تلخ‌تر می‌شود که می‌بینیم، کسانی بیشتر از همه برای جلوگیری از اصلاح این شرایط یقه‌دری می‌کنند، که وقتی همه دست به ائتلاف می‌زنند، اولین کسانی هستند که دوباره سراغ آن بازیگران می‌روند! تا زمانی که این وحدت میان عوامل سینما نباشد همین چرخه ادامه دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: هزینه فیلم دستمزد بازیگران 70 درصد بودجه نقطه ضعف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا

موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح موسوم به «سیپری» در تازه‌ترین گزارش خود در خصوص بودجه نظامی کشورهای مختلف، می‌گوید ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ هزینه‌های نظامی خود را افزایش داده است.   به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز؛ بر اساس این گزارش که بر پایه آمارهای رسمی و دولتی کشورهای مختلف جهان حاصل می‌شود، جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های نظامی کرده است. این عدد نسبت به سال ۲۰۲۲ شش دهم درصد افزایش یافته است.    بر اساس اعلام این موسسه، میزانی که ایران برای هزینه‌های دفاعی خرج کرده معادل ۲.۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور بوده است.    در منطقه خارمیانه کشورهای عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه بیش از ایران در سال ۲۰۲۳ برای صنایع نظامی خرج کرده‌اند. عربستان با تخصیص ۷۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار نه تنها در منطقه خاورمیانه در رده نخست قرار دارد که حتی در جهان هم بعد از ایالات متحده آمریکا، چین، روسیه و هند در جایگاه پنجم ایستاده است.    بعد از عربستان این اسرائيل است که با صرف ۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در جایگاه دوم در منطقه خاورمیانه و پانزدهم جهان ایستاده است. ترکیه هم با ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در رده بیست و دوم دنیا قرار دارد و بیش از ایران در امور نظامی هزینه کرده است.    بر اساس نتایج این تحقیق، رتبه ایران در رده‌بندی جهان نسبت به سال ۲۰۲۲ هفت رده بالاتر رفته و از جایگاه ۳۳ به رده ۲۶ رسیده است. سهم ایران در کل هزینه‌های تسلیحاتی در جهان در سال ۲۰۲۳ حدود چهار دهم درصد بوده است. این در حالی‌است که عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه به ترتیب سهمی ۳.۱، ۱.۱ و شش دهم درصدی از کل هزینه‌کرد در صنایع نظامی در سال ۲۰۲۳ جهان داشته‌اند.    این گزارش که هزینه‌ها در صنایع نظامی کشورهای مختلف در تمامی نهادهای مربوطه را مورد بررسی قرار داده می‌گوید سهم هزینه‌های نظامی اختصاص یافته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست‌کم از سال ۲۰۱۹ به بعد رو به افزایش بوده است.   بر این اساس سهم سپاه پاسداران در کل هزینه‌های نظامی ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷ درصد بوده اما این میزان در سال ۲۰۲۳ به ۳۷ درصد افزایش یافته است.    علاوه بر این در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های مربوط به خرید هواپیما از شرکت صنعتی هواپیماسازی ایران (هسا) نیز در مدت مشابه ۲۷ درصد افزایش یافته است.    از تولیدات هسا می‌توان به هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) که سپاه آنها را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد اشاره کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند