Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@17:43:42 GMT

تودیع ومعارفه دادستان شهرستان هریس

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۶۸۴۳۰

تودیع ومعارفه دادستان شهرستان هریس

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، خلیل اللهی دادستان عمومی و انقلاب اسلامی مرکز آذربایجان شرقی درمراسم تودیع ومعارفه دادستان شهرستان هریس گفت: در راستای فراهم کردن امکان دسترسی اقشار مختلف مردم به تشکیلات قضایی و تسهیل تعامل با آنان، دیدار‌های مردمی این نهاد، محله و مسجدمحور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: در این مسیر مبنای دستگاه قضائی رعایت قانون و حقوق شهروندی است.

وی به چشم انداز دستگاه قضایی کشور اشاره و اضافه کرد: در این چشم اندازه به قوه قضائیه تکلیف شده است در دسترس مردم باشد و استفاده ابزاری از فناوری‌های نوین در جهت تسریع دادرسی و اجرای عدالت و دسترسی آسان مردم به مراحل رسیدگی به پرونده‌ها در دستور کار قرار بگیرد.

خلیل اللهی ادامه داد: دستگاه قضائی آذربایجان شرقی طی سال‌های اخیر در این زمینه قدم‌هایی را برداشته و در حال حاضر با توجه به اینکه مراحل رسیدگی به دادرسی مکانیزه شده است، فرد می‌تواند در هر لحظه از مراحل پیگیری و اقدامات انجام شده روی پرونده خود بدون مراجعه به دادگستری‌ها مطلع شود.

وی افزود: در آذربایجان شرقی هر هفته در دادگستری کل ملاقات مردمی داریم و اخیراً" این ملاقات‌ها را مسجدمحور و محله محور کرده ایم و هر هفته با حضور در یکی از مساجد شهر تبریز به مشکلات قضائی مردم رسیدگی می‌کنیم و سعی داریم این امر را در شهرستان‌ها هم عملیاتی کنیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گفت: در کنار مردم بودن نوعی تعمیم عدالت اجتماعی است و کسانی که نمی‌توانند به دادگستری‌ها بیایند، ما با حضور در محلات و مساجد به مشکلات قضائی آن‌ها رسیدگی می‌کنیم.

خلیل اللهی اظهار داشت: تأمین احساس امنیت مورد نیاز مردم یکی از اولویت‌های مهم کاری مسئولان قضائی است و در این رابطه با اعمال روش‌های مناسب برای اجرای دقیق عدالت، تسریع بخشی دقیق در رسیدگی به جرایم و تأمین امنیت پایدار سعی می‌شود ضمن احیای حقوق مردم گام‌های بلندی را برای پیاده سازی شرایط پیشگیری از وقوع جرم برداریم.

امام جمعه شهرستان هریس نیز در این مراسم حکومت را برگرفته از قضاوت عنوان کرد.

حجت الاسلام قهرمان احمدی، دادستان را حاکم شرع جامعه دانست و افزود: دادستان به عنوان مدعی العموم هر کسی را که اهل تفسیر قانون و ماده نیست و در واقع مورد ظلم و اجحاف واقع شده است، در خود پناه داده و پشتیبانی می‌کند.

وی مهمترین هدف تشکیلات قضائی را ایجاد امنیت دانست و گفت: دادگستری و نیرو‌های انتظامی و امنیتی سکان دار آن بوده و در خط مقدم مبارزه با ناهنجاری‌ها و حفظ امنیت قرار دارند.

عیسی شکرزاده رییس دادگستری شهرستان هریس هم ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گزارشی از عملکرد دادسرای عمومی و انقلاب ارائه نمود.

رئیس دادگستری شهرستان هریس عملکرد مثبت دادسرا و دادگستری شهرستان هریس در زمینه اطاله دادرسی وکاهش پرونده‌های ورودی به شعبات را نشانه تلاش کلیه همکاران قضائی و اداری عنوان نمود.

شکرزاده درادامه افزود: با تامین بهداشت قضایی وسلامت روحی وروانی جامعه وترویج پیشگیری از وقوع جرم می‌توان باعث کاهش ورود پرونده‌های قضایی به دستگاه قضا شد چرا که ناامنی عمومی باعث عدم ورود سرمایه گذاران به منطقه ومتعاقبا باعث افزایش بیکاری وفقر درجامعه شده وآسیب‌های اجتماعی متعددی را درمحیط جامعه دامن خواهد زد.

در این مراسم از زحمات و خدمات قاسم موثقی نیا، دادستان سابق شهرستان هریس، تجلیل و سجاد نوبخت در این سمت معرفی شد.

 

انتهای پیام/ش

دادستان شهرستان هریس تودیع و معارفه شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۶۸۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: اسفندماه سال گذشته حدود ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در شعب تشکیل و رسیدگی شده است که ۳۸.۵ درصد ورودی استان در اسفندماه را شامل می‌شود و این روند به صورت شتابنده‌ای در حال افزایش است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزائی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح دادرسی بدون کاغذ در استان مرکزی، اظهار داشت: بنا به رویکرد سند تحول قضایی و حرکت دستگاه قضایی به سمت استفاده از فناوری‌های نوین، استفاده از استعلامات آنلاین با سازمان‌ها و بانک‌ها و عدم نیاز به مراجعه مردم جهت پیگیری استعلام، ارتقاء مدیریت قضائی و برنامه‌ریزی بهتر در تعیین راهبردها از طریق نظارت‌های سیستمی و شفافیت هر چه بیشتر عملکرد، آزادسازی فضائی فیزیکی، عدم نیاز به بایگانی اوراق و پرونده‌ها، کاهش هزینه‌های آرشیو الکترونیک، صرفه جویی در مصرف در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: اجرای طرح دادرسی بدون کاغذ موجب سرعت بخشیدن و چابک سازی در ارائه خدمات حقوقی و قضائی، مدیریت زمان و کاهش هزینه‌های قضائی، کاهش مراجعات مردم به دادگستری می‌شود. اسفندماه سال گذشته حدود 12 هزار پرونده بدون کاغذ در شعب تشکیل و رسیدگی شده است که 38.5 درصد ورودی استان در اسفند ماه را شامل می‌شود و این روند به صورت شتابنده‌ای در حال افزایش است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اهمیت هوشمند سازی قوه قضائیه و اجرای سامانه ارجاع هوشمند کارشناسی در دستگاه قضایی استان مرکزی بیان کرد: در حال حاضر میزان ارجاع به کارشناسان رسمی توسط قرعه کشی هوشمند در حوزه‌های قضایی استان مرکزی حدود 72% است که از این حیث استان مرکزی در بین سه استان برتر کشور قرار گرفته است، این سامانه موجب توزیع عادلانه ارجاع به امر کارشناسی، حذف فساد احتمالی و اعمال نفوذ، جلوگیری از اطاله دادرسی و سرعت در وصول نظریات کارشناسی می‌گردد.

جزائی از راه‌اندازی سامانه مزایده الکترونیک در دستگاه قضایی خبرداد و گفت: در راستای کاهش هزینه‌های قوه قضائیه از طریق ارتقاء بهره‌وری، پیشگیری از وقوع جرم و الکترونیکی کردن فرآیندها، برگزاری الکترونیکی مزایده‌های شعب اجرای احکام، دوایر اجرائیه ثبت و تصفیه امور‌ ورشکستگی از طریق سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) انجام می‌گیرد. همچنین افزایش تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به 27 دفتر و افتتاح 16 باجه دفتر خدمات قضایی در زندان‌های استان به نحوی که تقریباً در تمامی ندامتگاه‌های استان باجه خدمات قضایی فعال است از دیگر اقدامات دادگستری استان مرکزی در حوزه هوشمند سازی است. همچنین 4 دفتر خدمات الکترونیک قضایی نیز در شرف تأسیس است.

وی عنوان کرد: برگزاری جلسات رسیدگی علنی بصورت آنلاین در راستای شفاف سازی فرایند دادرسی ها و استفاده آموزشی دانشجویان، راه اندازی سامانه تحلیل و نقد آراء دادگستری (تناد) جهت مطالعه آراء قضائی صادره در محاکم و بهره برداری‌های آموزشی، همچنین امکان ارائه نظر و پیشنهاد برای هر رأی توسط مردم، وکلا، کارشناسان و صاحب‌نظران و راه‌اندازی سامانه احراز هویت برخط قوه قضائیه در راستای ثبت نام ثنای غیرحضوری اشخاص و احراز هویت برخط بدون نیاز به مراجع قضائی و دفاتر خدمات الکترونیک قضائی از دیگر اقدامات مؤثر و مفید در حوزه هوشمندسازی دستگاه قضایی است.

رئیس شورای قضایی استان بیان کرد: در بحث انجام دادرسی‌های الکترنیکی و آنلاین، دادگستری استان مرکزی با برگزاری جلسات تحقیق و رسیدگی مجازی و غیرحضوری با زندانیان در سال 1402 با قریب به انجام  100درصد دادرسی الکترونیک در بین سه استان برتر کشور قرار دارد.

 جزائی با اشاره به راه‌اندازی سامانه سجل محکومین مالی در دادگستری استان خاطرنشان کرد: مردم با استفاده از این سامانه می‌توانند در معاملات اقتصادی و مالی با رضایت طرف معامله، به‌صورت برخط از سوابق محکومیت‌های مالی او مطلع شوند و به این ترتیب از معامله با افراد دارای سوء‌سابقه خودداری کنند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • حمایت همه جانبه دستگاه قضایی استان از طرح نور فراجا
  • دادستان کل کشور: مصادیق آزادی‌های مشروع باید روشن شود
  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران
  • اهدای یک هزار سند مالکیت در دو شهرک به مردم
  • حضور دادستان تهران در مسجد قیطریه و رسیدگی به مشکلات شهروندان
  • اجرای سند تحول قضایی در مازندران
  • سند تحول قضایی در مازندران اجرایی شود
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • خروش آبشار شیرلان از دل کوه‌های هریس + فیلم